Şimdi Ara

2010-2014 Opel Corsa Otomatik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi 2010-2014 otomatik corsa almayı planlıyorum. 1.2 Twinport ya da 1.4 motor olacak. Kullanan ve/veya kullanmış olanlar yakıt tüketimi, yol tutuşu ve şanzımanı hakkında bilgi verebilr mi ? şimdiden teşekkürler.

Not: 45.000 TL civarı B segmenti manuel/otomatik tavsiye alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABDT -- 19 Nisan 2018; 15:3:24 >

• 1.2 motorda easytronic vites kullanırlar ve kullananların %90'ı memnun değildir.
    1.4 motorda tam otomatik kullanırlar ve kullananların %90'ı memnundur.
  • Aynı ofisten 2 arkadasimda da var her iki modelden de. İkiside LPG taktı cayır cayır biniyorlar memnunlar uzun yolda 7 litre LPG ile geziyor ikiside

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 19 Nisan 2018; 16:8:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    Hanımda 1.2 Easytronic var işe git gel şehiriçi yetiyo artıyor, fakat aile arabası olarak veya ilk araba olarak tavsiye etmem, kullanışlı pratik araç. Uzun yolda ekonomik, şehiriçinde 9 LT temiz yakar dur kalk trafikte. 1 ve 2. vitesler sarsıntılı geçer, ona göre alın. Arada bende kullanıyorum severim keratayı.
  • 1.4 4 ileri tam otomatik için yorum yapayım; performans ve şanzıman gayet güzel. Şehir içinde tam otomatik konforu yaşatıyor, b sınıfı arabanın olması gerektiği kadar da hızlı. Yakıt 8-10 litre arası hazırlıklı olun. Yol tutuş sınıfında 4.-5. Sırada diyebilirim ama b hatchbackler arasında kötü yol tutan yok gibii bir şey zaten, corsa da gayet iyi. Bunun dışında konforu sınıfında gayet iyi, ilk üçe oynar bence(15 inch jantla). Genişlik gayet güzel, eşya gözü bol. Bence bu arabanın en büyük eksisi küçük aynası, olduğundan büyük hissettiren yapısı(B sınıfı bi araba için kötü bir özellik), yakıt çok. Bunun dışında gerçekten büyük bir eksisi yok 6 ileri olanı da kullandım, oranlar çoğaltılmış ama geçiş performansı aynı. 1. Viteste 40, 2de 60 yapıyor o kadar kısa tutulmuş.

• Manuel 1.2 , otomatik 1.4 al.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 6 ileri tam otomatik daha dolu bir aveo yapıstırın geçin

• 2007 1.4 tam otomatik vardı. Lpg yoksa yakıt olarak üzer onun dışında şanzımanı iyidir performanslı konforlu bir arabadır

• 2011 1.4 tam otomatik arkadaş almış ful model 48.500 70 k km fiyat bilgisi burda dursun.

Onun dışında 9 10 litre benzin tüketiyor dedi lpg şart gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: parker48

Hanımda 1.2 Easytronic var işe git gel şehiriçi yetiyo artıyor, fakat aile arabası olarak veya ilk araba olarak tavsiye etmem, kullanışlı pratik araç. Uzun yolda ekonomik, şehiriçinde 9 LT temiz yakar dur kalk trafikte. 1 ve 2. vitesler sarsıntılı geçer, ona göre alın. Arada bende kullanıyorum severim keratayı.
    Çok keyifli araba normalde ama vites kısmı sıkıntılı. 5 sene Astra easytronic 1 sene de Corsa easytronik kullandık.
  • mmg02 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim, bunun yanı sıra otomatik 2010-2012 fiesta düşünüyorum 50 bin tl civarında
  • Ünal kullanıcısına yanıt
    aslına bakınca 2010-2012 otomatik fiestadan farklı yakmıyor otomatik corsa
  • echomaniac E kullanıcısına yanıt
    o zaman ortalama verilen değerler gerceği yansıtmıyor. 9 10 litre gözüme biraz fazla geldi. bu aralıkta alınacak başka otomatik araç yok denecek kadar az
  • CLİO SYMBOL kullanıcısına yanıt
    otomatik 1.2 ikinin ne gibi sıkıntıları var acaba 1.4 ler bütcemi 3 -4 bin aşıyor gibi
  • 1.2 si nasıl yakar bu konuda bilginiz var mı ? çok fark var mıdır ?
  • ABDT A kullanıcısına yanıt
    1.2'nin klima ve rampa performansı gerçekten zayıf. 1.4 ise daha atik daha canlı hem yakıt olarak aynı sayılır. 1.4 ilerde satarken üzmez. Performansı iyi. Aradaki 3~4.000 farka değer.

• İlle de küçük araç olacaksa bir arkadaşın dediği gibi 1.4 otomatik Aveo ya da c sınıfında astra 1.4 easytronic de aynı fiyatlara alınabilir.sedan isterseniz Cruze 1.6 en fiyat performans ürünü tercih olur bu fiyatlara 1.4 corsadan şehiriçi 1.5 lt fazla yakıyor uzun yolda 6 kademeden dolayı 4 5 kademeli 1.4 Corsa ile aynı sayılır yakıt olarak da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgay0651 -- 20 Nisan 2018; 11:11:0 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turgay0651 T kullanıcısına yanıt
    yedek parça desteği var biliyorum, geri dönecek haberleri de çoğalıyor fakat hem küçük araba istememden dolayı hem de şüphelerimden dolayı uzuk duruyorum chevrolet den, 45 bin tl bütçem var bu bütçeye temiz otomatik corsa, temiz tdci fiesta ya da 1.2 tsi ibiza tarzı bir şeylere bakıyorum.
  • ABDT A kullanıcısına yanıt
    Hocam araca 2-3 kişi binecekseniz fazla rampalı bir şehirde yaşamıyorsanız 1.2 kesinlikle daha az yakar çünkü 1.4'lerde 4 ileri tam otomatik şanzıman var bu yakıtı baya etkiliyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.