Şimdi Ara

2010 MODEL PEUGEOT 3008

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
6.702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2010 model yeni Peugeot 3008 Fransa ‘da bir otoparkta objektiflere yakalandı. Araç, ilk olarak Paris Motor Show ‘da HyMotion4 serisi altında konsept olarak sergilenmişti.

Beş ve yedi kişilik gövde tiplerinin olacağı tahmin edilen Peugeot 3008 ‘de dört silindirli 1.6 litre benzinli turbo şarjlı motorlar kullanılacak. Sürüş sistemi olarak araçta iki ve dört çeker sürüş sistemleri kullanılacak.

Beş ve yedi kişilik gövde tiplerinin olacağı tahmin edilen Peugeot 3008 ‘de dört silindirli 1.6 litre benzinli turbo şarjlı motorlar kullanılacak. Sürüş sistemi olarak araçta iki ve dört çeker sürüş sistemleri kullanılacak.

2010 MODEL PEUGEOT 3008

2010 MODEL PEUGEOT 3008

2010 MODEL PEUGEOT 3008

Daha önce verildiyse konu silinebilir

• Peugot direksiyondan kumanda kullanmaya başlayınca,uçan arabalar çıkmış olur heralde
  • Bence Peugeut 206,307,308 ve 407 üzerine yoğunlaşsın,jeep ve bu tür büyük araçları bir türlü beceremiyor..
  • beğenmedim görüntü güzel değil içi çok vasat duruyor sınıfına göre
  • quote:

Orjinalden alıntı: santiego-39

Peugot direksiyondan kumanda kullanmaya başlayınca,uçan arabalar çıkmış olur heralde

Araç düşük model galiba o yüzden yoktur.
  • Değişik ama fazla hoşuma gitti diyemem tasarım olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orjinalden alıntı: santiego-39

Peugot direksiyondan kumanda kullanmaya başlayınca,uçan arabalar çıkmış olur heralde

Araç düşük model galiba o yüzden yoktur.

Çelik jant,elektronik el freni,deri direksiyonsmidi olan bu araba düşükse helal olsun peugeota

Sanmıyorum düşük model olacağını

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PEUGEOT 3008 HDİ 2011 YARDIM
    5 yıl önce açıldı
    Yeni Skoda Octavia (2013)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: laprace

beğenmedim görüntü güzel değil içi çok vasat duruyor sınıfına göre

+1
  • audi tt ile başlayan yeni araçların sağda solda "yakalanması" güzel bir tanıtım yöntemi haline geldi, ünlülerin bikiniyle yakalanması gibi...
  • 2010 model ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: toz-koparan

2010 model ?

hakketen hee 2010 modeli buysa heuheue
  • çk kötü dış tasarımı iç mekanda audi modellerininkine benziyo ve yine o direksiyon simidi
  • Ben ki radikal modellere oldukça yakın hissederim kendimi ama bu model çok kötü yaa ,beceremiyorlar bu işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bureda

Ben ki radikal modellere oldukça yakın hissederim kendimi ama bu model çok kötü yaa ,beceremiyorlar bu işi.

Yiğidi öldür hakkını yeme abicim,307 ve 407 her yönden beğendiğim araçlar,ama 3008 ve 4007 gibi 4 haneden oluşan modeller çok itici
  • Beğenmedim hiç güzel olmamış
  • On caprazdan o kadar kotu bır goruntusu yok. Arka kısım stoplradan dolayı kotu amaaaa... Yakından gormek lazım...
  • Zaten şu Peugeot arka stop lara şekil vermeyi çok seviyor.407 sw olsun hep böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atom Heart Mother -- 26 Aralık 2008; 19:24:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dranov

Bence Peugeut 206,307,308 ve 407 üzerine yoğunlaşsın,jeep ve bu tür büyük araçları bir türlü beceremiyor..

katılıyorum ayrıca konsol spor bir arabanın konsolu anımsatıyor ama
  • Süper tasarımı yok ama eğlenceli bir aile aracı olabilir. 1.6 HDI ve otomatik vites olarak gelse peynir ekmek gibi satar.
  • bu model ile peugeot C sınıfı mpv de pay sahibi olmayı istiyor ama 308 prologue varken bunu pek alan olmayacaktır.
    ikisinde de değişken ve geniş iç mekan var.

2010 MODEL PEUGEOT 3008

2010 MODEL PEUGEOT 3008

2010 MODEL PEUGEOT 3008

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0C8FEE75E -- 26 Aralık 2008; 19:52:51 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.