Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar ! Bu inceleme forumda ki ilk incelemem olacak , ondan dolayı hatam olursa affalo . Şu anki aracım 2010 model Toyota Avensis 1.6 Elegant. Geçen gün aracı aldığım bayiinin beni arayıp makyajlı kasanın geldiğini söyleyip incelemem için davet ettiler.Bunun üzerine bende aracı incelemeye gittim.

Öncelikle kendi aracımdan başlayayım açıkcası kendi aracımı çok beğenirim ancak aracımda bazı aradığım özellikler vardı ve bunların hepsi gördüğüm kadarıyla makyajlı kasayla gelmiş.

Aracın ön tarafı makyaj ile beraber, klasik kimliğinden arınıp sportif bir hal almış.

Yenilenen ön farlar daha şık olmuş ve eklenen Led gündüz farları aracı çok hoş göstermiş. Elegant ve Elegant Extra donanımında Xenon far standart değil ancak bütün donanımlarda Led far olmakla beraber Elegant ve Elegant Extra olan araçlara opsiyon olarak orjinal Toyota Xenon takılabilitor...

Yenilenen stop farlar şık ancak biraz BMW 5 serisinden çalıntı gibi duruyor. Özellikle stoplar aktifken aydınlatma birebir aynı...

Aracın arkadan görünümü sportif olmasada çirkinde değil bence tabiri caizse KLAS bir görüntüsü var

Buda farklı bir açıdan AVENSİS

Jantlar makyajsız kasayla aynı ancak sportif bir görünüm kazandırmak için jantların rengi biraz koyulaştırılmış...

_____________________________________________________________________________________________________________

Şimdi gelelim iç mekana

Aracın içi aslında pek değişmemiş gibi dursada klasik teyp yerine kocaman bir oyucak yani Navigasyon gelmiş.

Yenilenen radyo artık çok kullanışlı. Bluetooth ( umarım doğru yazmışımdır) özelliği sayesinde konuşmalarımızı dikkatimiz dağılmadan yapabiliyoruz. Aynı zamanda rehberimizi aktararak cebimizden telefonu çıkartmadan sevdiklerimizi arıyabiliyoruz :). Kısacası piyasadaki diğer birçok navigasyon cihazlarından daha işlevsel.

Neredeyse unutuyordum aracı geri vitese takınca plakadaki kamera devreye giriyor böylece daha rahat park ediyoruz...

Bu fotoğrafta yenilenen kaplamayı görüyoruz. Yeni kaplama maun görünümlü ve gri deri koltuklarla beraber çok şık duruyor...

Klima paneli

Klima ızgaralarına krom çerçeve eklenmiş...

Anahtarsız çalıştırma özelliği eklenmiş... Araçta el freni yok onun yerini Elektronik Park Freni var...

Shot at

Arka koltuklardan bir görüntü...Deri koltuklar ve bej için mekan aracın içini hem ferah yapıyor, hemde çok hoş bir görüntü sağlıyor...

Deri işçiliği on numara

Elegant Extra donanımında yan ve arka perde standart...

Kapı içleri...

Ve buda aracın donanımıi motoru ve fiyatı hakkındaki bilginin bulunduğu fotoğraf...

Kişisel Yorumum

7 Temmuz 2010'dan beri makyajsız olanını kullanıyorum. Motor açısından araç güçlü bir araç ancak torku çok yüksek olmadığından bir anda araç öne atılmıyor ancak 4500rpm üstünde turboyla gaza gelenlerin hepsini yiyorum. Yakıt olarak ekonomik , normal kullanımda şehir içi 8.5-9lt şehir dışı 5.5-6lt. İsteyen LPG ile kullanabilir motoru LPG'ye %100 uyumlu. Donanım açısından rakiplerine göre oldukça cömert, örneğin passat comfortline ve opel insignia edition'dan daha üstün... Konfor açısından ben rahat buluyorum ancak kimisi beğenmeyebilir saygı duyarım... 61.900 liralık fiyatıyla bence iş yapar (Toyota bayiileri indirim konusunda yardımcılar). Tabiki bunu zaman gösterecek ancak fiyatıyla, sorunsuzluğuyla , donanımıyla bence bu araç olmuş. Artık yorum sizin...

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 161907 -- 1 Mayıs 2012; 22:25:52 >

• Arkadaşlar fotoğraflar nedense gözükmedi.Gösterirseniz düzeltirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 161907

Arkadaşlar fotoğraflar nedense gözükmedi.Gösterirseniz düzeltirim...
    Fotoğrafları yanlış eklemişsiniz.
    Tek tek kopyala yapıştır yapmak zorunda kalıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

düzelttim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

düzelttim

Alıntıları Göster
    Elinize sağlık güzel inceleme olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Alıntıları Göster
    Teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Alıntıları Göster
    Eline sağlık arkadaşım.

Galiba 1.6 versiyonda deri döşeme opsiyonel.

Ve muhtemelen koltuk ısıtma da yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2014 RENAULT MEGANE İNCELEME
    11 yıl önce açıldı
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eline sağlık arkadaşım.

1.6'da iki versiyon var biri Elegant diğeri Elegant Extra. Bu araç Elegant Extra ve deri koltuk standart ancak koltuk ısıtma yok. 2.0 motorlar için sunulan Premium donanımda koltuk ısıtma var...
  • quote:

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Güzel inceleme olmuş.Avensis'i nihayet toparlamışlar ama nedense hiç tutmadı Tr'de.
  • quote:

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    inceleme için teşekkürler.sıkılmadan okudum
    makyajlı avensis de hoş olmuş.az önce aveo hb sıfır km fiyatına baktım 1.3 dizel 95 hp ltz donanım için 42.363 tl etiket koymuşlar.avensis'in fiyatı çok makul geldi ondan sonra :)
  • quote:

Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    on numara inceleme olmuş teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: causeandeffect

makyajlı avensis de hoş olmuş.az önce aveo hb sıfır km fiyatına baktım 1.3 dizel 95 hp ltz donanım için 42.363 tl etiket koymuşlar.avensis'in fiyatı çok makul geldi ondan sonra :)

Avensis'in birde Elegant donanımı var onun bu araçtan eksiği bildiğim kadarıyla deri döşeme,perdeler ve navigasyon o 57.000 TL bence bu zamlar arasında D segmenti bir araç bedavaya satılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: haluk 23

Eline sağlık arkadaşım.

Alıntıları Göster
    Emeğinize sağlık, resimleri detaylı çekmişsiniz.
    ----------------
    iç mekanı güzel olmuş; göze hitap ediyor.

genel olarak japon araçlarını severim.
    fiyat biraz pahalı geldi gibi ama bu aracın eksiği dizel motor ve otomatik şanzıman.

• quote:

quote:

Avensis'in birde Elegant donanımı var onun bu araçtan eksiği bildiğim kadarıyla deri döşeme,perdeler ve navigasyon o 57.000 TL bence bu zamlar arasında D segmenti bir araç bedavaya satılıyor

aynen hocam
    makyajsız kasa da güzeldi ama makyaj iyi gelmiş gerçekten.avensis'lerin fiyatlarından hiç haberdar değilim,etiketi görünce şaşırdım bayağı

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

aynen hocam
    makyajsız kasa da güzeldi ama makyaj iyi gelmiş gerçekten.avensis'lerin fiyatlarından hiç haberdar değilim,etiketi görünce şaşırdım bayağı

Alıntıları Göster
    Bilgilendirme için teşekkürler, elinize sağlık :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 3ngerek

Emeğinize sağlık, resimleri detaylı çekmişsiniz.
    ----------------
    iç mekanı güzel olmuş; göze hitap ediyor.

genel olarak japon araçlarını severim.
    fiyat biraz pahalı geldi gibi ama bu aracın eksiği dizel motor ve otomatik şanzıman.

Alıntıları Göster
    Selam,
    Hoş fotoğraflar açıkçası. Emeğinize sağlık.
    Sizin konuya göz attıktan sonra fiyatlara baktım ve maalesef Avensis otomatik isteyeni resmen dövüyorlar. 100 lira verebildikten sonra kişisel olarak Avensis'in çok şansı olmadığını düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: DolceVita.

quote:

quote:

aynen hocam

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar avensis ithal di değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Parçalar Japonya'dan geliyor montaj ise İngiltere'de...
  • quote:

Orijinalden alıntı: callandor

Selam,
    Hoş fotoğraflar açıkçası. Emeğinize sağlık.
    Sizin konuya göz attıktan sonra fiyatlara baktım ve maalesef Avensis otomatik isteyeni resmen dövüyorlar. 100 lira verebildikten sonra kişisel olarak Avensis'in çok şansı olmadığını düşünüyorum...

Avensis kullanmama rağmen aynı düşüncedeyim insan üç beş daha verir 320d alır...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emreplt

Parçalar Japonya'dan geliyor montaj ise İngiltere'de...

Alıntıları Göster
    Fiyatina gore su arac bedava. 2. El fiyatlarida cok uygun.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.