Şimdi Ara

2012 Makyajlı Toyota Avensis İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
7
Favori
67.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında fiyatına göre çok çok iyi ancak aile büyüklerimizin dizel fetişi/gafleti yüzünden bu araçları hiç incelemeden eleme gafletine erişmiştik
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur E.

Fiyatı görünce çok şaşırdım, en aşağı 70 Bin bekliyordum.

sunduğu donanımlara göre fiyatı gerçekten şahane. Toyota, gözünü karartmış illa satacam diyor herhalde..
  • Arka yolclar için havalandırma kanalı koymayan toyota zihniyeti ne

Araç hem iç hemde dış mekan olarak güzel ben beğendim, özellikleri benim için yeterli fiyatta fena değil,

fakat

benzinli oluşu ve D sınıfı bu tarz araçlar için 1.6 motorun yetersiz kalacağı düşüncesi beni bu aracı almaktan vaz geçirir.

birde konuyu açan arkadaşa sorum olacak,

fotoların hepsi elegant extra mı, başka versiyon var mı fotoların içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara_eylül -- 2 Mayıs 2012; 8:39:14 >
  • GÜZEL İNCELEME....
  • Kara eylül o motor 1600 cc -16 V - VVTİ ve normal atmosferik 132 Hp YILLAR BOYU sorunsuz saat gibi çalışan , denenmiş, sevilen , çok tutulan bir motor..O kasayı çok rahat taşıyor..Benzin tüketimi çok makul ölçüde.. Bir , iki yılda turbo arızası veren , fındık kadar motorlardan değil. Marka yazmıyorum .Kavga çıkar....Bilginize...saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 2 Mayıs 2012; 11:06:06 >
  • bu araç için pazarlıklı fiyat alan var mı?
  • Birde bildiğim kadarıyla Elegant Extra'da standart Toyota Touch geliyor sadece,yani navigasyon yok!
    Premium modellerinde var Toyota Touch &Go var onda Navigasyon var.
  • Teşekkürler güzel inceleme olmuş.

1.8 motorlu versiyonu kalkmış galiba sitesinde yer almıyor. Zaten ÖTV olayından dolayı satılmaması da normal bence.

1.6 da 132 hp sunduğu donanım ve istenilen fiyata göre herhalde şuan için segmentinde f/p oranı en yüksek araçlardan biridir.

Bir de prins, teleflex gibi kaliteli bir LPG ile garantili müşteriye sunulsa daha cazip olurdu bu araç kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 2 Mayıs 2012; 13:14:50 >
  • Inceleme için teşekkür ediyorum, araç da güzel olmuş valla, ama internetten teyit ettiğim kadarıyla 1.6 Avensis'lerde navigasyon yok, yani o ekranın pek bir işlevi kalmıyor
  • güzel inceleme elinize sağlık

bende beğeniyorum bu arabayı çok tok ve güzel kullanılışı var. makyajla daha da güzel olmuş .

55-60 a şu arabanın satıldığı yerde , c sınıfı arabalara o paraları verenler yazık ediyorlar . çok net .

edit : arka havalandırma konusuna gelince hem corollada hemde avensiste ön koltukların altında arka için düzenlenmiş havalandırma kanalları var, gayet yeterli sıcak soğuk verebiliyor. ek bilgi olarak yazayım dedim sizi tatmin eder etmez size kalmış. ben hem corollanın hemde avensisin arka bölüme havalandırma konusunda başarılı olduğunu düşünüyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hunter06 -- 2 Mayıs 2012; 11:14:00 >
  • navigasyon sadece premiumda var,

Elegant modelindede o ekran yok zaten, elegant exta modelinde var, premium olanda zaten var navigasyonla birlikte.

donanımlarına az önce sitesinden göz attım

Latitude Expression fiyatı 65.000 TL, Avensis Elegant Extra fiyatı 61.900 TL.

LTT dizel ve yakıt tüketimi oldukça ekonomik, Avensis benzinli yakıt tüketimi biraz fazla,

LTT de olmayan ama Avensisde olan donanım lar benim gördüğüm kadarıyla, Alacantra koltuk, geri görüş kamerası, elektronik park freni ( bu donanım LTT de var ama ekstra alınıyor o zaman fiyat farkı dahada artıyor )

açıkçası ben aradaki bu donanım farkını görmezden gelip 3.000 TL daha verir dizel ve ekonomik olan LTT alırdım.

Devir ekonomi devri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kara_eylül

Arka yolclar için havalandırma kanalı koymayan toyota zihniyeti ne

Araç hem iç hemde dış mekan olarak güzel ben beğendim, özellikleri benim için yeterli fiyatta fena değil,

fakat

benzinli oluşu ve D sınıfı bu tarz araçlar için 1.6 motorun yetersiz kalacağı düşüncesi beni bu aracı almaktan vaz geçirir.

birde konuyu açan arkadaşa sorum olacak,

fotoların hepsi elegant extra mı, başka versiyon var mı fotoların içinde.

Mesajnızı yeni gördüm. Bütün fotoğraflar Elegant Extra donanıma ait...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yozcaliskan

Birde bildiğim kadarıyla Elegant Extra'da standart Toyota Touch geliyor sadece,yani navigasyon yok!
    Premium modellerinde var Toyota Touch &Go var onda Navigasyon var.

Fotoğraflara dikkat ettiyseniz navigasyonun üstünde MAP tuşu var. Zaten şu anlık Türkiye haritası yok ama ileride haritanın geleceği söylendi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Janjan

Inceleme için teşekkür ediyorum, araç da güzel olmuş valla, ama internetten teyit ettiğim kadarıyla 1.6 Avensis'lerde navigasyon yok, yani o ekranın pek bir işlevi kalmıyor

1.6 Elegant versiyonunda navigasyon yok ama Elegant Extra'da bayiinin dediğine göre navigasyon standart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: evolvo

bu araç için pazarlıklı fiyat alan var mı?

Satış temsilcisi ile ayak üstü konuşurken dahi ''Takas düşünürseniz fiyat konusunda yardımcı olabiliriz'' dediler. Yani iyi bir pazarlıkla bu araç 59.500 - 60.000 gibi bir fiyata kapatılır. Üstüne Xenon ve Kauçuk Paspas hediyesi alınır
  • Bir diğer merak ettiğim husus:

- Anahtar sustalı mı?
    - 4 cam tek dokunuşta açılıp kapanabiliyor mu
  • Yukarıda bir yerde yazdım..Soruma cevap varmı ?..
  • İnceleme için teşekkür ederim. Makyajsız kasayı inceleyip, test etmiştim performans olarak bana biraz alt devirleri cansız gelmişti belki de turbo beslemeli araç kullandığım içindir.

Fiyatına göre gayet makul bir araç.
  • Baz donanımda elektronik park freni varmış şaşırdım doğrusu. D segmentte baz donanımda çoğu markada yok bu özellik.

Full C segment araç fiyatına yakın fiyatta D segment baz donanım(ama baya zengin) avensis bana çok cazip geldi şimdi.

Ancak bu araç neden tutulmuyor anlamadım bir türlü. Herhalde 1.6 dizel motor olmamasından olsa gerek.
  • 1.8 otomatik avensis 2011 modelleri ellerinde hala mevcut toyota nın
    makyajlı olarak henüz gelmedi
    getirmeyi de düşünmüyorlar
    Türkiye de artık araç firma adına alınmıyor ise 1.6 ve dizeldir
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.