Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (145. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yazdıklarım 7 mayıs-2013 tarihli hürriyet gazetesinden alıntıdır.(Başlık: Ankara'da dolu yağışı riski)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ersöz

Yazdıklarım 7 mayıs-2013 tarihli hürriyet gazetesinden alıntıdır.(Başlık: Ankara'da dolu yağışı riski)

doğrudur bu aylarda dikkatli olmak gerekir. yolda yakalanırsanız aracınızı kesinlikle durdurun. köprü yada ağaç altına park edip 4lüleriniz yakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Emekli olmak üzere olan bir öğretmenim eski bi aracım var 0 veya bir yaşında uzun yıllar kullanacağım bi araç almak istiyorum ama kafam çok karışık eğer karar vermem konusunda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
    Yılda 10 bin km civarında yol yapıyorum cogunluğu uzun yolda dolayısı ile benzinli olsun diyorum şimdiye kadar manuel oto kullandım ama yaşta ilerliyor otomotik vites daha cekici geliyo kaldıkı eşimde oto kullanıyor. ama yinede otomotik şart olmayabilir.
    Aklımdan geçen 4 oto var bunlar golf civic jetta ve avensis ama karar veremiyorum vw lerde forumlarda araştırdığım kadarı ile dsg şanzumanda sorunlar olduğunu okuyorum malum memur adamlarız emeklilikte extra masraf beni üzer ama diğer yandan bu olay abartılıyormu anlamış degilim eger oyle ise civic veya avensis e yöneleyim diyorum ama avensis manuel ve ilerde satarkende sorun cıkarabilir diye endişe ediyorum ayrıca temmuzu bekleyip yeni cıkacak corrollayıda görsemmi diyorum ayrıca bu aralar yeni auris forumlarındada cok olumlu yazılar var otomotiğinde gördüğünüz gibi kafam cok karısık eger bana bi tavsiyede bulunursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür eder esenlikler dilerim.

yeni auris cvt 1.6 veya 1-2 ay içinde gelecek olan corolla cvt 1.6 tavsiyemdir,
    otomatik olmasada olur derseniz avensis 1.6 alınır.
    hatta 1.8 cvt avensislerin 2011-2012 modelleri sıfırına göre çok uygun satılıyor.
    10 litre yakıtı olan 5 vites civic tavsiye etmem, cvt toyotadan çok uygun fiyata olacakki belki tercih edilebilir,
    arkadaşım nekadar 2010-2011 dsg passat araştırdıysa hepside şanzuman arızası yaşamış.
    ama 2012 den sonra düzelttiler diyorlar, iyi araştırmak lazım.
    yinede riske atmayıp, masrafsız , tasarruflu, yağlı cvt şanzuman tercih etmeli.

• quote:

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: vedat61

Emekli olmak üzere olan bir öğretmenim eski bi aracım var 0 veya bir yaşında uzun yıllar kullanacağım bi araç almak istiyorum ama kafam çok karışık eğer karar vermem konusunda bana yardımcı olursanız cok sevinirim.
    Yılda 10 bin km civarında yol yapıyorum cogunluğu uzun yolda dolayısı ile benzinli olsun diyorum şimdiye kadar manuel oto kullandım ama yaşta ilerliyor otomotik vites daha cekici geliyo kaldıkı eşimde oto kullanıyor. ama yinede otomotik şart olmayabilir.
    Aklımdan geçen 4 oto var bunlar golf civic jetta ve avensis ama karar veremiyorum vw lerde forumlarda araştırdığım kadarı ile dsg şanzumanda sorunlar olduğunu okuyorum malum memur adamlarız emeklilikte extra masraf beni üzer ama diğer yandan bu olay abartılıyormu anlamış degilim eger oyle ise civic veya avensis e yöneleyim diyorum ama avensis manuel ve ilerde satarkende sorun cıkarabilir diye endişe ediyorum ayrıca temmuzu bekleyip yeni cıkacak corrollayıda görsemmi diyorum ayrıca bu aralar yeni auris forumlarındada cok olumlu yazılar var otomotiğinde gördüğünüz gibi kafam cok karısık eger bana bi tavsiyede bulunursanız cok sevinirim şimdiden teşekkür eder esenlikler dilerim.

yeni auris cvt 1.6 veya 1-2 ay içinde gelecek olan corolla cvt 1.6 tavsiyemdir,
    otomatik olmasada olur derseniz avensis 1.6 alınır.
    hatta 1.8 cvt avensislerin 2011-2012 modelleri sıfırına göre çok uygun satılıyor.
    10 litre yakıtı olan 5 vites civic tavsiye etmem, cvt toyotadan çok uygun fiyata olacakki belki tercih edilebilir,
    arkadaşım nekadar 2010-2011 dsg passat araştırdıysa hepside şanzuman arızası yaşamış.
    ama 2012 den sonra düzelttiler diyorlar, iyi araştırmak lazım.
    yinede riske atmayıp, masrafsız , tasarruflu, yağlı cvt şanzuman tercih etmeli.

Değerli bilgileriniz için içtenlikle teşekkürler yeni corollayı gördükten sonra karar vereceğim.

• toyota avensis e.extra 1.6 manuel vites oranlarını bilen var mı?
    .
    anahtarsız sistemde kapı açılması için kaç metre uzaklık yeterli,
    mesela anahtar sağ ön kapının dışındaki yolcunun üzerinde ise , şoför kapıyı açabilir mi?
    .
    40 bin km bakımında farklı olarak neler var, fiyat nedir?
    .
  • quote:

toyota avensis e.extra 1.6 manuel vites oranlarını bilen var mı?
    .
    anahtarsız sistemde kapı açılması için kaç metre uzaklık yeterli,
    mesela anahtar sağ ön kapının dışındaki yolcunun üzerinde ise , şoför kapıyı açabilir mi?
    .
    .

10-15m sadece on kapilardan aciliyo evet acabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 15 Mayıs 2013; 16:07:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler,
    vites oranlarını kimse bilemiyor galiba,
    bugün ford fusionumuzu satış için anlaştık,
    yarın satışı verdikten sonra üzerine 25bin tl verip LOVATO LPG li 2011 e.extra ya baktıracağım,
    avensiste özellikle baktırmamı önerdiğiniz bir durum varmı dır?
  • quote:

teşekkürler,
    vites oranlarını kimse bilemiyor galiba,
    bugün ford fusionumuzu satış için anlaştık,
    yarın satışı verdikten sonra üzerine 25bin tl verip LOVATO LPG li 2011 e.extra ya baktıracağım,
    avensiste özellikle baktırmamı önerdiğiniz bir durum varmı dır?

Sadece 40 bine kadar tek problem sol on kaliper
    Hafif çok az Soldan ses gelmesi tikirti şeklinde
    Garanti'den değişiyor yada yagliyor lar
    Normal fiyatı sıfırı işçilik dahil 300 tl
    Başka bir sorunu olmaz avensis in

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkürler,
    kaliber? rot başı gibi bişey mi, ne işe yarar.
    nasıl kontrol ederler,
    gözle görülür mü, yoksa sadece ses ile mi bilinir.
  • quote:

teşekkürler,
    kaliber? rot başı gibi bişey mi, ne işe yarar.
    nasıl kontrol ederler,
    gözle görülür mü, yoksa sadece ses ile mi bilinir.

Düşük hız da sol taraftan gelen hafif tikirti sesi
    Hem hissedilir hem duyulur
    Bir zararı yok sadece hassas iseniz duyar yada anlarsınız
    Toyota lar aşırı sessiz ve sakin ortam olduğundan anlaması kolay toyota kullanıcısı için ama Ford yada fiat dan geçen asla anlayamaz diye düşünüyorum

• teşekkürler,
    40 bin bakımı ve vites oranları hakkında bilginiz varmı?
    toyotaya sordum fakat henüz dönmediler.
  • quote:

teşekkürler,
    40 bin bakımı ve vites oranları hakkında bilginiz varmı?
    toyotaya sordum fakat henüz dönmediler.

40 bine girmedim en son otuz bin 385 tl
    40 binde belki fren balatasi vs olabilir
    Hava filtresi de değişiyor 40 binde
    Oranlar zor bilmeleri ama 1.6 lpg li alacaksınız düşük devirlerde cansız araç performans düşük yakıt fazla
    65 den sonra toparliyor

• 40binde fren balatası değişmesine imkan yok,
    9 yıllık 130bin km deki fusion bile balata istemedi,
    40binde balata eskiten adamın başında paralarım eski balataları.
    .
    son cümlenizde 65 ile hızdan mı bahsettiniz?
    test sürüşümde ani gaz verişlere tepkisinin bir kaç saniye geç olduğunu hissettim ancak
    emsalleri;
    passat 102 beygir,
    insignia 115 beygir ve
    mondeo 125 beygirden daha atak olması lazım.
    zaten çok spor kullanmam.
    araçtan beklentim:
    fusion gibi 8-10 yıl sorun çıkartmasın yeter.
  • Avensis asla sorun çıkarmaz
    Merak etmeyin
    Gecen shell den sulu benzin almışız 4 arkadaş. Toyota tek bende idi. Tek bende sorun çıkmadı. Diger arkadaşlar servise verdi aracı
    Afganistan da
    Tüm afrika ülkelerinde en çok tercih edilen toyota dir
    Ayrica toyota inadına hala çok fazla dizel motor ve Turbo beslemeli motor yapmaz
    Amaç sorun çıkarmasın

• Benimki 2binde daha:D

• arkadaşlar fusionu sattık,
    bir saat sonra avensisi alacağım hoca: " sıfırlarda çok sıra varmış şimdilik satmaktan vazgeçtim" demesin mi.
    ALLAH tan arkadaşım şahin verdi de , şimdilik şahin ile idare ediyoruz.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 25 Haziran 2013; 13:58:55 >
  • ARKADAŞLAR NİHAYET DOKTOR ARADIĞI ARACI BULMUŞ,
    EN GEÇ 3-5 GÜNE KADAR ARACIMIZI TESLİM ALACAĞIZ.

2011 ELEGANT EXTRA lpg AVENSİS = 44000 TL.
    .
  • Hayirli olsun kardesim

• quote:

ARKADAŞLAR NİHAYET DOKTOR ARADIĞI ARACI BULMUŞ,
    EN GEÇ 3-5 GÜNE KADAR ARACIMIZI TESLİM ALACAĞIZ.

2011 ELEGANT EXTRA lpg AVENSİS = 44000 TL.
    .

Hayırlı olsun kazasız ve sorunsuz sürüş dilerim

• 
Sayfa: önceki 143144145146147
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.