Şimdi Ara

## 2009 TOYOTA AVENSiS - ANA BAŞLIK ## (160. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.303
Cevap
17
Favori
292.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maharet lastik tabanının genişliğinde, geniş taban karda kızaklama yapıyor, aynı lastik 205 taban olsaydı çok daha iyi kavrardı.
    yinede kış lastiklerindeki silika yapısını tutmaz tabiki. yokohama advan modeli de aklınızda olsun.
    ben de aracın alçaklığından memnun değilim. 3 cm daha yuksek olabilirdi.
    siz yylarla kaç cm yukseltmiştiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    ben eibach pro kit aldım 3 cm kadar alçaldı araba
  • absolutevanilla A kullanıcısına yanıt

teşekkürler.
    .
    7 inç tablet jarj etmek için e.extra da usb çıkışı varmıdır?
    veya nasıl şarj edilir.
    çakmaklığı kullanmak istemiyorum, aparatlar hep çin malı uyduruk oluyor.
    http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=otm13b014&categoryid=20024882&sku=OTM13B014

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 26 Aralık 2013; 8:43:27 >

3 cm kadar düşürdü aracı diyelim ozaman

ben navigasyon düşünüyorum aracıma ama serviste usb ve ıpod bağlantı kitleri mevcut

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutevanilla -- 25 Aralık 2013; 15:17:06 >
    usb felan yok yani aracımızda oğlemi,?
    kol dayamanın içinde, kapağı açınca altta bir şey var , o nedir.?
    .
    faça şahin, bmw gibi birşey bekliyordum,
    ama nette bir bakayım dedim.
    604 plaka sizin ise fena durmamış araç, jantlar çok güzel.
    başkada düşük yok galiba.
    Kol dayamanın içinde aux girişi birde 12 volt soketi var. evet 604 benim aracım. benim gibi bir tane daha var. siyah kaplama yapmış aracı. jant ve spor yay takmıştı. satılıktı en son sahıbınden.com da
  • quote:

Orijinalden alıntı: absolutevanilla

Kol dayamanın içinde aux girişi birde 12 volt soketi var. evet 604 benim aracım. benim gibi bir tane daha var. siyah kaplama yapmış aracı. jant ve spor yay takmıştı. satılıktı en son sahıbınden.com da

Ben aracın alçakliğindansa yüksekliğini tercih ederim.
    .
    ASus tabletimi bu aux ile şarj edebilirmiyim.
    Veya 12 v çıkış ile tabletin usb çıkışından..
    Not, 12v dediğimiz şey, aynı çakmaklık gibi bir şey mı?
    http://www.meka-shop.com/35mmjackauxkablosu-p-770.html
    http://m.gittigidiyor.com/urun/57397456
    .
    Avensis de daha bilmediğimiz neler var? Bagajda felan.

benim düşüncem araba yere nekadar yaklaşırsa görsellik bir okadar artacaktır. avensis zaten yeterince yüksek bir araç. alçak olan her araç güzel bir görünüm kazanır bu bir şahin bile olsa.

12v dediğim şeyi aynen 2. bir çakmak girişi gibi düşünün. gösterdiğiniz ürünlerin ilkinde ıpod yada benzeri aleti aux girişi ile radyonuza bağlayabilirsiniz. laptopunuzuda aux girişinin yanında 12v soketiyle yada çakmaklıktan sarj edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi absolutevanilla -- 26 Aralık 2013; 1:59:55 >
  • Selam arkadaşlar,
    Sıfır Avensis Elegant Extra aldım fakat araç henüz bana teslim edilmedi, bir hafta içinde teslim edecekler. Sizden ricam bir toyota sahibi olarak teslim almadan önce aracı nasıl kontrol etmeliyim ve nelere dikkat etmeliyim?

• rdursun01 R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Fiyat ve renk nedir.?
    Ben 2. El aldım ama,
    Paspaslar tam mı diye bakılabilir.
    Lpg taktirilmayacaksa ek garanti yaptırabilir.
    Kışlık lastik değişimi yapılabilir, bulunduğunuz ile göre.

Merhaba
    20 hızla kapıların kilitlenmesini nasıl iptal edebilirim.
    .
    Kitapçıkta emniyet kemer sesinin iptal edilebileceğini okumuştum, nasıl yapılır aceba.

hocam bunu toyotanın clup adıaltında ki forumda çözmüşlerdi ama biraz karmaşık bir iş. Orayı bi ziyaret edin ben de tam olarak bilmiyorum.
  • sanal03 kullanıcısına yanıt
    Şunlari buldum,
    merhaba,
    avensis'in kapıları 20 km/h sürate ulaşınca otomatik kapanıyor. aracı durdurduktan sonra 10 saniye içinde sürücü kapısını açarsanız arkadaki kapılarında açılmasını sağlarsanız. eğer 10 saniyeyi geçirirseniz arka kapılar kilitli kalıyor.

bunu iptal etmek için yabancı forumlardan aşağıdaki uygulamayı buldum. fakat ben denemedim:

motoru çalıştırın. kapıları kilitleyin. motoru kapatın. kilit tuşuna basılı tutun. motoru 10 saniye içinde çalıştırın ve kilit tuşuna en az 5 saniye daha basın..
    ...
    Bütün kapıları kapatıp, vitesi boşa alın, kontağı açık konuma getirip kilit düğmesine (sürücü kapı içindeki açma-kapama düğmesi) 5 saniye süreyle basılı tutun. Kapılar kendiğinden kilitlenip açılacaktır. Eski haline getirmek için aynı işlemi tekrarlayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: yorgunefe09

ford lastik kampanyası yapmış %25 indirimli satıyormuş duyduğuma göre.Birde brc lpg taktırıyorum bu hafta. aman taktırma diyen varsa bana ulaşsın ancak genel memnun gördüğüm kadarıyla.aracımın sol aynası tam kapanmıyor garanti kapsamına alırlarmı sizce? almazlarsa aldırmak için nasıl uğraşmalıyım?

evet sol aynayı değiştirdiler ancak 2 saat sonra başka bir araç vurdu ve kırdı.evet sol aynayı değiştirdiler ancak 2 saat sonra başka bir araç vurdu ve kırdı. lpg takılınca uzun yol olarak 400 km yol yaptım yakıt tüketimim 8 lt idi rahat kullanımda.kasarsam 7 lt nin altına kesin düşecek.BRC dha önceki aracımda da kullandığım markaydı.değiştirmedim şimdilik memnunum.geçişler ve yüksek devir performansı iyi.3 yıl doldu. garanti bitti.hemen taktırdım.iyi etmişim şükür.şehir içi tüketimi kullanımla çok değişiyor.13 lt yi görmek zor değil. ancak dikkat edilirse 10-11 e düşer rahatlıkla.ortalama tüketim değeri hemen hemen birebir tutuyor.ancak kalan km hep 0 km yazıyor ki bu benim için çok ta önemli değil.lpg ne kadar artmış olsa da benzinle yarışması imkansız hala...

• yorgunefe09 kullanıcısına yanıt
    yazın ortalama 8 - 8.2 litreydi.
    şimdi kış lastiklerininde etkisiyle 9.2 litre.
  • arkadaşlar 2011 -avensis elegant extra 1.6 benzinli araç hakkında sorularım var kullanan var mı?
    Teşekkürler
  • Ben kullanıyorum 2011 elegant extra.Bana sorabilirsiniz.

• Bugün aracimin sag aynasini talihsiz bir şekilde carptim.Ayna kapandı.Çok şukur ki aynaya bişey olmamış.Elektrik motoru da hala saat gibi çalışıyor.Üzerime kiran otobüse forum aracılığıyla selam göndermek istiyorum :)

• 2012 model elegant extra buldum. 25 bin de 0 hata var . Prince lpg var. 53.5 bin istiyor.Sizce nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: homebird

2012 model elegant extra buldum. 25 bin de 0 hata var . Prince lpg var. 53.5 bin istiyor.Sizce nasil

Fiyat iyi.
    Makyajlı kasa ise çok çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 158159160161162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.