Şimdi Ara

2009 VW SCİROCCO (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: aghkzlkya

audi tt'ye rakip olacağı söyleniyor.50 bin ytl'nin altında nasıl olacak merak ediyorum.primeline modeli falan olabilir belki.

Tanıtımı yapılmadan önce kullanıcılar TT'ye rakip bir modelin çıkacağı görüşündeydi,fakat bu tabiki bir söylentiden öteye geçemedi, Scirocco'nun fotolarından da anlaşıldığı yere TT kadar basık değil , adeta sportif minicik bir SUV'u andırıyor.

Tabiki Audi TT klasında bir araba değil, olamaz da,TT'nin en baz donanımı 60.000 euro, 120.000 ytl, 50 milyarlık bir araba 120 milyarlık bir arabayla kıyaslanamaz.Ama VW firmasının amacı sportif sürüşü daha büyük kitlelere ulaştırmak,parası az olan adama da sportif sürüş sağlıyabilmek,bu açıdan bakıldığında fiyat/performans oranı başarılı bir araba Scirocco...

Zaten Turkiye'ye geldiğinde satış patlaması yaşanacak görüceksin, kimse 40-45 milyara gidip golf almayacak,herkes Scirocco almak isteyecek.

• sadece bakmakla yetinebileceğim araçlardan bir tanesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee

Tanıtımı yapılmadan önce kullanıcılar TT'ye rakip bir modelin çıkacağı görüşündeydi,fakat bu tabiki bir söylentiden öteye geçemedi, Scirocco'nun fotolarından da anlaşıldığı yere TT kadar basık değil , adeta sportif minicik bir SUV'u andırıyor.

Tabiki Audi TT klasında bir araba değil, olamaz da,TT'nin en baz donanımı 60.000 euro, 120.000 ytl, 50 milyarlık bir araba 120 milyarlık bir arabayla kıyaslanamaz.Ama VW firmasının amacı sportif sürüşü daha büyük kitlelere ulaştırmak,parası az olan adama da sportif sürüş sağlıyabilmek,bu açıdan bakıldığında fiyat/performans oranı başarılı bir araba Scirocco...

Zaten Turkiye'ye geldiğinde satış patlaması yaşanacak görüceksin, kimse 40-45 milyara gidip golf almayacak,herkes Scirocco almak isteyecek.

ben otoriteler tarafından tt'ye rakip olacağı yönünde iddiaların olduğunu sanmıştım.
    dediğiniz gibi araç türkiye pazarında patlama yapabilir.ancak gelir gelmez patlama yapacağını sanmıyorum çünkü vw elindeki golfleri satabilmek için bu araca yüksek fiyat politikası uygulayacaktır.ne zamanki golf VI çıkar, o zaman scirocco'nun fiyatı istediğimiz seviyeye gelir diye düşünüyorum.

tabi birde golf'ün ülkemizde aile arabası olarakda yaygın bir şekilde kullanılması durumu var.vw satış politikasını bu yönde de ayarlayabilir.çünkü bu araç tek kapı ve kesinlikle aile aracı olarak kullanılmaz.ailelere golf, gençlere scirocco tarzında birşey düşünmüşlerse fiyat türkiyeye ilk başlarda da düşük bir seviyeyle gelebilir.buda bir ihtimaldir.

• Paint

Araç cidden güzel olmuş ama tasarımcı yolları daha pro. yapabilirdi:)
  • daha VI. nesil golf gözükmediği için aslında çok bir şey söylemek doğru olmaz çünkü yeni kasa golf scirocco kadar göz alıcı olabilir ki bir de türkiyede genel olarak 3 kapı değilde 5 kapı tercih edilir.dolayısı ile ben scirocco yu astronomik fiyatlara satacaklarını zannetmiyorum.bunu golf VI nın sporu ve 3 kapılısı gibi düşünmek gerekir...bi nevi Golf GT...
  • yanlış anlayıp yorum yapmışım pardon!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 23 Mart 2008; 0:32:11 >
  • çok güzel ya
  • ÖN KONSOLU DEĞİŞTİRSELERMİŞ BARİ...
    YAHU BU BİZİM CADDY İLE AYNI.....
    YAZIK YAZIK....
  • güzel araç amma velakin forumlarda sıkça gördüğümüz konsept hali ile arasında hiçbir benzerlik kalmamış, nerede o sportif ruhlu Scirocco nerede bu A3 çakması, caddy konsollu Scirocco

gene de VW den beklenmeyecek kadar güzel bir araç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edilhan -- 24 Mart 2008; 16:10:08 >
  • merak etme volkswagenden daha çok bekleyemeyeceğin güzellikteki arabaları görüceksin
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

güzel araç amma velakin forumlarda sıkça gördüğümüz konsept hali ile arasında hiçbir benzerlik kalmamış, nerede o sportif ruhlu Scirocco nerede bu A3 çakması, caddy konsollu Scirocco

• Yaw artık değiştirsinLer şu iç mekanı goLf,jetta,eos şimdide scirocco hepsi aynı bu nedir yahu kusacaz artık
  • çok tatlı duruyor
  • ben jantlarına hasta kaldım, doğuş oto bu jantlarla beraber satmazsa acaba bu jantları getirtmek mümkün mü,fiyatı nedir acaba jantların merak ediyorum
  • fiyat konusunda kesin bir bilgi var mı ?
  • çok sinirli bakıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dupp

çok sinirli bakıyor

• iç tasarım fotoğraftaki gibi mi olcak. Allah aşkına değiştrsinler :(
  • A3 çakmasımı fanatiksel yaklasımın sonucu olabilir ancak bu yorum,konsolu ise caddy değil eos dan esinlenmiş çide dısıda gayet güzel olmuş
    o agzı acık 308 207 lerden bin bak daha güzel oldguda aşikardır
    quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

güzel araç amma velakin forumlarda sıkça gördüğümüz konsept hali ile arasında hiçbir benzerlik kalmamış, nerede o sportif ruhlu Scirocco nerede bu A3 çakması, caddy konsollu Scirocco

• Şirokkoyu kıskananlar çatlasın. Audiye benzeyecek çünkü o bir vw.

Audiye bayılan insanlar araç audiye benzeyince tiksiniyolar niye acaba?

Hazımsızlık için birebir.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.