Şimdi Ara

2009 VW SCİROCCO (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
8.551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

2009 VW SCİROCCO

her markada bi ağzı açık var @discoverys (:
  • Arkadaşlar siz alır mıydınız 50 bin liraya? ......Türkiye yolları da çok bozuk, bu yollarda sürmeye kalkarsak Scirocco'yu bu resimlerdeki jantıyla beraber,arabayı mahvetmiş oluruz diye düşünüyorum.... İçimden bir ses "alınası bir araba" diyor, başka bir ses de "Türkiye yoolarında arazi aracına binilmeli" diyor
  • bana kalırsa scirocco Türkiyede biraz da zevk arabası olacak.sonuçta bir arabaya 50 milyar vermek kolay değil hele ki bu araba tek kapıysa. ama bana sorarsan 50 milyarımı arabaya ayırabilcek maddi imkanım olsa alırdım hem de kırmızısını
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee

Arkadaşlar siz alır mıydınız 50 bin liraya? ......Türkiye yolları da çok bozuk, bu yollarda sürmeye kalkarsak Scirocco'yu bu resimlerdeki jantıyla beraber,arabayı mahvetmiş oluruz diye düşünüyorum.... İçimden bir ses "alınası bir araba" diyor, başka bir ses de "Türkiye yoolarında arazi aracına binilmeli" diyor

bakalım doğuş oto türk kullanıcısına o jantları yâr eder mi ?
  • Bence bu konuda bonkör davranmalılar,çünkü bu tarz bir arabaya ancak bu tipte jantlar gider.Yani scirocco'ya tipik golf jantı, jetta jantı takılmamalı, agresifliği sembolize eden jantlar takılmalı,aksi taktirde ben spor sürüş keyfi alamam bu arabadan...ama doğuş oto pintilik yapsa bile,eminim insanlar bu jantı parayla alıp takacaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaRocquee

quote:

Orjinalden alıntı: weycell89

quote:

Orjinalden alıntı: TiFoSi_BJK

1.4 tsi o jantları çevirmeye kalkarsa sadece görünüşü güzel bir araba olur bence 105 lik gtc gibi. zaten vw de bunu düşünüp muthemel olarak 1.4 tsi ya 15 " kapaklı jant koyar golfte yaptığı gibi

hocam bence görüntü önemlidir ya.nasıl olsa şehirde yarışmayacağım kimseyle

105 lik gtc gibi olsun isterse.

vw sunmazsa replikasına bile bakarım ben

ki eminim benim gibi düşünen bir çok insan vardır

jantlar gerçekten çok şekil

Ben zannetmiyorum Doğuş Oto bu jantlarla getirecek bu arabayı, dandik bi jant takarlar fiyatı 50bin ytl'nin altına çekebilmek için,ama dediğin gibi isteyen dışardan kendi jantını takar...

15'' jant kapaklı, sis farsız, merceksiz ön far ile düşünemiyorum bu arabayı
    (İçerdeki navigasyondan söz etmiyorum bile)
    Hatta ön arka tamponun bazı yerleri boyasız bile olabilir, golfteki alt tampon gibi
    Ön konsola laf etmeyin, vw lerin çoğu aynı konsolu kullanıyor ve çok güzel bir konsol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi viper17 -- 19 Nisan 2008; 2:08:19 >

• golf teki o boyasız tampomlara ayar oluyorum zaten inş. buda öyle olmaz

golfüm olsa boyatırdım direk herhalde.
  • bence binilecek bi spor araba meganeII nin tek kapısına 55000 ytl isdiyorlar bence bu araba altsınıf cupe leri bitirecek
  • seat leon dan ne farkı var :)

bunu goremiyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapimnet

seat leon dan ne farkı var :)

bunu goremiyormusunuz?

her ne kdr diğer vw ailesi ile aynı iç mekanı paylaşsada daha güzel bir içi var!
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.