Şimdi Ara

2010 1.6 AURİS comfort extra alayım mı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hangi kasa avensis kullaniyorsunuz hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samsunluuu55

Hangi kasa avensis kullaniyorsunuz hocam

T27 yani en son çıkanın bir öncesi.

• 2010 2011 elegant avensislere bakiyoruzda bu aralar piyasaya gore fiyati uygun sayilir.1.6 dusunuyoruz biz nasil bi aractir kronik sorunlari varmi biraz bahsedebilir misiniz?.Konuyuda kirletiyoruz ama :)

• quote:

2010 2011 elegant avensislere bakiyoruzda bu aralar piyasaya gore fiyati uygun sayilir.1.6 dusunuyoruz biz nasil bi aractir kronik sorunlari varmi biraz bahsedebilir misiniz?.Konuyuda kirletiyoruz ama :)

Fiyatına göre güzel araçtır. 2010 bomboş aurisin 40 bin olduğu piyasada bedava bile sayılır. Ben kronik bir arızasını görmedim. Gayet geniş, ferah, konforlu bir araç. Lpg ilede iyi ekenomi yapılır.
    Benim için en büyük eksik süspansiyonun sesli çalışması. Süspansiyonun sert olması konfor olarak fazla rahatsız edici olmuyor ama bozuk yollarda sesli çalışması ve çukura girince güm diye ses çıkarması rahatsız ediyor. Bendeki elegant extra olduğu için lastik yanakları ince, elegantta 16 jant ve daha kalın yanaklı lastik var. Araç biraz daha yumuşaktır fakat yol tutuşu bşraz daha kötüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: RaptorFX

2010 model araç 57 binde ve 40 bin he mi...

48e sıfırı varken güzelmiş...

hangi bayi sifirini 48bin tl ye veriyor?

1.33 life dan bahsediyoruz tabi ki ama olsun, bana yakinsa dusunebilirim 48bin tl ye

• Şuanki piyasaya gore coğu markanin d sinifi araci c sinifi aracindan ucuza bulunabiliyor.Hal boyleyken neden ayni paraya her acidan daha ustun bi arac varken , daha düşüğünü alalim dedik ve karsimiza avensisler cikti.Bize genis arac lazim az yakmasi lazim tam avensis.1.6 motorun performansi nasildir lpg de yakiti baya dusecektir eminim.Avensinde gozume batan tek yer ön konsol cok sade hic 2011 2012 model bi araba degilmis gibi.

• quote:

Şuanki piyasaya gore coğu markanin d sinifi araci c sinifi aracindan ucuza bulunabiliyor.Hal boyleyken neden ayni paraya her acidan daha ustun bi arac varken , daha düşüğünü alalim dedik ve karsimiza avensisler cikti.Bize genis arac lazim az yakmasi lazim tam avensis.1.6 motorun performansi nasildir lpg de yakiti baya dusecektir eminim.Avensinde gozume batan tek yer ön konsol cok sade hic 2011 2012 model bi araba degilmis gibi.

Valla hocam dediğiniz gibi D segmentleri passat dışında ucuz. Sebebide ikinci el ve yedek parça kaygısı.
    Ön gögüsün sade olması beni yadırgatmadı, D segmentinde çok janjanlı tasarım pek yok. Üstüne üstlük bu kasa 2009 da çıkmış bir kasa.
    Araç gayet geniş ve kullanışlı bir iç hacmi var.
    Lpg ile gayet uyumlu ve ekonomiktir. Kullanım tarzınıza göre tüketim değişir. Örneğin şehir içi 18 kuruşta yakar 30 kuruşta yakar. Şehir dışında ise durum aynı, 12 kuruş yaktırdığımda oldu, 28 kuruşta oldu. Bu tamamen sizin kullanmanıza bağlıdır. Ama standart kullanımlarda şehir içi 20-24 kuruş şehir dışı 15-16 kuruş yakar. (lpg yi 2.00 dan hesapladım)
    Performansı için gitmeyen diyen çok olur ama gider. Hatta atmosferik motorun yapısını ve kullanımını bilirsen piyasadaki tork canavarlarıyla kafa kafaya gider. (benzer hacim ve güçteki) ama vites oranları uzun olduğu için hantal hissi verir. 3. Vites 160 4. Vites 200 5. Vites 230 görmüşlüğüm vardır. 6. Viteste 200-220 de kesilir
    Eğer bütçeyi biraz genişletirseniz 2013 civarı elegant extraya bakmanızı tavsiye ederim, hem makyajlı kasa hemde donanım olarak epey iyidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anladim hocam yaklasik 40 45 bin gibi bi butcemiz var seneye falan anca degistiriz arabayi ama avensis aklimizda.Uzun vites oranlarina alisigiz sorun olmaz sanirim vectra a dan dolayi :) ilginiz icin tesekkur ederim hocam.Iyi forumlar :)

• quote:

Anladim hocam yaklasik 40 45 bin gibi bi butcemiz var seneye falan anca degistiriz arabayi ama avensis aklimizda.Uzun vites oranlarina alisigiz sorun olmaz sanirim vectra a dan dolayi :) ilginiz icin tesekkur ederim hocam.Iyi forumlar :)

Rica ederim, iyi forumlar.

• ozbayram kullanıcısına yanıt
    Hocam sana son soru

Verdiğim ilandaki eleman 6 ileri manual demiş
    6 ileri olanlar 132 bg mi oluyor
    5 olanlar 124 bg mi ??

Yani wvti ile walvematik sorusu
    132likler walvematik oluyor 124 lukler wvti oluyor heralde değil mi

Yanlışsam beni düzeltin lütfen ona göre bu araca bakmaya gidicem sırf kazasız boyasız oldugu için
  • tıkırtı olayı premiumlar dahil her arabada olabiliyor, bende eskiden kafaya takardım ama artık takmıyorum ,, ya teybi açıyorum ya da camı hafif kıyıktırıyorum ortada kıl bir ses kalmıyor

http://mbclubtr.com/c-class/23408-2013-180-aracdan-gelen-ilginc-sesler.html
  • royal_flush_ kullanıcısına yanıt
    Keşke o kafada olsam ama bende ciddi anlamda obsessivlik var Arkadaşımın accent admiresında bile yoktu .
    Zaten param da çıkışmıyor istediğim gibi bi arabaya kimse de yardımcı olmuyo kafayı sıyırdım sıyırıcam az kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PIERzig

Hocam sana son soru

5 olanlar 124 bg mi ??

Yanlışsam beni düzeltin lütfen ona göre bu araca bakmaya gidicem sırf kazasız boyasız oldugu için

2010 aurisler makyajsızda olsa 6 ileri 132 lik valvematik. Otomatikleri 124 lük.Bence vvti motora göre çok daha iyi bir motor.
    Araca bakmaya giderseniz iyi pazarlık yapın derim, inanın güzel bir indirim yapacaktır, yoksa o fiyata satması zor.
    Başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Hocam sana son soru

5 olanlar 124 bg mi ??

2010 aurisler makyajsızda olsa 6 ileri 132 lik valvematik. Otomatikleri 124 lük.Bence vvti motora göre çok daha iyi bir motor.
    Araca bakmaya giderseniz iyi pazarlık yapın derim, inanın güzel bir indirim yapacaktır, yoksa o fiyata satması zor.
    Başka sorunuz olursa çekinmeden sorabilirsiniz, elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım.

Hocam çok teşekkürler yüreğime su serptin valaa ,gerek piyasada oynanmamış araba olması gerek sabrımın tükenmesinden dolayı o aracı almak zorundayım maalesef
    Hiç sevdiğim bir renk de değil aslında ama maalesef yapacak bir şey yok

Kaça kadar indirebiliriz sence kaçtan kapıyı açayım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ozbayram

quote:

Hocam sana son soru

5 olanlar 124 bg mi ??

Hocam çok teşekkürler yüreğime su serptin valaa ,gerek piyasada oynanmamış araba olması gerek sabrımın tükenmesinden dolayı o aracı almak zorundayım maalesef
    Hiç sevdiğim bir renk de değil aslında ama maalesef yapacak bir şey yok

Kaça kadar indirebiliriz sence kaçtan kapıyı açayım

Ben 1-1 buçuk sene siyah focus kullandıktan sonra bir sonraki aracım kesinlikle siyah olmayacak derken bayide pırıl pırıl siyah aurisi görünce gene siyah almıştım :-) güzel renktir ama bakımı zordur. Ben biraz tembelim sanırım bu sebeple son aracımı beyaz aldım.
    Fiyata gelince tamamen satıcının acelesi ve Sizden önceki deneyimlerine bağlı. Mesela 1 hafta boyunca ölücü teklifler gelmiştir ve bu tekliflerden sıkılmıştır size iyi bir indirim yapar. Yada biri 39 olursa hemen alayım demiş çıtayı yüksetmiştir ve satıcı bu sebeple atak diretir. Bence 37-38 verin bakalım ne diyecek. Ama bunu araç başında yapınki ciddiyetiniz belli olsun.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.