Misimovic daha topa vurmadan nasıl sıralama yapalım? Bekleseydin bari yarına kadar transferler açıklansaydı sonra en iyisi hangisi olur? diye bir konu açsaydın.
quote:Orijinalden alıntı: ®OoLaStoO® guti varken 3ünüde laf düşmez not : galatasaraylıyım kesınlıkle katılıyorum. ülkeye gutı gelmış. 3ünüde geçınız. gutı ıle yanyana bıle koymam ısımlerını.
Neye göre yapıyoruz ki ? En mantıklısı takımlarına verdikleri katkı açısından yapmak : 1-Quaresma 2-Stoch 3-Niang Listeye 2 Fenerbahçeli yazmamın sebebi , Pino daha oynayamadı . Cana etkisiz . Guti'yi de tam izleyememiş olmam .
O zaman en faydalı kim oluyor diye anket açarız.Bu anket için performansı kriter olarak almayın.İsimleri alın quote:Orijinalden alıntı: Lanore Misimovic daha topa vurmadan nasıl sıralama yapalım? Bekleseydin bari yarına kadar transferler açıklansaydı sonra en iyisi hangisi olur? diye bir konu açsaydın.
İsim olarak mı? Sıralama yapmadan Guti, Quaresma ve Niang bana göre. Performans olarak kim daha iyi olur onu sezon sonunda görürüz.
bu anket için çok erken daha misi cana tam performans göstermedi niang da daha tam bi uyum sağlasın ondan sonra bakarız
quote:Orijinalden alıntı: neska Quaresma Misimovic Guti Not : 1 dost ( GS'liyim ) lisem şu şekilde olur o zaman Guti Q7 Stoch şuan için ilerki zamanlarda değişebilir
İsimleri Baz Alıyoruz! quote:Orijinalden alıntı: lionking42 bu anket için çok erken daha misi cana tam performans göstermedi niang da daha tam bi uyum sağlasın ondan sonra bakarız
quote:Orijinalden alıntı: Sangre 1- Quaresma 2- Guti 3- Misimovic 4- İnsua 5- Stoch 6- Niang 7- Cana 8- Dia 9- Aurelio sıralamaya gel
quote:Orijinalden alıntı: Sangre 1- Quaresma 2- Guti 3- Misimovic 4- İnsua 5- Stoch 6- Niang 7- Cana 8- Dia 9- Aurelio sangre aslında sıralaman tam aklımdakı sıralaman. tek farkla.. o GUTI'yı çıkar ordan. tek başına bır transferdır o zaten kıyaslanmaz bence dostum