1 - Beşiktaş - Guti 2 - Beşiktaş - Q7 3 - Galatasaray - Misimoviç 4 - Kayserispor - Zalayeta 5 - Fenerbahçe - Stoch
Forza Beşiktaş...
quote:
Orijinalden alıntı: Yoshimitsux
quote:
Orijinalden alıntı: K U N
Tartışmasız Niang
Fransa şampiyonu olmuş takımın kaptanını her babayiğit getiremez
Real Madrid'in kaptanına ne demeli..
cukkkkkkkkkkkkk diye ses geldi Not: Galatasaraylıyım
quaresma misimovic guti
Bu sezon beğendiğim transferleri fener yaptı. Aldığı futbolcular şöhret olarak bir Guti değil veya bir Quaresma değil ama hem yıldız statüsünde hemde takıma çok faydalı isimler. zaten geçen yııldan takımdılar şimdi o nüveyi dahada güçlendirdiler. Niang, Stoch, Dia(her ne kadar şu ana kadar oynamasa bile iyi çıkacağını düşünüyorum) ve son olarak Yobo. En iyi transfer tabii ki taraftarlarının ruh halinide değiştiren Quaresma oldu. Bizim aldıklarımızda iyi isimler ama bizim takım gerçek takım hüğviyetine giremediği için futbolcuların olan değerleride düşüyor. Mesela Elano Breziya milli takım futbolcusu ve oranın duran top kullanıcısı. bizde istenmeyen futbolcu konumuna düştü. Misimoviç çok önemli bir transfer ama kullanılabilirse. Galatasaray takım ruhu yakalayamazsa Misimoviç'te Elano'da olduğu gibi, Lincoln'de olduğu gibi karadelik içine çekilir. Pino ve Cana'yı şu anda değil ligin ortalarında değerlendirecem.
şaka maka 1 senede gelen adamlara bakarmısınız.. isim olarak son yıllarda ligimizin bi çıkışı var keşke bu avrupada başarı olarak geri dönse
Valla objektif olursam, top oynarken falan ben topu aldığımda "Quaresma topu aldı, evet, gidiyor.." gibi sözler sarfettiğim için karşılaştırmaya gerek bile duymuyorum