Şimdi Ara

2010/2011 Yılı En İyi Transferler Anketi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
136
Cevap
0
Favori
3.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu ana kadar oynadıklarına bakarsak,quaresma ve niang denebilir.Misimoviç iyi oyuncu ama,daha topa değmedi ki yorum yapabilelim.Dia parlayacak,stoch'da elimizde patlayacak gibi bir his var içimde,umarım yanılırım:)
  • Quaresma
    Stoch
    Niang
  • quote:

Orijinalden alıntı: K U N

Tartışmasız Niang

Fransa şampiyonu olmuş takımın kaptanını her babayiğit getiremez
    çok tarafsız bi yorum
  • 1- Misimovic
    2- Q7
    3- Mehmet Aurelio
  • izlediğime göre

quaresma
    cernat
    glowacki
  • Valla ben futbolu kendi ülkemin dışında ve dünyanın en popüler takımlarının maçları(El Classico vs.) dışında çok ayrıntılı takip etmediğim için yeni gelen oyuncuların çoğunu tanımıyorum o yüzden ilk 3 listesi oluşturmam pek doğru olmaz. Herkes Misimoviç'i koymuş mesela ben bir maçını bile izlemedim adamın ki bu benim eksiğimdir Ama şu ana kadar gerek isim olarak gerek gösterdiği performans olarak Quaresma 1 numaradır benim için. Geçen sene de 1 numaram Keita'ydı ilk başlarda, inşallah Q7'nin de sonu böyle olmaz.

Onun dışında konudan uzak son derece subjektif olarak söylemeliyim ki Serdar Özkan yılın transferidir Zaten bu sene sorun Beşiktaşlılara çoğu gidenlere daha çok sevinmişlerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

izlediğime göre

quaresma
    cernat
    glowacki

• quote:

Orijinalden alıntı: enes16

quote:

Orijinalden alıntı: SaykoMMaster

c4 ne ola ki?
    çok mu cahilce bi soru oldu:S

quote:

Bomba Bu yıl yarar sağlar
    1-Q7 1-Guti
    2-Misimovic 2-Q7
    3- Insua 3-Niang

Potansiyel c4ler
    1-Insua
    2-Stoch
    3-Pıno

potansiyel bomba

Niangın neresi bomba beyler 32 yaşında adam 10m euro bomba olcaksa katara döndük demektir
    guti ekimde 34 e giriyo

• hepsini gectim de benim ilk 3 um

serdar ozkan
    ugur inceman
    delgado

quaresma gelmese de olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

quote:

Orijinalden alıntı: Brothers of Metal

izlediğime göre

quaresma
    cernat
    glowacki

karabükte oynuyor. kimsenin yazmamasına da şaşırdım psikopat gibi oynuyor adam.

• quote:

Orijinalden alıntı: blackwolf500

quote:

quote:

c4 ne ola ki?
    çok mu cahilce bi soru oldu:S

quote:

Bomba Bu yıl yarar sağlar
    1-Q7 1-Guti
    2-Misimovic 2-Q7
    3- Insua 3-Niang

Potansiyel c4ler
    1-Insua
    2-Stoch
    3-Pıno

potansiyel bomba

Niangın neresi bomba beyler 32 yaşında adam 10m euro bomba olcaksa katara döndük demektir
    guti ekimde 34 e giriyo

Sonuçta beleşe aldık

• Quaresma
    Pele
    Niang
    Misimovic
    İnsua
  • C4 diye soran arkadaşlar , her an elde patlayabilir diye yazmış heralde arkadaşlar.

C4 ise etkili bir bomba.
  • quote:

Evet arkadaslar forum ahalisi ne düşünüyor bakalım.
    Lütfen objektif olmaya çalışalım.

En Bomba 3 tranfer sizce kimdir? (sıralama önemli)

Nacizane fikrim.

1-Quaresma
    2-Misimovic
    3-Niang

Not:Galatasaraylıyım

En Bomba Transferler Sırasıyla

1-Querasma
    2-Guti
    3-Niang
    4-İnsua (Bursaspor)
    5.Musimoviç

En Faydalı Transferler (En Etkili OLacak Olanlar)

1.Niang
    2.Musimoviç
    3.Guti
    4.Stoch
    5.Querasma

Querasma'nın transferi bana göre avrupada daha çok ses getirmiştir,basın ve yayın tepkisini de dikkate aldığımızda.Musimoviç'in kıyaslanması söz konusu bile olamaz.Guti transferi de aynı şekilde çeşitli sebeplerden dolayı daha çok ses getiren transferlerdendir.

Musimoviç gündemimize geldikten sonra birçok Galatasaraylı taraftarımız,hangi takımda oynuyor, deyip istatistiklere bakarak heyecanlanabildi.Gerçekten de Musimoviç istatistikler açısından heyecanlandıracak bir isim,sakatlanmadığı sürece sadece Galatasaray'a değil,Türk Futbolu'na çok faydası olacaktır,sahadaki duruşu,kaçışları,top dağıtımı ve saire.Öğretici bir oyuncu olacaktır.Çok faydalı bir transferdir ama bomba yani ses getiren değildir bana göre.
    Niang rakibi,özellikle defansı çok yoran,ve çok etkili bir forvet bana göre,bu sene sonunda en faydalı transfer olduğu görülecektir.
    Querasma en bomba olduğu halde,neden faydac açısından en sona koydum,çünkü ben Querasma'nın ülkemizdeki zeminlerde özellikle kış hava şartlarında faydalı olabileceğine inanmıyorum,yoksa leblebi gibi gol atar ve attırır.Önümüzdeki haftalarda sakatlanacaktır ve b.rçok maçta sık sık yer almayacaktır.Her an takım içinde teknik direktörle ve takımla sorunlar yaşayacağına da inanıyorum,öyle bir sorunu olduğuna inanıyorum.Keşke sorun çıkaran bir futbolcu olmasa da bol bol izlesek ve Beşiktaş da Avrupa da başarılı olsa.

Guti ise,zaten paslarıyla oyunu yönlendirişiyle bence kalitedir ama ben Guti nin daha çok topsuz oyunda,takımı yönlendirişini,takımı topsuz oyunda yönetişini ön plana çıkartmak istiyorum.Teknik Direktörün sahadaki yardımcısı,ve öyle böyle değil,çok etkili bir yardımcı.Bu açıdan takım için çok faydalı olacaktır tabi sakatlık yaşamazsa ama onun da sakatlık sorunu yaşayacağını sanıyorum.Çünkü Querasma ve Guti,önümüzdeki günlerden itibaren İstanbulun eğlence ve gece hayatına kedilerini kaptıracaklardır,hele bir Ramazan geçsin.Malesef özel hayat ile futbol iyi ikili değiller.Özel hayat her zaman futbola olumsuz etki ediyor.

Musimoviç ise,bildiğim kadarıyla kendine çok iyi bakan,kendini futbola veren biri,sakatlaması için Antalyalı Yalçın türü futbolcularla karşılaşması lazım.Rakibin sakatlayıcı şekilde girmesi lazım.Aksi durumda,diğerleri gibi koşarken sakatlanacak biri değil diye düşünüyorum.

Her takıma başarılar dilerdim ama malesef Beşiktaş hariç Avrupa'da yokuz.Beşiktaş'a Avrupada başarılar diliyorum gönülden.Guti ve Querasma'yı da zevkle izliyorum.Umarım şu İnönü'nün zemini kısa sürede düzelir.

• Galatasaraylıyım.

Quaresma geldiği zaman da yazdım, bu sezonun açık ara en iyi transferidir. Ardından da Guti gelir, ondan sonra form durumlarına göre sıralama yapabiliriz. Ama bu ikisi iyi de oynasa kötü de oynasa isimleriyle kariyerleriyle diğerlerinden üstün oyuncular. Beşiktaş'a bravo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Valla ben futbolu kendi ülkemin dışında ve dünyanın en popüler takımlarının maçları(El Classico vs.) dışında çok ayrıntılı takip etmediğim için yeni gelen oyuncuların çoğunu tanımıyorum o yüzden ilk 3 listesi oluşturmam pek doğru olmaz. Herkes Misimoviç'i koymuş mesela ben bir maçını bile izlemedim adamın ki bu benim eksiğimdir Ama şu ana kadar gerek isim olarak gerek gösterdiği performans olarak Quaresma 1 numaradır benim için. Geçen sene de 1 numaram Keita'ydı ilk başlarda, inşallah Q7'nin de sonu böyle olmaz.

Onun dışında konudan uzak son derece subjektif olarak söylemeliyim ki Serdar Özkan yılın transferidir Zaten bu sene sorun Beşiktaşlılara çoğu gidenlere daha çok sevinmişlerdir.

Hacı, Beşiktaş maçında size gol atmıştı.Yoksa o maçıda mı izlemedin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Noir Désir

quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Valla ben futbolu kendi ülkemin dışında ve dünyanın en popüler takımlarının maçları(El Classico vs.) dışında çok ayrıntılı takip etmediğim için yeni gelen oyuncuların çoğunu tanımıyorum o yüzden ilk 3 listesi oluşturmam pek doğru olmaz. Herkes Misimoviç'i koymuş mesela ben bir maçını bile izlemedim adamın ki bu benim eksiğimdir Ama şu ana kadar gerek isim olarak gerek gösterdiği performans olarak Quaresma 1 numaradır benim için. Geçen sene de 1 numaram Keita'ydı ilk başlarda, inşallah Q7'nin de sonu böyle olmaz.

Hacı, Beşiktaş maçında size gol atmıştı.Yoksa o maçıda mı izlemedin ?

ben ilk o maçta tanımıştım.. koyu beşiktaşlıyım ama herif zonk diye giydirince ayağa kalkıp 1 dk saygı duruşuna geçmiştim:) işte bize böyle bi adam lazım demiştim.. cimboma kısmetmiş.. hayırlı uğurlu olsun diyorum.. dilerim ülkemiz futbolu üzerindeki ölü toprağını atıp bu gelen kaliteli yabancılarla avrupada gelecek yıl ve ondan sonraki yıllar fırtınalar estirir.. bu yıl artık gs ve fb için geçti maalesef. bjk ve bursaspor gidebildikleri yere kadar gidecektir buna inanıyorum.. seneye hep birlikte avrupayı sallamak dileğiyle..

• isim olarak

q7
    guti
    misimovic

yarar olarak

pele
    q7
    niang
  • Mustafa Sarp
    Ayhan
    Barış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda_1905

1 - Tartisilmaz Q7
    2 - Guti
    3 - Misimovic
    4 - Niang
    5 - Insua
    6 - Stoch

diger transferler fos...

Niye Serdar Özkan var.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.