Temiz bir fiesta titanium alip lpg taktirmak daha cazip gelmeye başladi şimdi.
quote:
Orijinalden alıntı: EmreFB1907
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: V.K.
quote:
Fiesta , Corsa'dan kat kat üstün bir araç .
Kaç kat tam olarak?
Bileyim ona göre konuşayım.
Abartmayın hocam ikisi de B sınıfı araç.
Focus ile Mondeo ile, Corsa kıyaslanmıyor burada.
Fiesta'nın dış görünüşü , iç mekan görünüşü . Üzerinde bulundurduğu teknolojiler sınıfının ne kadar üstündeyse . Corsa'nın dış görünüşü , iç mekanı , donanımı bir o kadar sınıfının altında .
Kaç kat olduğunu buradan hesaplayabilirsin. Corsa A sınıfı bir araç gibi duruyor. Fiesta ile kıyaslamaya bile koyamıyorum ben .
Buyrun devam edin o zaman,sizin gözünüzü fanatiklik bürümüş.
Güzellik görecelidir!
Reklamalarda gördüğümüz teknoloji fışkıran fiestaların fiyatları 45000'in üzerindedir muhtemelen,benim yollarda gördüğüm hiç bir fiestanın 4 cam otomatik olması dışında Corsa'dan pek bir avantajı yok.
Küçük bir bilgi:otomobil sınıflandırmaları araçların dingil mesafesine göre yapılır.Bilmiyorum hiç baktınız mı ama opel corsanın dingil mesafesi 2511 mm iken fiestanın ki 2489 mm'dir.Bu corsa'ya daha geniş bir iç hacim kazandırmanın yanında,Fiestanın A sınıfına daha yakın durduğunu gösterir.
Yani diyorum ki .ok atmayın!
Tarafsız olun,ikisi de "B" sınıfı araç.
İsterseniz artı ve eksilerini tartişabiliriz o ayrı
@cumhur_a
Eğer ikinci el esp'li türkiyedeki nadir araçlardan bulabilirseniz hill holder vardır.Ama dediğim gibi çok nadir oldukları için sıfır alacaksanız,bir miktar geri kaçırma olacaktır.Bu miktar bizim net söyleyebilceğimiz bir miktar değil,yani kesin 15 cm kayar gibi,siz ne kadar hızlı ayağınızı frenden alıp gaza basarsanız o kadar az kayacaktır araç.Ama şahsi görüşüm hiç bir yarı otomatik,tam otomatik konforunu yaşatamaz.
Corsası olan ve aracını satmak için , prim yaptırma gayretinde olan bir kullanıcı izlenimi aldım .
Yanlış almışsınız.
Aracım satılık değil,senelerce daha kullanmayı planlıyorum.
Ben sadece sizi objektif olmaya davet ettim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme