Şimdi Ara

2010-2012 OTOMATİK FİESTA MI, SIFIR EASYTRONİC CORSA MI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Aracımı yenilemeye karar verdim ve bu iki model arasında kaldım.Otomatik olması şart.

Corsa'nın avantajı sıfır olması ve 1.2 motoru.Fiyatı 32.000 tl ama araç nerdeyse boş.Arka camlar bile manuel.

Fiestayı en az 2010 düşünüyorum.30-31.000 tl'ye az km'li hem de full titanium alabilirim.Tabii ki anında lpg taktırarak.

İki model de yaklaşık aynı paraya gelir.Hangisi tavsiye edersiniz ve neden ? Açıklarsanız sevinirim...

• B sınıfı farklı marka tavsiyelerinizi de bekliyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_a

B sınıfı farklı marka tavsiyelerinizi de bekliyorum...
    donanımı için, yol tutuşu için fiesta derim.

0 km olması ile de corsa ideal görünüyor.

yine de fiesta alırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

yine de fiesta alırdım.

Alıntıları Göster
    B sınıfında Hyundai i20 öneririm iki araçtan da donanım olarak yüksektir. Arka camlar bile otomatik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Umut T.

yine de fiesta alırdım.

Alıntıları Göster
    aveo hb olabilir yakın zamanda abim sattı otomatik tüplü ve orta donanım 31bin e sattı .Önceki kasa hyundai i30 aldı otomatik dizel o fiyata ama 2009 model tabi.

Corsa donanım yönünden zayıf ama sıfır istiyorsanız olabilir , enjoy bile hatta color edition bile zayıf bence .Arka camların manuel olması hoş değil .

i20 de olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 1 Mart 2013; 20:25:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mob411

aveo hb olabilir yakın zamanda abim sattı otomatik tüplü ve orta donanım 31bin e sattı .Önceki kasa hyundai i30 aldı otomatik dizel o fiyata ama 2009 model tabi.

Corsa donanım yönünden zayıf ama sıfır istiyorsanız olabilir , enjoy bile hatta color edition bile zayıf bence .Arka camların manuel olması hoş değil .

i20 de olabilir

Alıntıları Göster
    fiesta alabilirsin temiz bir titanium süper olur corsaya göre

• 0 iyidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkmavy

0 iyidir
    fiesta
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahçelininmatematikhocası

fiesta

Alıntıları Göster
    Easytronic'e hiç bulaşmayın. Dertsiz başa dert almaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Easytronic'e hiç bulaşmayın. Dertsiz başa dert almaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    İ20 ye bindiğimde içi çok küçük gibi geldi bana.O yüzden diğer seçeneklere bakıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumhur_a

İ20 ye bindiğimde içi çok küçük gibi geldi bana.O yüzden diğer seçeneklere bakıyorum.

Alıntıları Göster
    Fiesta otm kullanmadım ancak ,Easytronic tavsiye etmiyorum. Aracı çok silkeliyor, geriye aşırı kaçırmasıda cabası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

B sınıfında Hyundai i20 öneririm iki araçtan da donanım olarak yüksektir. Arka camlar bile otomatik.

Aslında cevabınız o kadar manidar ki,durumumuzu anlatıyor.

2013 yılında söylediğimiz şeye bakın,arka camlar bile otomatik...
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Aslında cevabınız o kadar manidar ki,durumumuzu anlatıyor.

2013 yılında söylediğimiz şeye bakın,arka camlar bile otomatik...

Alıntıları Göster
    Fiesta , Corsa'dan kat kat üstün bir araç .

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

Alıntıları Göster
    easytronic hakkında pek olumlu yorumlar yok bence başka araçlara yönelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreFB1907

Kaç kat tam olarak?

Bileyim ona göre konuşayım.

Abartmayın hocam ikisi de B sınıfı araç.

Focus ile Mondeo ile, Corsa kıyaslanmıyor burada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 2 Mart 2013; 13:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

quote:

Kaç kat tam olarak?

Fiesta'nın dış görünüşü , iç mekan görünüşü . Üzerinde bulundurduğu teknolojiler sınıfının ne kadar üstündeyse . Corsa'nın dış görünüşü , iç mekanı , donanımı bir o kadar sınıfının altında .

Kaç kat olduğunu buradan hesaplayabilirsin. Corsa A sınıfı bir araç gibi duruyor. Fiesta ile kıyaslamaya bile koyamıyorum ben .

• quote:

Orijinalden alıntı: Golden Gate

quote:

quote:

Kaç kat tam olarak?

Fiesta'nın dış görünüşü , iç mekan görünüşü . Üzerinde bulundurduğu teknolojiler sınıfının ne kadar üstündeyse . Corsa'nın dış görünüşü , iç mekanı , donanımı bir o kadar sınıfının altında .

Kaç kat olduğunu buradan hesaplayabilirsin. Corsa A sınıfı bir araç gibi duruyor. Fiesta ile kıyaslamaya bile koyamıyorum ben .

Alıntıları Göster
    yerimizi alalım

• quote:

Orijinalden alıntı: gentleman_

yerimizi alalım

Alıntıları Göster
    Easytronic corsa'da geri kaçma ne kadar oluyor acaba bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumhur_a -- 2 Mart 2013; 18:20:00 >
  • quote:

quote:

quote:

Kaç kat tam olarak?

Buyrun devam edin o zaman,sizin gözünüzü fanatiklik bürümüş.

Güzellik görecelidir!

Reklamalarda gördüğümüz teknoloji fışkıran fiestaların fiyatları 45000'in üzerindedir muhtemelen,benim yollarda gördüğüm hiç bir fiestanın 4 cam otomatik olması dışında Corsa'dan pek bir avantajı yok.

Küçük bir bilgi:otomobil sınıflandırmaları araçların dingil mesafesine göre yapılır.Bilmiyorum hiç baktınız mı ama opel corsanın dingil mesafesi 2511 mm iken fiestanın ki 2489 mm'dir.Bu corsa'ya daha geniş bir iç hacim kazandırmanın yanında,Fiestanın A sınıfına daha yakın durduğunu gösterir.

Yani diyorum ki .ok atmayın!

Tarafsız olun,ikisi de "B" sınıfı araç.

İsterseniz artı ve eksilerini tartişabiliriz o ayrı

@cumhur_a

Eğer ikinci el esp'li türkiyedeki nadir araçlardan bulabilirseniz hill holder vardır.Ama dediğim gibi çok nadir oldukları için sıfır alacaksanız,bir miktar geri kaçırma olacaktır.Bu miktar bizim net söyleyebilceğimiz bir miktar değil,yani kesin 15 cm kayar gibi,siz ne kadar hızlı ayağınızı frenden alıp gaza basarsanız o kadar az kayacaktır araç.Ama şahsi görüşüm hiç bir yarı otomatik,tam otomatik konforunu yaşatamaz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kaç kat tam olarak?

Buyrun devam edin o zaman,sizin gözünüzü fanatiklik bürümüş.

Güzellik görecelidir!

Reklamalarda gördüğümüz teknoloji fışkıran fiestaların fiyatları 45000'in üzerindedir muhtemelen,benim yollarda gördüğüm hiç bir fiestanın 4 cam otomatik olması dışında Corsa'dan pek bir avantajı yok.

Küçük bir bilgi:otomobil sınıflandırmaları araçların dingil mesafesine göre yapılır.Bilmiyorum hiç baktınız mı ama opel corsanın dingil mesafesi 2511 mm iken fiestanın ki 2489 mm'dir.Bu corsa'ya daha geniş bir iç hacim kazandırmanın yanında,Fiestanın A sınıfına daha yakın durduğunu gösterir.

Yani diyorum ki .ok atmayın!

Tarafsız olun,ikisi de "B" sınıfı araç.

İsterseniz artı ve eksilerini tartişabiliriz o ayrı

@cumhur_a

Eğer ikinci el esp'li türkiyedeki nadir araçlardan bulabilirseniz hill holder vardır.Ama dediğim gibi çok nadir oldukları için sıfır alacaksanız,bir miktar geri kaçırma olacaktır.Bu miktar bizim net söyleyebilceğimiz bir miktar değil,yani kesin 15 cm kayar gibi,siz ne kadar hızlı ayağınızı frenden alıp gaza basarsanız o kadar az kayacaktır araç.Ama şahsi görüşüm hiç bir yarı otomatik,tam otomatik konforunu yaşatamaz.

Corsası olan ve aracını satmak için , prim yaptırma gayretinde olan bir kullanıcı izlenimi aldım .

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.