Şimdi Ara

2010 BMW 320D ve Start - Stop

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, Almanya da araç kiralayıp, muhteşem otobanlarında kullanma fırsatım oldu. 320D 240 km yi görüyor ama içeriye de epey ses alıyor. Herneyse, hız sınırı olmadığı için oralarda millet süper arabaları ile istedikleri kadar gaza basıyorlar. Türkiye'de 130 u geçmeyin

araç her durduğuna, moto çok soğuk değilse stop ediyor, debriyaja tekrar basınca anında çalışıyor. yani araba benim olmadığından pek dert etmedim ama bu gerçekten tasarruf sağlar mı, araca zarar verir mi diye düşündüm. sonra dedim, ben bunları düşünüyorum, BMW deki arkadaşlar da eminim çok düşünmüşlerdir :)
    Almanya da 2010 model birçok araçta varmış. Otomatik vites araçlarda da bu mümkün mü?

• Bende 2 ay kadar önce Almanyadaydım ve araba kullanma fırsatım oldu. Gerçekten o yollar bir başka

Arzu eden olursa bulabilirsem video'yuda koyabilirim

Ekleme : Bende 3.30D kullandım orada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Trabzon61~ -- 13 Aralık 2009; 20:36:14 >
  • 3.20d ve debriyaj mı?

kalsın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Klasse

Selamlar, Almanya da araç kiralayıp, muhteşem otobanlarında kullanma fırsatım oldu. 320D 240 km yi görüyor ama içeriye de epey ses alıyor. Herneyse, hız sınırı olmadığı için oralarda millet süper arabaları ile istedikleri kadar gaza basıyorlar. Türkiye'de 130 u geçmeyin

araç her durduğuna, moto çok soğuk değilse stop ediyor, debriyaja tekrar basınca anında çalışıyor. yani araba benim olmadığından pek dert etmedim ama bu gerçekten tasarruf sağlar mı, araca zarar verir mi diye düşündüm. sonra dedim, ben bunları düşünüyorum, BMW deki arkadaşlar da eminim çok düşünmüşlerdir :)
    Almanya da 2010 model birçok araçta varmış. Otomatik vites araçlarda da bu mümkün mü?

bende 2010 5.20d var. start stop var tabiki ama debriyaj yok
    arabayı durdurduğumdada kendini stop etmiyor

• otomatiklerde de mümkün.
  • konuyu hortlattım ama bu konu halen açığa kavuşmamış, bmw kullanan arkadaşlar varsa özellikle 320D ve 520D lerde aracı durduğunuz zaman vitesi N ye getirdiğiniz aracınınızın motoru duruyor mu ?

Mesela aracı önce anahtarı takıp starta bastıktan sonra çalıştırıp daha sonra stop ile motoru durdurup anahtarı çıkardıktan sonra starta basınca araclar anahtarsız çalışıyor, ama yukarıda dediğim olay oluyor mu onu bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Attorney58 -- 22 Ocak 2012; 22:28:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: postal58

konuyu hortlattım ama bu konu halen açığa kavuşmamış, bmw kullanan arkadaşlar varsa özellikle 320D ve 520D lerde aracı durduğunuz zaman vitesi N ye getirdiğiniz aracınınızın motoru duruyor mu ?

Mesela aracı önce anahtarı takıp starta bastıktan sonra çalıştırıp daha sonra stop ile motoru durdurup anahtarı çıkardıktan sonra starta basınca araclar anahtarsız çalışıyor, ama yukarıda dediğim olay oluyor mu onu bilmiyorum

Hocam N ye alinca diil, frene basili tutuldugunda araba stop ediyor, ayaginizi frenden cekince tekrar calisiyor.
  • bizim 320D de neden olmuyor arkadaşım
  • Eger araciniz anahtarsizsa start stop dugmesi vardir, bir ihtimal onun yanindaki dugmeyle devre disi birakilmis olabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.