Şimdi Ara

2013 clio 1.5 dci icon stop start

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar basliktaki aracta stop start varmi
    Bilgisi olan var mi
    Tesekkurler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• var
  • Hocam bahsettigim arabayi kullandim devreye girmedi acma kapama gibi bir durum var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: tremacs

Hocam bahsettigim arabayi kullandim devreye girmedi acma kapama gibi bir durum var mi

Start/Stop'un devreye girmesi için gerekli bir sürü faktör var. Motor sıcaklığının uygun olmasi, klimanın açık olup olmaması(açık olur ve start stop uzun süre çalışırsa akü biter diye) gibi gibi. Yani start stop var diye her durduğunuzda araba stop edecek diye bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 3 Mayıs 2017; 0:4:43 >
  • quote:

Hocam bahsettigim arabayi kullandim devreye girmedi acma kapama gibi bir durum var mi

Direksiyonun sol tarafında bir tuş ile devreden çıkabiliyor diye biliyorum.
  • quote:

Geçici olarak kapatılıyor. Araç her çalıştığında aktif olur , siz kapatmadığınız sürecede devrededir, kapattığınızda siz tekrar açana kadar veya aracı stop edene kadar aktif olmaz. Kalıcı olarak kapatılmıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tremacs kullanıcısına yanıt
    1 yıl 2013 0.9 tce motorlusunu kullandım start stop çok nadir çalışıyordu. 15 aydır f20 lci kullanıyorum start stop çok güzel çalışıyor.

• 90 Hp ise var, 75 hp ise yok. Aynı aracın 2012 modelini kullandım, benimkinde yoktu.

• Her zaman devreye girmiyor.Bazı şartlar var girmesi için.Kullanmaya devam edin göreceksiniz.

• 2013 90 beygir tus mus bulamadim valla sadece eco tusu var o dediginiz stepway de vardi

• quote:

klima yüksek düzeyde açıksa ,motor ısısı durumlarına göre çalışıyor her zaman devreye girmeye biliyor, yaklaşık 1500km kullandım dediğiniz arabayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.