Şimdi Ara

2010 C180 FASCINATION CAM TAVAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 C180 FASCINATION CAM TAVAN 48000 km kaza yok ilk el servis bakımlı diyor satıcı daha önce sıfır km honda elegance tüplü düşündüm sıfır diye onunda 2014 modeli 69000tl 2015 72000tl sonra o kadar para vermişken mercedec bakayım dedim ama piyasasını hiç bilmiyorum yazdığım özellikte mercedese 76000tl istiyor sahibi ederi bu mudur bu aracın veya ikinci el merecedes almalımıyım bilemedim sizce ne yapmalıyım

en son şimdi aradım aracın ön kaputu boyalıymış 10k hasar kaydı varmış diğer herşeyi garanti dedi sahibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin64 -- 30 Ocak 2015; 11:19:11 >

• Piyasası böyle zaten kondisyona, temizliğe ve donanıma göre 70 80bin arası değişiyor, çok km yapmıyorsanız o fiyata alınacak en iyi araçlardan, ama lpg ile uyumlumu bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Piyasası böyle zaten kondisyona, temizliğe ve donanıma göre 70 80bin arası değişiyor, çok km yapmıyorsanız o fiyata alınacak en iyi araçlardan, ama lpg ile uyumlumu bilmiyorum.

lpg yi alırsam inşallah biraz kullandırım duruma göre taktırırım diye düşündüm şehir dışı yakıtı önemli değilde şehir içi 8 9 lt geçmezse taktırmam bile ama hiç kullanmadım daha önce mercedes o yüzden hiç fikrim yok
  • Hocam 1 Yıldır makyajlı c180 kullanıyorum o yuzden ne sorunuz olursa buradan veya özelden ulaşabilirsiniz
    Öncelikle baktığınız araç makyajsız versiyon,eğer bütçenizi arttirabilirseniz kesinlikle makyajlı kasaya yönelmenizi siddetle tavsiye ederim.
    Cunku makyajlı versiyonda iç tasarım tamamı ile Değişti ve kalite baya arttı.Motor olarak Bendeki ayni motor yani 1.6 kompressor ;) LPG düşünür iseniz prins taktirip keyfine bakabilirsiniz,ben oyle Yaptım.
    Makyajsız kasanın iç tasarim kalitesini bilemiyecegim ama o fiyata alınabilecek en güzel araçlardan bir tanesidir c180 Şiddetle tavsiye ederim
    Yakıta gelince , karma olarak 100/11 lt yakıyor , LPG de ise 100 km/13 lt .
    Uzun yolda 100 e sabitliyorum 7.8 arası yakıyor
    Ama full şehir içi 14 litrenin altına düşmesini beklemeyin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Hocam 1 Yıldır makyajlı c180 kullanıyorum o yuzden ne sorunuz olursa buradan veya özelden ulaşabilirsiniz
    Öncelikle baktığınız araç makyajsız versiyon,eğer bütçenizi arttirabilirseniz kesinlikle makyajlı kasaya yönelmenizi siddetle tavsiye ederim.
    Cunku makyajlı versiyonda iç tasarım tamamı ile Değişti ve kalite baya arttı.Motor olarak Bendeki ayni motor yani 1.6 kompressor ;) LPG düşünür iseniz prins taktirip keyfine bakabilirsiniz,ben oyle Yaptım.
    Makyajsız kasanın iç tasarim kalitesini bilemiyecegim ama o fiyata alınabilecek en güzel araçlardan bir tanesidir c180 Şiddetle tavsiye ederim
    Yakıta gelince , karma olarak 100/11 lt yakıyor , LPG de ise 100 km/13 lt .
    Uzun yolda 100 e sabitliyorum 7.8 arası yakıyor
    Ama full şehir içi 14 litrenin altına düşmesini beklemeyin :)

çok teşekkürler bilgi için çok faydalı oldu ben o zaman makyajlı bakayım daha doğrusu zorlayayım kendimi çünkü az para verilmiyor almışkende içime sinen bişey olmalı teşekkürler

• Temiz,km si çok olmayan belki 1-2 parçasında boya olan Makyajlı c180 fascination ne kadar dır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracta kaza yok ama ön kaput boyalı ve 10k hasar kaydı var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxjokerxxx

Aracta kaza yok ama ön kaput boyalı ve 10k hasar kaydı var

aynen bende oyle deyince sana hayırlı işler dedim geçtim zaten yorumlara öre makyajlı kasa tavsiye edildi şimdide onu araşitıracam bakalım
  • keskin64 K kullanıcısına yanıt
    10bin tl.lik hasar kaydına pek takılmayın derim. Normal araçlardaki 2000 bin civarı hasar Mercedes olunca böyle yüksek rakama çıkabiliyor. Makyajlı kasada şanzıman değişti, sizin baktığınız 5 ileri otomatik. Ş.içi kullanımınıza bağlı olarak tüketim değişir, çok yoğun bir trafikte 10 lt altı hayal..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.