arkadaşlar ek yerleştirme sonuçları bugün yayınlanıyor die bi haber war internette ancak ösym nin sitesi ne girmiyor server is to bussy dio gercekten acıklandı mı we sonucu öğrenen war mı?
Arkdaşlar düşük puan düşük puan diyorsunuzda burda önemli olan zaten kontenjan oranları siz onlara bakmadan puan üzerindne yazarsanız zaten büyük ihitimalle bir yerlere girilmesi mümkün olmuycaktırrr
Arkdaşlar demmekii kontejan sayılarıda bir poka yaramıyorr bende bir yere girememişimm zaten muayne olmuştummm hahahah şubatta Askerizzz wayy beeee :D
Yerleşemeyen o kadar insan oldu ki her ünide açılan 3-5 kişilik kontenjanlar kime yetcek.
Aynenss zaten 4 ün üzerine boş kontejan bulmak zorduu oda myo bölümlerinde fakulteler de zaten hiç yok denicek kadar idii
sınav dershanesi haftaiçi mezunlarına yerleştim
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ KOCAELİ MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI (İÖ)
bu yıın ek kontenjanalrı ne zaman açıklanacak. . . .
geçen sene açılan ek kontenjanlara nerden ulaşabilirim. . .
Adamlara tam küfredicektim "w" kullandıkları için. Bir baktım 2010'muş. O zamanlar bu forumda dil bilgisine fazla önem verilmiyormuş demek ki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme