Şimdi Ara

2010 Elegance bu fiyata? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :-)) Civic sahibi olmayla pek alakası yok sonuçta babamın fabrikasında üretilmiyor...Sıfır fiyatlarına bakıp yıl bazında fiyat düştüğünüz zaman ortaya fiyat çıkar zaten.....
  • 2010 2011 yazılarını okudugumda elegant otomatıgı 42bine almışlar. 2sene bınıp 40-50bın km kullanıp 2-3parça boyatıp 40ısteyene de agzıma gelenı soylerım
  • 38 e anca benim 2009 premium beyaz otomatiği alırsın... 50000 de:) fiyatlar biraz şişik bu aralar..
  • peki bayram sonrası düşüş bekleniyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DespotHkn

peki bayram sonrası düşüş bekleniyormu ?

düşer diye umut ediyorum. yaz tatli dönüşü temiz makyajlı premıumlar 37e rahat alınıyordu. bayram sonrası aynı seviyeye iner diye düşünüyorum
  • Vallaha bugün bir araç daha bulmak nasip oldu. Akşama karar verecem buradaki arkadaşlarlada paylaşayım dedim. Araç 66.000de 2010 1.6 elegance manuel.

Araçta 2 hasar var.

1-Arka sol çamurluk değişmiş
    2-kaputta avuc içi kadar çökük var(tamir edilmemiş edilip satılacak)

Araç Lpg takılı imiş ama anlamadığım bir durum var. Az yer kaplasın diye atikerin tankı takılmış beyin başkaymış. Bu durumu çıkaramadım ben.

Sizce bu araç nasıl pazarlık yapılmadı daha şuan 37-38 arası geziniyor fiyat kesinlikle kıracam. ne dersiniz sizler?
  • quote:

Vallaha bugün bir araç daha bulmak nasip oldu. Akşama karar verecem buradaki arkadaşlarlada paylaşayım dedim. Araç 66.000de 2010 1.6 elegance manuel.

Araçta 2 hasar var.

Araç Lpg takılı imiş ama anlamadığım bir durum var. Az yer kaplasın diye atikerin tankı takılmış beyin başkaymış. Bu durumu çıkaramadım ben.

Sizce bu araç nasıl pazarlık yapılmadı daha şuan 37-38 arası geziniyor fiyat kesinlikle kıracam. ne dersiniz sizler?

önemli olan lpg nın beyni. tankı değil. araç şaibeli acelen yoksa biraz daha bekle derim. ayrıca 37-38de çok ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: av.ak

quote:

Vallaha bugün bir araç daha bulmak nasip oldu. Akşama karar verecem buradaki arkadaşlarlada paylaşayım dedim. Araç 66.000de 2010 1.6 elegance manuel.

Araçta 2 hasar var.

önemli olan lpg nın beyni. tankı değil. araç şaibeli acelen yoksa biraz daha bekle derim. ayrıca 37-38de çok ona

Üstad onu sordurtacam ne olduğunu. Adamın tabirine göre atiker daha az yer kapladıgından onun tankı takılmış. Lpg nin markasını ögrendikten sonra tekrar yazıcam.

Fiyat fazla demişsin. 2010 Elegance ortalama ne kadar ederki. Piyasası nedir. Yani ben piyasada bulamıyorum 38 ve altında. Ben mi yanlış yerlerde arıyorum acaba :)

• quote:

quote:

quote:

Araçta 2 hasar var.

Üstad onu sordurtacam ne olduğunu. Adamın tabirine göre atiker daha az yer kapladıgından onun tankı takılmış. Lpg nin markasını ögrendikten sonra tekrar yazıcam.

Fiyat fazla demişsin. 2010 Elegance ortalama ne kadar ederki. Piyasası nedir. Yani ben piyasada bulamıyorum 38 ve altında. Ben mi yanlış yerlerde arıyorum acaba :)

gecen hafta otomatık temiz 37500e gitti. 38e alan arkadaşlar var pazarlıkla. bende 37000e otomatık boyasız premıumu almadım. temız otomatık lpg lisine 38-38500verılır. manualde 750daha düş

• Anladım üstad diyorsun ki otomatik ile manuel arasında kriter 750

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Premium elegance arasındaki fark? birde extra lpg işin içine girince 38 çok görünmüyor gözüme

Lpg 1300 lira
    yaklaşık 500 liralık ekstra var.
    Birde şuan elegance ile premium arasında 3000 lira fark var. yani neden 38.000 çok ?

İşte tam anlayamıyorum seni bu yüzden yoksa haklılık payın yüksek ama . premiuma o kadar para veriyoruzda neden elegance 'ye o kadar vermek çok.
  • quote:

Anladım üstad diyorsun ki otomatik ile manuel arasında kriter 750

Bende aynı şeyi düşünüyorum. Premium elegance arasındaki fark? birde extra lpg işin içine girince 38 çok görünmüyor gözüme

Lpg 1300 lira
    Birde şuan elegance ile premium arasında 3000 lira fark var. yani neden 38.000 çok ?

İşte tam anlayamıyorum seni bu yüzden yoksa haklılık payın yüksek ama . premiuma o kadar para veriyoruzda neden elegance 'ye o kadar vermek çok.

aralarındaki tek fark sunroof. temiz otomatik için konuşmak gerekirse temiz pre 37 elegant 38 ediyor. araç temiz+tüp varsa 38.5a kadar çıkıyor. verilmez deme sebebim boya ve değişen olması

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Lpg 1300 lira

aralarındaki tek fark sunroof. temiz otomatik için konuşmak gerekirse temiz pre 37 elegant 38 ediyor. araç temiz+tüp varsa 38.5a kadar çıkıyor. verilmez deme sebebim boya ve değişen olması

Üstad çok soru sordum ama önümde 24 saat var karar için kusura kalma :)

Şimdi 38.500 elegance için iyi diyorsun.

3 parça lokal boyalımı(sağ arka çamurluk, sağ iki kapı, tüm boyalar ayrı zamanlarda)veya 1 değişen(sol arka çamurluk) 1 lokal boyalımı(arka tampon)

• quote:

quote:

quote:

Lpg 1300 lira

Üstad çok soru sordum ama önümde 24 saat var karar için kusura kalma :)

Şimdi 38.500 elegance için iyi diyorsun.

3 parça lokal boyalımı(sağ arka çamurluk, sağ iki kapı, tüm boyalar ayrı zamanlarda)veya 1 değişen(sol arka çamurluk) 1 lokal boyalımı(arka tampon)

parçalarda boyanin dışında tüm parçada işlem yoksa 3parça boyalı derim. tramerde kayıtlara bak hasar miktarlari nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: caucass

bayaaa bayaaa satılıyor

40-41 yazıp ıstanbulda satamayıp fıyatını 38e cekenler var. hele bugun bırı 41den ılk ılanı vermıs 1ay kımse gelıp bakmamıs. bugun 37.5e dırek verdı. 40a he dıyen 2-3seneye cok zarar eder

onlar darbeli durbeli olanlardır
    temiz araba gayette güzel satılıyor
  • quote:

quote:

quote:

bayaaa bayaaa satılıyor

40-41 yazıp ıstanbulda satamayıp fıyatını 38e cekenler var. hele bugun bırı 41den ılk ılanı vermıs 1ay kımse gelıp bakmamıs. bugun 37.5e dırek verdı. 40a he dıyen 2-3seneye cok zarar eder

onlar darbeli durbeli olanlardır
    temiz araba gayette güzel satılıyor

Bize neden denk gelmiyor arkadaş :)

Ama Allah var geçen 37 birtane elegance buldum 2010 otomatik sadece tüp takılı değil. Ama gel gör ki istanbulda araç benim onu alıp gelmemde 1000 liraya mal olacak. Gidemedim. Ama tetikteyim aramaya devam. Civic kulübüne bende katılacam işallah

• 2010 model otm. eleganceyi 37 ye satıyorsa mutlaka vardır bir illeti
    o arabanın normal piyasası 41-42
  • Dostum ben sana katılmıyorum gecen gun bulduk. İstanbulda. 2010 elegance temiz 37.500 e gitti. sadece eksik olarak lpg gösterebilirim baskada birşey yok
  • Ben şahsen istanbuldan araba almaya cesaret edemem
    o tarfikten temiz çıkacak araba düşünemniyorum bile
  • Bir araba daha buldum size danışayım dedim.

Araba 40.000 km de 2009 Elegance

tekerler yeni Araçta tüp takılı.

hata boya yok manuel vites 39000 ne dersiniz?
  • Bir soru daha 2009 makyajsız kasa ile makyajlı kasa arasındaki fark nedir? bulamadım ben onu.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.