Şimdi Ara

2010 Elegance bu fiyata? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saraci41 -- 20 Ekim 2012; 8:59:37 >
  • arkadaşlar 2011 model 12500 km kazasız boyasız otomatik beyaz 43 bin lira sizce biraz fazlamı yoksa uygun bir rakam mı?
  • makyajlı kasada benim bildiğim farlar xenon bagaj kapağı anahtardan açılıyor , lastik basıncı uyarısı, otomatik yükseklik ayarlı farlar, yağmur sensörüde var galiba
  • arkadaşlar acil cevap bekliyorum ama
  • Arkadaşım bende senin gibi çok bilgili değilim. Ama sana bir araba göstereyim. o araba 39.500 kadar düştü adam. Babama sırf senin için dedi ama siz bakmayın :) herkese yapar. sen ona göre değerlendir.

http://orhanotoelazig.araba.com/93522889/Honda-Civic-16-Premium

Bu araca bak ona göre sende karşılaştırıp düşün. araçta en ufak bir sıkıntı yok. bana tuzlu geldi sende bak düşün.
  • Elegance için normal fiyat...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DespotHkn

Arkadaşım bende senin gibi çok bilgili değilim. Ama sana bir araba göstereyim. o araba 39.500 kadar düştü adam. Babama sırf senin için dedi ama siz bakmayın :) herkese yapar. sen ona göre değerlendir.

http://orhanotoelazig.araba.com/93522889/Honda-Civic-16-Premium

Bu araca bak ona göre sende karşılaştırıp düşün. araçta en ufak bir sıkıntı yok. bana tuzlu geldi sende bak düşün.

dediğiniz araç manuel ve premium 39500 normal gibi sanki

• Artık benden Civic sahibiyim arkadaşlar. Buradan gerçekten güzel fikirler aldım teşekkür ederim.
  • Hayırllı uğurlu olsun ne oldu kaça bağladın....Kazasız sürüşler...
  • öncelikle hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim. benimde ayrı bir sorum olacak 1 aydır civic araştırıp duruyorum ve sorduğum arabaların %80 i 3 ve üzeri el değiştirmiş (2010-2011 model bakıyorum). bu sirkülasyonun sebebi gerçekten araçtan memnun kalmadıkları için mi artık kafamda soru işareti olmaya başladı.
  • Öncelikle teşekkür ederim hepinize. Bende 1 ayı geçkin süredir araştırıyordum. Hep boya ve parça takıntım yüzünden yarıda kaldı. Sonra tam istediğim gibi olmasada bir araba aldım. Ama iyide oldu maddiyatımı zorlamadan hallettim.

aldığım araba 2009 Premium(makyajlı değil). Kazası boyası yok. Lastikler yeni Brc marka Lpg var. 35i anlaştık. Yaklaşık 600 liralık masrafı vardı (bakım masrafları yağ hava vs vs ) onlarıda satıcı kendisi yaptırmayı kabul etti ve yaptırdı. Bilmiyorum iyimi kötümü ama aldık artık :)

Sirkülasyon yok. Sadece Honda almak isteyen cok. Galericilerden bundan faydalanıp arabaları topluyorlar sahibinden. Sonra galeriden karla satıyorlar. Bence değişikliğin sebebi bu .Bir arkadaşımız sitelerdeki fiyat pahalılığını çok güzek açıklamıştı. Adam 43-44 yazıyor neden dediğimde. Adama arabasından memnun satmak istemiyor ama o fiyatada bırakmak cazip geliyor demişti. Honda sahipleri arabalarını iyi fiyat almadan bırakmıyor genelde.

• Hayırlı uğurlu olsun arabanız Honda güzeldir üzmez adamı....
  • arkadaşlar bende 2007 civic elegans aldım otomatik 75000 km. 3 parçada boya var. bunun haricinde orjinal. arabada tüp yok. renk siyah. 33000 lira verdim. sizce fiyat uygun mu?
  • fiyat iyi de km. biraz fazla gibi
  • ben gecenlerde 41,500 e

2011 elegance otomatik aldım sizce nasıl fiyat?

araç haliyle cam gibi araba sıfır kokulu
    14.000 kmde
    navigation paket
    hatasız boyasız füme renk
    5 cam 3m filmli
  • quote:

Orijinalden alıntı: DespotHkn

Bugun bir arac daha buldum hemen hemen ilk ilandaki gibi araç 2010 elegance sol arka kapı boyalı. 40,500 istiyor. extra navigasyon var. fiyatlarmı çok uçuk banamı öyle geliyor?
    Normal neredeyse sıfır araç almıssınız nav paketi taktırmak sadece 2 bin tl su gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi araman -- 27 Ekim 2012; 13:06:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krakercocuk,

aldığın araba bu mu yoksa
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-navigation-lpg-garaj-araci-hatasiz-full-103162719/detay/

bende bulduğum aracı sorayım size arkadaşlar
    2011 model otomatik elegance
    renk beyaz
    km 20000
    navigasyon+deri koltuk
    kazasız
    sadece ön tampon boyalı
    44000 tl

sizce nasıl?

• Sıfır gibi maşallah.....
  • sıfır gibi derken ?

bide başka bir araç var

2011 elegance
    otomatik
    füme
    9000 km
    kazasız boyasız
    deri koltuk

43500 ?
  • Araçların kilometesine bakınca yani.....10/20000 deki araç sıfır gibidir zaten....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.