Şimdi Ara

2010 Fiesta 1.4 Titanium (Manuel, Benzinli) ya da benzeri araç tavsiyeleriniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: r0x

Değer kaybetmeyecek araba arıyorsanız polo alın :) Kar bile edersiniz.

Kar etme derdinde değilim hocam, hatta aynı fiyata satmak da değil amacım. Sadece fazla zarar ettirmesin ve bilmeden kusurlu bir aracı almayayım yeter. Araca baktırdığı hatta expertiz yaptırdığı halde kazık yemiş kişilerin olduğunu okuyorum-duyuyorum sıkça.

Bulunduğum yer Manisa ve burda fazla seçenek yok, ve fiyatlar da -tahminimce- fazla şişirilmiş ne yazıkki.

Aşağıdaki Polo 24.700 TL eder mi örneğin, ABS bile yokmuş ya :

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-cok-temiz-bir-arac-arayanlara-111141022/detay

Hadi ABSyi geçtim ve aldım diyelim, ben bu aracı 1 sene sonra kaça satabilirim ki .

• quote:

Bu öneri bir tür şakaydı sanırım, ben de ciddiye alıp araştırmıştım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be-Mine

quote:

Yok hocam gayet ciddiyim, Sıfırı 30 olan polonun 2011 model 30.000 kmde olan 2. eli 30.500 tl

Ayrıca cihanair 16.500e aldığı poloyu 21.000e satmış.VW de böyle şeyler kesinlikle oluyor her zaman alıcısı var :)

• quote:

quote:

quote:

Yok hocam gayet ciddiyim, Sıfırı 30 olan polonun 2011 model 30.000 kmde olan 2. eli 30.500 tl

Ayrıca cihanair 16.500e aldığı poloyu 21.000e satmış.VW de böyle şeyler kesinlikle oluyor her zaman alıcısı var :)

Doğrudur hocam, ben pek anlamıyorum bu işlerden, ama bazı durumlar da hakkaten çok tuhaf ya .

2005 model ABS olmayan Poloya da 24.700 istenebiliyordur o zaman, normaldir. Hadi satıcı ABSyi işaretlemeyi unuttu deseem..., yine de çok yüksek bence o fiyat yaa. Gerçi , şimdi baktım ilan yok yerinde, o haliyle bile satıldı galiba .

Neyse, Manisa'dan önerebileceğiniz ilanlar varsa, beklerim .

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cray_mx

hocam o arabanın 2.el piyasası nasıl bi onu sor istersen Allah göstermesin acil bi durum oldu satman gerekti öldürmesinler arabayı bnce corsa-fiesta ikilisinden birini sec corsanın ikinci eli biras daha canlı .. fiesta fazla kullanamadım ama 1.6 titanum dizellere az yakıt,çabuk hızlanma var diyorlar... yanlış bişey söyleyip seni yanıltmayayım corsa focus hakkında sormak istedigin herşeyi cevaplayabilirm

Aslında bende 2. eli sıkıntılıdır diye düşünüyordum ama, baktığım kadarıyla o kadar da kötü değil. Açılmış konulardaki ilanlara da bakıyorum, hiçbiri durmuyor şu an. Zaten Almera sahiplerine sorsak hiçbiri 2. eli kötü demez sanırım, bazıları hemen satıldığını falan yazmışlar hatta.

Fiesta 1.6 dizel pek yokmuş piyasada, ben de bulamamıştım çevrede. 1.4 dizel titanium var burda bir tane , 2010 model 15.000KMde, 33.500TL istiyor. Ama 1.4ün performansı kötüymüş. Hem 1.6 vergisi ödenecek hem de 68 beygir mi, 70 beygir mi ne, Ford naapmış öyle ya .

Ayrıca dizel araç riskine girmek istemiyorum. Punto 1.3 Multijet vardı bir tane araştırdığım, 70.000KM'de sanılan araç 200.000i devirmiş meğerse. Adam 5.000Tl zararda olduğundan bahsediyordu, KM düşürme sahtekarlığı çok yaygınlaşmış.

Alacağım aracı bir terslik olmazsa 1-2 yıl içinde satacağım, hatta yılsonunda bile satabilirim istediğim araçlardan birinde kampanya yakalarsam (Yeni Leon, Yeni Auris, Golf7, i30, Ceed, FocusHB). Şu anda 30.000TL üstüne de çıkmak istemiyorum 2. elde. Araçla ilgili bir problem olduğunda ya da satarken fazla zarar etmek istemiyorum. Alacağım araç ne kadar düşük fiyatlı olursa o kadar az zarar ederim diye düşünüyorum.

Corsa 1.3CDTI temiz bulabileceğime emin olsaydım araştırırdım mesela, ama anlamıyorum bu işlerden. Ayrıca şehir şehir de gezemem.

Biri çıksa ; "şu araç istenilen fiyatı hakediyor, satarken de problem yaşamazsın, al" dese hemen alıcam, sıkıldım iyice. Tanıdıklardan da araç satan yokki. Renault Symbol alıp geçmek lazım ama, binilmez ki ona da ya

Kardeş hiç kimseye güvenme bir kac tane arabanın satış fiyatını ögren ona göre araba araştır kendine nelere dikkat etmeyi gerektiğini bil ekspertize sok aracı al. 2 arkadaşımda beni kazıklayacaktı zor kurtuldum ellerinden milletin arabası ne kadar çok kıymetliymiş. adam 1,2 motor arabaya önce 2010 diyor sonra 2009 çıkıyor ve baskı balata bitmiş. kafadan 1,500 tl zarardasın insanlara hiç güveniim kalmadı bu arqalar dürüst arkadaşlar sakın üzerlerine alınmasın sadece duygu ve düşüncelerimi belirttim.... iyi geceler herkese

• quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

Kardeş hiç kimseye güvenme bir kac tane arabanın satış fiyatını ögren ona göre araba araştır kendine nelere dikkat etmeyi gerektiğini bil ekspertize sok aracı al. 2 arkadaşımda beni kazıklayacaktı zor kurtuldum ellerinden milletin arabası ne kadar çok kıymetliymiş. adam 1,2 motor arabaya önce 2010 diyor sonra 2009 çıkıyor ve baskı balata bitmiş. kafadan 1,500 tl zarardasın insanlara hiç güveniim kalmadı bu arqalar dürüst arkadaşlar sakın üzerlerine alınmasın sadece duygu ve düşüncelerimi belirttim.... iyi geceler herkese

Tavsiyeler için teşekkürler. Geçmiş olsun size de, kenarından dönmüşsünüz anlaşılan .

Satıştaki aracının kusurlarını ayrıntılı bilmeyenlere hiçbir lafım yok, gayet normal karşılarım. Ancak; bilerek yalan yanlış bilgiler verip insanları kandırmaya çalışan kişiler midemi bulandırıyor resmen! Dolandırıcılığın daniskası yahu, nerde kaldı dürüstlük, ahlak!

Sırf bu yüzden sıfır araç almak istiyorum, ancak şimdilik ertelemem daha mantıklı olacak. Sene sonunda tekrar değerlendireceğim durumu.

Şu başlığı revize edeyim bu arada, Fiesta falan tarih oldu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ntorenci

Tavsiyeler için teşekkürler. Geçmiş olsun size de, kenarından dönmüşsünüz anlaşılan .

Satıştaki aracının kusurlarını ayrıntılı bilmeyenlere hiçbir lafım yok, gayet normal karşılarım. Ancak; bilerek yalan yanlış bilgiler verip insanları kandırmaya çalışan kişiler midemi bulandırıyor resmen! Dolandırıcılığın daniskası yahu, nerde kaldı dürüstlük, ahlak!

Sırf bu yüzden sıfır araç almak istiyorum, ancak şimdilik ertelemem daha mantıklı olacak. Sene sonunda tekrar değerlendireceğim durumu.

Şu başlığı revize edeyim bu arada, Fiesta falan tarih oldu

kardeş araba sürmekde bir meslek eğer kullanmayı biliyorsan veya cocugun filan olmayacaksa sorun yok ama cocugun olacak sa yada araba kullanmayı bilmiyorsan işin ucundan başlamak lazım diye düşünüyorum onun için sadece fiestalara bakma aklında olsun 5 büyük markadan araba bak vw, toyota, honda, ford, opel bu markaların 2. el piyasaları çok güçlü ve kolay kolay değerlerini kaybetmediklerini düşünüyorum. Onun için tek modelde bekleme eğer iyi br tankıdığın güzel bir polo yada golf getirirse fiyatta makul olursa arabayı sorgula al geç. yoksa fiestayı daha çok beklersin gibime geliyor.

• Bu arada az önce İzmir Borovalı'dan aradılar, yeni kasa Auris'lerden 2 tane gelmiş showroomlarına, henüz test sürüşü başlamamış. Sipariş almaya da başlamışlar, fiyatlar 2012 model liste fiyatlarından 1.500-2.000 TL civarında yüksekmiş.

Sene sonunda bakıcam inşallah, şu an 2. el bir araç bulup geçiş dönemini kazıklanmadan atlatmam lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.