Şimdi Ara

2010 Honda Civic Sedan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yani Hondanın sitesindekiler hayali bir araç öylemi ?

http://automobiles.honda.com/civic-sedan/exterior-photos.aspx

TR ve avrupa için öyle.
  • bu resimdekiler amerikada gordugum birebir araclar bildigim kadari ile avrupa da bu model yok hos yakindan gordugum icin bu model hicde guzel degil bizim tc deki model daha guzel ama eskidi yeni kasai cikar heralde (yukardaki yorumlari okumadan yazdim eger yazmissaniz simdiden pardon)
  • 0 hondaları sordum elegance modeli için en son 39000 TL yaptılar fiyat nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sédat

quote:

Orijinalden alıntı: Robertobaggiojuve

O resimler fason önce onu söyleyeyim,öyle bir model yok ve de olmayacak.
    Araca gelince,direksiyon tepkilerini,vites geçişlerini,yol tutuşunu,viraj kabiliyetini,yol konforunu,bozuk yollardaki başarısız süspansiyonunu sevmiyorum.
    Verimli ve sorunsuz motor,geniş iç hacim,kokpit ve tasarımı sevdiğim yönleri.

yani Hondanın sitesindekiler hayali bir araç öylemi ?

http://automobiles.honda.com/civic-sedan/exterior-photos.aspx

hayali değil tabiiki var böyle bir araç ama amerikadaki modellerine bakıyorsunuz.. Amerikada aynen bu şekilde satılıyor.
    Honda, Türkiyeye uzakdoğu pazarı için (malesia, taiwan, singapur vs) piyasaya sürdüğü araçlardan verir. Amerikadaki modeller her zaman farklı olacak. Geçmişte de böyle idi, gelecekte de böyle olacak..

• quote:

Orijinalden alıntı: Shorin

0 hondaları sordum elegance modeli için en son 39000 TL yaptılar fiyat nasıl?

Ben bugun aldım 39,500 manuel. ayrıca mtv de bana ait. bende ucuz aldım diye seviniyordum.
    Senin fiyata mtv dahilmi ?? bide fiyatı nerden aldın öğrenebilirmiyim ?
  • Arkadaşlar 39.000-39.500 TL'ye nasıl aldınız bu araçları? 44.500 TL olarak görünüyor manuel Elegance. 5.500-5.000 TL indirim demektir bu. Honda için bence büyük bir rakam.
  • eskişehirden

quote:

Orijinalden alıntı: mali21

quote:

Ben bugun aldım 39,500 manuel. ayrıca mtv de bana ait. bende ucuz aldım diye seviniyordum.
    Senin fiyata mtv dahilmi ?? bide fiyatı nerden aldın öğrenebilirmiyim ?

• quote:

ben dayıma bu aracı almayı düşünüyorum..yardımcı olursanız sevinirim.araçta peki ekstra ne donanımlar var ..mesela xenon paketi bu fiyata dahil mi yada otomatik versiyonunun fiyatını da biliyormusunuz ne kadar fiyat biçtiler..otomatik vites düşünüyoruz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Arkadaşlar 39.000-39.500 TL'ye nasıl aldınız bu araçları? 44.500 TL olarak görünüyor manuel Elegance. 5.500-5.000 TL indirim demektir bu. Honda için bence büyük bir rakam.

Bence şaka gibi.

Premium-manuel+park sensörü+boya koruma 39.500 e aldık.Bizde indirim yaptılar sanmıştık.Şuraya bak Elegance için 39 000 fiyat veriyorlar.Kota dolduruyorlar desek,ötv indiriminde peynir ekmek gibi sattılar.Yenisi mi çıkacak nedir.
  • Eskişehirin elinde 3 adet kalmıştı biz alırken onlarda bitti diye duydum. Kota sorunu muhtemel çünkü honda malum ötv olayında çok fazla işin içine girmemişti şimdi biraz gaza bastı ötv yi düşüyorlarmış araştırdığımızda öyle dediler. Her yıl bu zamanlar yani yılın son ayı araba almak mantıklıdır ben tüm arabalarımı bu zamanlarda aldım satarken mayıs haziran alırken kasım aralık :) Bazı arkadaşlar sorular sormuş ama inanın bilmiyorum elegance içinde ne var ne yok bilmiyorum sadece türkiyenin birçok yerini arayıp fiyat aldığımda 40-41in altında telefonla bulamamıştık ama yüz yüze olunca fiyatı düşürebiliyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.