Şimdi Ara

2010 Honda Civic Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
5.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir tanıdık 2010 model sıfır Civic Sedan almak istiyor (manuel vites), xenon'lu en full versiyon Elegance. Tavsiye eder misiniz, kronik bir sorunu var mıdır? Gerçekten bu aracı bilen, kullanmış olan arkadaşlar yorum yazsın, kitabi bilgileri zaten biliyoruz; buradaki amaç deneyimin paylaşımı. Civic Sedan'a alternatif yeni Mazda3 olabilir. Renault Fluence düşünmüyor. Mazda3 vs. Civic Sedan?

İnternette gezerken 2010 Civic ile ilgili aşağıdaki fotoğrafları buldum, bunlar konsept falan değil, yurtdışı resmi Honda sitelerinden birisininden aldım. Türkiye'deki Civic'ler bundan değil, acaba 3-5 ay sonra bunu mu getirecekler, o zaman şimdi alınacak bir Civic demode mi olacak birkaç içinde diye düşünmeden de edemedim.

2010 Honda Civic Sedan

2010 Honda Civic Sedan

2010 Honda Civic Sedan

2010 Honda Civic Sedan

2010 Honda Civic Sedan

• bu civic bildiğim kadarıyla amerika için üretilen versiyon.
  • Bence artık civic de eskidi. yakıt olarak ta çok başarılı değil eski v-tec motorlara göre eğer bekleyebilirse mazda 3 ün dizel versiyonları gelecek 3ay sonra. yada

Skoda Octavia Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 47.490 Civic den çok daha mantıklı bir şeçim olacaktır.
  • O resimler fason önce onu söyleyeyim,öyle bir model yok ve de olmayacak.
    Araca gelince,direksiyon tepkilerini,vites geçişlerini,yol tutuşunu,viraj kabiliyetini,yol konforunu,bozuk yollardaki başarısız süspansiyonunu sevmiyorum.
    Verimli ve sorunsuz motor,geniş iç hacim,kokpit ve tasarımı sevdiğim yönleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Robertobaggiojuve

O resimler fason önce onu söyleyeyim,öyle bir model yok ve de olmayacak.
    Araca gelince,direksiyon tepkilerini,vites geçişlerini,yol tutuşunu,viraj kabiliyetini,yol konforunu,bozuk yollardaki başarısız süspansiyonunu sevmiyorum.

Amerika'da satılanlar böyle...
  • quote:

Hakaniko'nun dediği gibi araç Civic'in amerikan versiyonu. Bu aracı tek kapılı olanı ve benim ek çok sevdiğim modeli ise Civic Sİ'dir

2010 Honda Civic Sedan
     2010 Honda Civic Sedan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 21 Aralık 2009; 16:52:41 >

• quote:

ayni aracımı surmuşuz acaba.

2007 den beri bu araca sahibim. daha hiçbir kusurunu gormedim. eski megane ve yeni focuslada yol yaptim bana kalırsa bunlardan cok daha iyi bir aracti. zaten buyuzden tercihim civic oldu. vites geçişleri kotu derken neye gore kotu ? o resimler fason falan degil. araç hakkında hiç bilginizin olmadigi açık. buyuk ihtimal surmemişsiniz bile herneyse.

mazda 3 de seçılebilir tabiki yepyeni bir kasa çok guzel tasarıma sahip bir araç. bana kalırsa test sürüşü yapıp kararınızı verin.zaten test sürüşü sonrası seçiminizi cok kolay yaparsınız

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda civic 2010 fd6 premium
    2 yıl önce açıldı
    2013 Honda Civic Otomatik
    4 yıl önce açıldı
    2013 CIVIC SEDAN(MAKYAJLI)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

direksiyon tepkisi, yol konforu ve süspansiyonu da çok iyidir. otomatiğinin vites geçişi sorunsuzdur. yol tutuşu sınıfının ortalamasında.
    Amerika'da kiler aynı resimdeki gibi.
    Bence bizimkiler daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exxcrea

quote:

ayni aracımı surmuşuz acaba.

2007 den beri bu araca sahibim. daha hiçbir kusurunu gormedim. eski megane ve yeni focuslada yol yaptim bana kalırsa bunlardan cok daha iyi bir aracti. zaten buyuzden tercihim civic oldu. vites geçişleri kotu derken neye gore kotu ? o resimler fason falan degil. araç hakkında hiç bilginizin olmadigi açık. buyuk ihtimal surmemişsiniz bile herneyse.

mazda 3 de seçılebilir tabiki yepyeni bir kasa çok guzel tasarıma sahip bir araç. bana kalırsa test sürüşü yapıp kararınızı verin.zaten test sürüşü sonrası seçiminizi cok kolay yaparsınız

Sevgili arkadaşım,dediğiniz gibi o model Amerika'da yada herneyse.(bunu yeni öğrendim) Avrupada ve TR'de yok,hala da söylüyorum olmayacak.
    Geçtiğimiz Agustos ayında kardeşime Mutluhan Honda'dan 2010 Civic premium aldık ve aylardır kapıda duruyor.Sürmek bir kenara feleğin çemberinden geçirdim.Birisi hakkında böyle ağır bir ithamda bulunurken iki defa düşünün derim.

Ben,bunlar araç hakkında kesin tabudur demedim,sevdiğim ve sevmediğim yönlerini yazdım.Tekrar yineliyorum ve arkasındayım...

Bu yazdıklarımda da asla Mazda 3 tercih edilmeli imasında bulunmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeadLifter -- 21 Aralık 2009; 21:24:42 >

• Bugün hem yeni kasa mazda3 ve makyajlı kasa civic kullandım viraj, yol tutuşu, güvenlik konusunda mazda3 1 adım önde civic virajlarda bana güven vermedi performans konusunda düşük devirlerde ivmelenme ikiside aynı gibi son hızda civic 1 adım önde yakıt olarak kullanıma bağlı iki arabada şimdiden alacağı araba hayırlı olsun.
  • Mazda 3 , Focus platformu kullanılarak üretildi. Yol tutuşu daha iyi olacaktır.
    Yeni bir araba, Mazda 3'ü tercih etmek daha mantıklı olacaktır (otomatik vites söz konusu değil ise) ama ben olsam yeni Opel Astra HB düşünürdüm.
  • Bana kalırsa Mitsubishi Lancer alın derim. Güvenliği, görüntüsü ve sunduğu iç mekan ve konfor ile sedan alanında alınacak araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teaman1977

Bana kalırsa Mitsubishi Lancer alın derim. Güvenliği, görüntüsü ve sunduğu iç mekan ve konfor ile sedan alanında alınacak araç.

ben de bir mitsu ( carisma ) kullanıcısı olarak mitsubishiyi de düşünmenizi öneririm , ancak iç mekan olayına girmeyelim ,zira araba çıktığından beri yeni lancer 'ın ön konsolu tartışılıyor ama bi sonuca varılamadı bazı yorumcu arkadaşlara göre ön konsol çok başarısız , bana göre özellikle göstergeler çok şık ... bence bi araştırın derim yeni lancer

• Civic tasarım olarak eskimeye başlayan bir araç izlenimi veriyor..Bir de makyaj falan diyorlardı ben hiç bir farklılık görmüyorum 2010'larda...

Mavi renkli Mazda 3 sedan ya da kırmızı
    bir Cruze
  • İnşallah bu yeni kasada sorunlar çözülmüştür
  • quote:

Orijinalden alıntı: superxp

Bence artık civic de eskidi. yakıt olarak ta çok başarılı değil eski v-tec motorlara göre eğer bekleyebilirse mazda 3 ün dizel versiyonları gelecek 3ay sonra. yada

Skoda Octavia Elegance 1.4 TSI 122 HP DSG Tiptronik 47.490 Civic den çok daha mantıklı bir şeçim olacaktır.

aynen
  • kronik sorunu Honda fiyat politikası...Yüzüde çok eskidi,gerçi ben beğeniyorum.
  • Mitsubishi Lancer da güzel arabadır ancak ben Mitsubishilerin 2. eli düşük diye biliyorum.
  • quote:

yani Hondanın sitesindekiler hayali bir araç öylemi ?

http://automobiles.honda.com/civic-sedan/exterior-photos.aspx

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.