Şimdi Ara

!!2010 mayıs ve sonrası corsa 1.2 easytronic kronik arıza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
8.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aynı problem bende de var maalesef,şu an yazılanları okuyunca şok oldum.ben de benim araçta bi sorun var sanıyodum.aynen ilk arkadaşın dediği gibi düşük hızda kısa mesafeli hareketlerde yapıyo,yani tam kritik yerlerden geçmeye çalışırken! ben de 2 3 defa bu şekilde son anda kurtardım çarpmaktan,ki ilk arabam daha 2 aydır trafiğe çıkıyorum,yaşadığım stresi anlatamam.ben de en kısa zamanda servise başvurucam,bi sonuç çıkmayacak görünüşe göre ama..
    dava açan arkadaşlar dava sonucunu paylaşabilirler mi lütfen?
  • Merhaba arkadaşlar; bahsettiğiniz sorunun aynısı bizim araçtada var oda 1.2 easytronic alalı bir sene oluyor önceleri çok fazla üstüne düşmemiştik lakin şimdi fren kazık gibi olmaya başladı geçen hafta servise bakıma götürdüğümde aynen hasta doktora gidince iyileştiği gibi bizim araçta iyileşti ve servis elemanlarının elinde bu hatayı vermedi; lakin sorun hala devam ediyor adli olarak başvuranlar ne cevap aldılar yada bu hatayı serviste düzelttiren oldumu teşekkürler...
  • mart ayında 2012 model corsa 1.2 easytronik aldım araç haziran ayından beri bazen frende tutmama oluyor.gün içinde tekrarlıyor.fren birden çok sertleşiyor,şişiyor basılınca basılmayacak durmayacakmış gibi oluyor .aracı servise götürdüm,test etttiler birşey yok dediler.bilgisayarada taktılar birşey olsa burada belli olur dediler oradad birşey çıkmadı.tesadüf bu forumu gördüm.sizler ne yaptınız son durum ne??? sıfır araç şimdi ne olacak??? problemin herhangi bir çözümü yokmu acaba??? opel kalitesine güvenip aldık;umarım sorun hallolur
  • Aynı araç arkadaşımda vardı ve tabikide aynı problem... denemede en etkin yöntem klimayı açın geriye takıp kalkın 5 metre gitmeden fren kemik gibi olucaktır tabi bu yavaş yavaş düz giderkende oluyo... benim başıma çok daha vahimi geldi ama problemi çözdüm ve çok uzun mevzuu....
    ben olsam servise gider durumu anlatır sallayan olmazsa direk dava açarım bu konuyla ilgili ülkemizde bilirkişi varmı yokmu bilmem ama sorunu tutanak haline getirebilirseniz işinize yarar...
  • aynı problem bende de var 2012 Model 1.2 Easytronic mart ayında aldım ne yapmam gerekiyor
  • arabayı değiştirdiler mi
  • 2010 model easytronic 1.2 aldım forumu görmeden. Ama deneme yaptık şimdilik sorun yok. Umarım sonradan çıkmaz bişey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.