Şimdi Ara

2010 Mazda 3 Beyaz 33.000 Tl Alınır mı? (Alınmıştır Teşekkürler)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta özetlediğim araba 2010 Model Mazda 3 Benzinli 1.6 Touring modeli yanlış hatırlamıyorsam sis farı var gövde rengi kapı kolları var direksiyonun iç kısmında ki cruise control sanırsam o tuşlar yok bazı modellerde gördüm internette bakarken. Araç beyaz renk manuel vites 50 Bin Km'de değişen boyanan yok tampon kenarlarında bir kaç parça küçük sürtme izi vs. vardır. Lpg hiç takılmamıştır. Bagaj kapağı üzerinde ki marka ve model yazılarında hafif deformasyon var. Bunun dışında kullanan arkadaşlarımız daha iyi bilir tabi ancak içine oturduğumda hissettiğim kalite duygusu bambaşka. Konsolda yukardan aşağıya kullanılan malzeme kalitesi kendini belli ediyor. Forumdaşlar sizlere sorum benim Allah kısmet ederse alacağım ilk arabam olacak bir 2. el araba arayışı içindeyken bu arabaya rastladım yukarıda özelliklerini dilim döndüğünce aktarmaya çalıştım istenen fiyat 33.000 Tl dir Pazarlıkla son fiyat bu söylendi. Alındığında 3 4 sene kullanılacaktır. Sizlerden yorum bekliyorum bu fiyata alınır mı ? Fiyat durumu nasıldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shewa000 -- 11 Mart 2014; 9:46:25 >

• İmpressive donanıma göre sönük kalmasına rağmen fiyatı uygun... Mazda'lar uzun vade kullanımda hem zarar ettirmez hemde sorunsuzdurlar... Tavsiye ederim.
  • e-rose yorumun ve cevabın için teşekkür ederim. Her görüşün her fikrin başımın üstünde yeri var arkadaşlar. Yorumlarınızı bir kelime dahi olsa bekliyorum.
  • alip 1-2 yil sonra satarim derseniz almanizi tavsiye etmem. ama alip binerim bir sure derseniz hic pisman etmez. hatta populer cok satan arabalara gore cooook memnun kalirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • desarc yorumun ve cevabın için teşekkür ederim. Benim düşüncem bu arabayı alırsam eğer Allah kaza bela vermesin en az bi 3 sene kullanmak istiyorum. Ancak içimde bağımlılık yapacak gibi bir his var
  • Piyasada aynı segmentte bu arabaların donanımını en üst paket olarak satan markalar çoğunlukta hal böyle olunca malumunuz fiyatlar sıfırda 60 70 Bin Tl'ye kadar çıkıyor.
  • bende 27-28 e mazda 2 otm vites bulamadım temiz lpg siz veya 2008-2009 mazda 3 30binlerde
  • Almayı düşünmüyorsan, bana paslayabilirsin...

• hiç bulaşma hocam..sonradan vazgeçemiyorsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: oprema

hiç bulaşma hocam..sonradan vazgeçemiyorsun :)

Aynen katılıyorum. Araç alınmıştır arkadaşlar. Gerçekten çok ama çok kaliteli bir araba sahibi olduğuma inanıyorum. Allak kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlemize. Sizlerede yorumlarınızdan ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Saolun. Şimdi hayırlısıyla aracı bakıma sokmak istiyorum İst. ve civarı için güvenebileceğim kaliteli ve makul fiyatlı bir servis arayışı içerisindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shewa000 -- 9 Mart 2014; 23:48:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shewa000

quote:

Aynen katılıyorum. Araç alınmıştır arkadaşlar. Gerçekten çok ama çok kaliteli bir araba sahibi olduğuma inanıyorum. Allak kazasız belasız kullanmayı nasip etsin cümlemize. Sizlerede yorumlarınızdan ilgi ve alakanızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Saolun. Şimdi hayırlısıyla aracı bakıma sokmak istiyorum İst. ve civarı için güvenebileceğim kaliteli ve makul fiyatlı bir servis arayışı içerisindeyim.

hayırlı olsun..bende de aynı modelin 2009'u vardı..sattığıma çok pişman olmuştum..sürüş dinamikleri çok başarılıdır..Hiç pişman olmayacaksınız..Biraz yakıtı sizi üzebilir onuda kaliteli bir LPG ile çözebilirsin..

servis konusunda benim ağzım çok yandı o yüzden size yetkili servisleri tavsiye ederim..özel servis olarakta BOSTANCI MAZDA İKİLER fena değil gibi..KARTAL özel servisi hiç tavsiye etmem.

2015 te araç almayı düşünüyorum ancak bütçem yeni mazda3 e yetmezse kesinlike eski arabamdan bir daha alacağım..geçen senede bir 626 kullanıp satmıştım..dedim ya bulaşınca Mazda ya bir kere artık vazgeçemiyorsun.:)

• quote:

İki yıl öncesinde bulaşmış bulundum, bu yüzden bana pasla demiştim... Mazda'mı sattım, yeni bir mazda arayışı içindeyim... Birde ikinci eli yok denir... Temiz mazda ilanı üç gün durmuyor be...

:)
  • e-rose dediğine sonuna kadar katılıyorum. Belki megane astra kadar piyasa arabası olmayabilir ama benim gözümde bunlardan çok daha kaliteli bir araba olduğu kesindir. Ayrıca temiz olan her aracın daima kısa sürede alıcısı bulunur ancak mazdayı sadece kullanan bilir. Mazdayı bilen satmak için almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shewa000 -- 11 Mart 2014; 9:53:28 >
  • quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah,

mazda club tr ye de bekleriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: immmir

quote:

quote:

Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız kullanın inşallah,

mazda club tr ye de bekleriz.

Saol teşekkür ederim. Allah cümlemize kaza bela vermesin.

• quote:

e-rose dediğine sonuna kadar katılıyorum. Belki megane astra kadar piyasa arabası olmayabilir ama benim gözümde bunlardan çok daha kaliteli bir araba olduğu kesindir. Ayrıca temiz olan her aracın daima kısa sürede alıcısı bulunur ancak mazdayı sadece kullanan bilir. Mazdayı bilen satmak için almaz.

Evet Mazda'yı sadece kullananlar bilebilir... Kullandıkça mazdasız geçmiş günlere yanacaksın emin ol...

http://www.mazdaclubtr.com/forum/

Aramıza bekliyoruz.

Hayırlı olsun, kazasız günlerde kullanın...

• Arkadaşlar arabam için aldığım en uygun Zorunlu Trafik Sigortası ve Kasko fiyatlarını buradan aldım bence fiyat almaya değer gerçekten gezmediğim aramadığım yer kalmadı ancak en güzel teminat tutarlarıyla en uygun fiyatları burada buldum. Sizlere referans olarak vermek istedim.

https://www.sigortam.net/referans/22V220759Z
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.