Şimdi Ara

2010 OPEL ASTRA J 1.6 T. 180 HP Mİ 2010 HONDA CİVİC ELAGANCE OTOMATİK Mİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

Orijinalden alıntı: HondAta

quote:

Orijinalden alıntı: -satana-

http://www.youtube.com/watch?v=qWqrapViH-w

Ya kardeş bırak şimdi bu video ayaklarını.

Video ile konuşacaksak bmw 3.30d dediğin araç opc insignia tokatlıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=DvUzlCU_O90

Sen gözümle gördüm diyorsunda , f30'un sahibi kapıştığınızdan haberdarmıydı ?

Tam gaz verdiğinden eminmisin ?

Bak hiç abartmıyorum , f30 3.20d ile 180'lik insignia söyle bi kalksın 2 boya yakın giydirir f30.

Eee rolling dersek , adamda 380 nm tork var , 184 hp güç var , 8 ileri zf var , bmw'nin aktarmada ki üstün başarısı var. İnsigna'nın artısı ???????

180 hp ile 184 hp birbirlerine yakın görününce kafa tutulur zannediliyorda o iş öyle değil.

Bmw bu başka bişey değil !!

Pardon bence 180 hplik insignia 1.6 yi biraksakta 2.0cdti 195'hp ile kiyaslasak 320d yi. Malum ayni hacim ayni sinif .

Kime ne anlatıyorsun hocam

1.6 125BG lik civic'in 1.4T 140BG astra'yı geçeceğini iddia edenler var

• bu arada 1.4 turbo activeselct 140 hp değil gibi sanki yola o gücünü veremiyor gibi
    yokuşlarda gayet iyi devirlendikten sonra da iy ama ara hızlanmalrda olsun 80 km hıza kadar kötü gibi sanki 1.4 t 1.4 tsi nin yanında ezilir
    1.6 civic e göre nasıldır bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: asandra

bu arada 1.4 turbo activeselct 140 hp değil gibi sanki yola o gücünü veremiyor gibi
    yokuşlarda gayet iyi devirlendikten sonra da iy ama ara hızlanmalrda olsun 80 km hıza kadar kötü gibi sanki 1.4 t 1.4 tsi nin yanında ezilir
    1.6 civic e göre nasıldır bilemiyorum

polemik mi yaratmak istiyorsunuz? yukarıda sorduğunuz sorulara cevap verildi, hala 1.6 civic 1.4 tsi yanında nasıldır diye soruyorsunuz.
  • yanlış okudunuz galiba
    opel 1.4 turbo vw 1.4 tsi 122 in altında ezilir diyorum
    benim için önemli olan ara hızlanmalar ve sollamalr için yeterli mesafenin gerekmemesi
  • 2010 diyosan astra derim yeni kasa civic olsaydı seçimin civic'ten vazgeçme derdim :) Ama karar senin
  • quote:

yanlış okudunuz galiba
    benim için önemli olan ara hızlanmalar ve sollamalr için yeterli mesafenin gerekmemesi

Guzel kardesin binmediginiz araclar hakkinda bol keseden atip tutmayin.

Ha dersiniz iki aracida kullandim ancak astra 122 golf veya jettanin yaninda pasif kaldi hakveririm size ama bilip bilmeden konusmayalim. Is yerinde arkadasta var benim aracida kullandi ve kendi golfunda ara hizlanmalarinin daha iyi oldugunu soyledi. Ve bunun gibi bircok video da.mevcut. incelemenizi tavsiye ederim. Vakyim olursa onun golf ve benim astra ile birt test yapip videosunu yuklerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noxioushelminth

quote:

quote:

Bak hiç abartmıyorum , f30 3.20d ile 180'lik insignia söyle bi kalksın 2 boya yakın giydirir f30.

Eee rolling dersek , adamda 380 nm tork var , 184 hp güç var , 8 ileri zf var , bmw'nin aktarmada ki üstün başarısı var. İnsigna'nın artısı ???????

180 hp ile 184 hp birbirlerine yakın görününce kafa tutulur zannediliyorda o iş öyle değil.

Pardon bence 180 hplik insignia 1.6 yi biraksakta 2.0cdti 195'hp ile kiyaslasak 320d yi. Malum ayni hacim ayni sinif .

kıyasla, durum yine bmw'nin lehine olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: berkayacan

http://www.youtube.com/watch?v=KJDartc906Q forumdan eski insignia sahibi Muharrem'in 3.16i ile videosu mevcut. Kendi aracı 140 lık insignia idi. Varın siz düşünün 3.20d 180 lik insignia ya ne yapar o aktarma ve performans ile..

Ayrıca Muharrem' e selamlar golf videoları bekliyorum bitmiştir artık o aracın rodajı

Sonuna kadar izlersen sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: slayerxp

quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Hocam şaka mı yapıyorsun? Civic'ler 105 HP Astra yı geçecem diye canı çıkıyor, 180 HP lik olanlarının plakasını bile okuyamaz.

Civic te 125 beygir bosuna konmus o zaman, hemen gidip astra 105 beygir alalim aman dikkat edin yolda iyi bir surucu ve civic konbinasyonuna denk gelmeyin sizi fena hayal kirikligina sokabilir.

180bg astra 140bg den performans olarak tabikide daha iyi ama bmw 320 ye fark atiyor olmasi biraz manidar geldi bana... ( iki aracida (180 bg astra ve bmw 320d) kullanmadim)

undefinedundefined

125hp atmosferik motor ve 180hp turbo benzinli motor. Boing 747 pilotuda gelse normal bir trafik ve yolda Civic' in şansı yok diye düşünüyorum hocam.

Tabiki biraz oynanmış bir Civic daha çok can yakabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Only34 -- 5 Ekim 2013; 10:15:47 >

• dostum tartışmasız astra J.

civice nazaran motor daha güçlü-konfor daha üstün-yol tutuşu daha üstün v.s

civic kötü demiyorum ama astra j her açıdan üste çıkar.
  • 1.6t astra 1.6 civicin icinden gecer

shout out to shadowgeist

• quote:

quote:

Şunuda koyalım

Bmw yi tanımayanlar bir daha izlesin

• quote:

yanlış okudunuz galiba

Vay arkadas ezenlermi dersin toktlayanlarmi dersin ise bak ya.
    Arkadasim bende insignia 1.4T arac var 140bg agirlik olarak passattan daha agir bi arac passatin 0-100 u 10.5 benimki 10.9 kaldiki son hiz olarak ayni.Ama su var vw torkunu daha erken verip kalkista avantaj sagliyor ama 4k larda tork egrisi dusmeye basliyor ama insignia 4900 dd kadar max torkunu veriyor ve bu aralikta passati yakalayip geciyor.Deneyen arkadaslarimiz mevcut muharremde gerekli aciklamayi yapacaktir passat 120 den sonra insiyle ayni yuruyemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noxioushelminth -- 5 Ekim 2013; 11:33:38 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.