Şimdi Ara

2010 OPEL ASTRA J 1.6 T. 180 HP Mİ 2010 HONDA CİVİC ELAGANCE OTOMATİK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
3.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • performanslı kullanım açısından hangisi daha iyi
    opel astra 1.6 T. 180 hp aracın ağırlığı altında ezliyor mu gücünü hisssetiribiliyor mu
    hangisini tercih edersiniz neden

• asandra A kullanıcısına yanıt
    güzel kardeşim, 140 lık da değil 180 ps lik astradan bahsediyorsunuz. kendi aracım 1.4 140 beygir, civicler yetişemiyor ve baya fark açıyorum. 180 lik olanı tutana aşk olsun.

çok yakın arkadaşımda 1.6 180 ps astra gtc var, geçen sene otobanda 3.20 d ile baya bir kapıştık. yetişememişti. bilgi olsun diye verdim bu örneği.
  • astra j 1.4 T activeselect ile 1.6 T arasında özellikle ara hızlanmalarda fark var mı peki arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: asandra

astra j 1.4 T activeselect ile 1.6 T arasında özellikle ara hızlanmalarda fark var mı peki arkadaşlar

1.6 sn var aralarında.

1.4 active select 10.6
    1.6 180 ps manuel: 9.0 sn.
  • quote:

astra j 1.4 T activeselect ile 1.6 T arasında özellikle ara hızlanmalarda fark var mı peki arkadaşlar

Ara hızlanmalarda 1 2 saniye oynasada 150 den sonra 1.6 daha istekli gider 1.4 e göre yakıtı pek sorun yapmazsanız tabiki 180 lik astra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tietze -- 3 Ekim 2013; 0:39:30 >
  • Hocam bir bilirkişi de 180 hp'lik olanların yakıt deger bilgisini verebilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 180 pslik 9sn cokmus ya 2.0 155 ps marea bile 8.8 sn

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: opelmania

geçen sene otobanda 3.20 d ile baya bir kapıştık. yetişememişti. bilgi olsun diye verdim bu örneği.

Yetişemeyen Astra sanırım ?
  • asandra A kullanıcısına yanıt
    Hocam şaka mı yapıyorsun? Civic'ler 105 HP Astra yı geçecem diye canı çıkıyor, 180 HP lik olanlarının plakasını bile okuyamaz.
  • Yasakpınar kullanıcısına yanıt
    yetişemeyen 3.20 d.

denemesi bedava. 3.20 d bulun istediğiniz zaman deneyebiliriz:)
  • Çok verimsiz bi motor olduğunu düşünüyorum insigniada filan kullananlar yakmıyor içiyor diyor çevremde.

Bi arkadaş yazmış 105 hp astrayı geçmek için canı çıkıyor civicin diye.Neye dayanarak söylediniz 1.6 vtec II 110 hp 9 saniye civarı 0-100 u var astra 70 hp fazlasıyla ancak ulasiyor canı çıkan taraf nere yoksa kaçırdığım bi nokta mi var ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasakpınar

quote:

geçen sene otobanda 3.20 d ile baya bir kapıştık. yetişememişti. bilgi olsun diye verdim bu örneği.

h kasa astra ama , açıklamak için yeterli sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=cY8eOInhLeQ
  • quote:

quote:

quote:

Valla arkadaşım doğrudur fakat kağıt üzerinde baktığımızda drag'da BMW çok daha hızlı. Neredeyse 1 saniye kadar. Aynı şekilde maksimum hızı da daha yüksek.

Onun dışında ara hızlanmalarda hafifliği ve benzinli motorun yüksek devir çevirebilme yeteneğiyle Astra'nın hızlı olması normal gibi duruyor. Ama maksimum hıza doğru BMW arayı kapatır herhalde.

BMW fanatikliği falan da yapmıyorum, Astra GTC'yi ve Opel'i de çok severim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Valla arkadaşım doğrudur fakat kağıt üzerinde baktığımızda drag'da BMW çok daha hızlı. Neredeyse 1 saniye kadar. Aynı şekilde maksimum hızı da daha yüksek.

Onun dışında ara hızlanmalarda hafifliği ve benzinli motorun yüksek devir çevirebilme yeteneğiyle Astra'nın hızlı olması normal gibi duruyor. Ama maksimum hıza doğru BMW arayı kapatır herhalde.

BMW fanatikliği falan da yapmıyorum, Astra GTC'yi ve Opel'i de çok severim.

dizel yakıt yapısı gereği yüksek süratlerde pek seyredemiyor. motor tork aralıgı ve canlanma devri çok kısa.

eger astra gtc 180 beygir 320d yi geçirse bmw nin vay haline demek düşer.

bmw nin o çok övülen aktarması sürüş dinamikleri bitmiş demektir.

• arkadaşlar kıyaslamaya dönersek daha çabuk elimden çıkarabielceğim otomatikte daha az sorun yaşayabileceğim düz yolda sollamalrda kasmayacak olan civic otomatik mi astra j 1.6 turbo 180 hp mi
  • quote:

arkadaşlar kıyaslamaya dönersek daha çabuk elimden çıkarabielceğim otomatikte daha az sorun yaşayabileceğim düz yolda sollamalrda kasmayacak olan civic otomatik mi astra j 1.6 turbo 180 hp mi

kardeş almadan satmayı düşünüyorsun.

biraz gösteriş, biraz güç, b,raz serilik ve biraz donanım istiyorsan astra. satcagın saman bin lira aşağısına her zaman satarsınm.

civic ise cok yakın arkadasımda var. benım astradan ınıp ona binince tuhaf duygular besliyorum civic hakkında. çok boş geliyor.
  • hem performans hem de değer kaybının azlığı yonünden astra j 1.6 turbo activeselect daha avantajlı öyle mi
  • Honda Civic performans olarak çok kötü kalır astra'ya karşı. Öncelik performans ise tabii ki astra. Mazleme kalitesi olarakta Astra Öne çıkıyor.

Civic'in tek avantajı LPG takılabilen motoru ve bagaj hacmi onun haricinde hiç bir artısı yok.

Ben Astra diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mathematician_01

Hocam şaka mı yapıyorsun? Civic'ler 105 HP Astra yı geçecem diye canı çıkıyor, 180 HP lik olanlarının plakasını bile okuyamaz.

Civic te 125 beygir bosuna konmus o zaman, hemen gidip astra 105 beygir alalim aman dikkat edin yolda iyi bir surucu ve civic konbinasyonuna denk gelmeyin sizi fena hayal kirikligina sokabilir.

180bg astra 140bg den performans olarak tabikide daha iyi ama bmw 320 ye fark atiyor olmasi biraz manidar geldi bana... ( iki aracida (180 bg astra ve bmw 320d) kullanmadim)

undefinedundefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slayerxp -- 4 Ekim 2013; 10:11:33 >

• Performans açısından hangisi daha iyi? Bütün şıkları aynı olan bir soru gibi olmuş resmen.
    A)Astra
    B)Astra
    C)Astra
    D)Hepsi doğru

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleksandar Kolarov -- 4 Ekim 2013; 10:14:18 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.