Şimdi Ara

2010 ÖSS: Sözelim MAT-1' Çalışmam Gereksiz Mi Şimdi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben şimdi fizik kimya falandamı çözecem ya ygs' de
  • quote:

Orjinalden alıntı: Battle Royale

ben şimdi fizik kimya falandamı çözecem ya ygs' de

Evet.

Ama YGS'deki Fen Bilimleri testinin TS puanına etkisi ne kadar çok, ne kadar az olur, o henüz bilinmiyor.
  • sözelci azda olsa mat1 çözer ama fen1 zor be ben de sözelciyim lise 1 de zor geçtim fen derslerini
  • quote:

Orjinalden alıntı: zayef-

sözelci azda olsa mat1 çözer ama fen1 zor be ben de sözelciyim lise 1 de zor geçtim fen derslerini

Bence çözememek önyargıdan kaynaklanıyor. Şöyle biraz baksanız illaki yapacağınız sorular çıkar.
  • Elbet çıkar ama bu iş biraz da ortaokuldaki temelle de alakalı.Mesela benim ortaokuldaki mat temelim zayıf olduğu için şimdi mat1 çözerken zorlanıyorum.
  • Ben de sayısalcıyım ve Sosyal-1 hiç çalışmadım, çalışma kaynağım yok.

Hadi felsefede felsefî akımlar dışında çalışılacak bir şey yok. Türkçe gibi.

Tarih-1 doğaçlama. Tarih-1, %100 yorum falan değil. İlla ki temelde bilgi olacak. Sıfır bilgiyle girip soruları yorumlaya yorumlaya çözünce yanlış yapma olasılığım yüksek.

Coğrafyadan hiçbir şey bilmiyorum. Ancak grafikli yorum sorularını yapabiliyorum.
  • ben fena ters tepecem galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEMosTy

Elbet çıkar ama bu iş biraz da ortaokuldaki temelle de alakalı.Mesela benim ortaokuldaki mat temelim zayıf olduğu için şimdi mat1 çözerken zorlanıyorum.

Benim de zayıftı. Oksde mat netim 14dü. Ama lisede zorlaya zorlaya ilerlettim.(Lise2de mate. den az kalsın kalıyodum).Ve son sınıfta cebirden 97 ort. getirdim mesela. Mezun olurken mat. hocam vay be Tarık nerden nereye dedi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.