Bildirim
2010 Pmyo sınavı (hepimize geçmiş olsun)
Amazon.com.tr: 4 al 3 öde! promosyon
https://www.amazon.com.tr/promotion/psp/AMB9Y17O1SUO8
6 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
matematikten 2-3 boşum var. genel kültür hariç iyi geçti.
genel kültürde birkaç tane zor soru vardı güvercin şarkı yarışması mıdır nedir yapmadım onu. bir de dünya tiyatro gününü bilmiyorum... o kadar uluslararası örgütlere etkinliklere tarihlerine başkanlarına merkezlerine çalıştım ezberledim ama hiç çıkmadı
ayrıca avatar mıydı hurt locker mı? ben soruyu tam okumadım. 3 boyut yazdığını görünce direk avatarı işaretledim. ama gerisini okumadım sorunun hiç emin değilim neydi cevabı?
-
evet o sorunun cevabı avatardı. bende bir çok tarih ezberledim özel günleri ezberledim gitti nerden soru cıktı :)
dünya tiyatrolar günü de 27 mart olması lazım yanlış hatırlamıosam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordc3m -- 3 Temmuz 2010; 13:30:12 > -
acaba bu yıl ortalama en son kaç net girer -
ben sonuçların ne zaman açıklanacağını bile bilmiyorum
şu tercihlerden sonra iyi bi kafa dinlemem lazım artık. sınav sınav sınav iflağımı ...ler -
bütün kafası çalışmayan , bi baltaya sap olamamış tüm kazmalar polis oluyo. sora polisler niye eğitimsiz niye bu kadar cahil beceriksiz diye ağlıyolar. hadi hayırlısı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X