Şimdi Ara

2010 suziki alto,HYUNDAİ İ10,CİTROEN C1,2006 NİSSAN MİCRA NASIL BİLİRSİNİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010 suziki alto,HYUNDAİ İ10,CİTROEN C1,NİSSAN MİCRA ARKADAŞLAR NASIL BİLİRSİNİZ.ablama araba bakıyorum.bayan için otomatik vites araba arıyorum.sizce bu arabalar uygun mu.motoru şanzımanı sağlam mı?ilerise bize bir sıkıntı yaratır mı?ya da sizin önerebileceğiniz 2.el araba var mı?
    aradığım özellikler otomatik vites olması max 70000km de olması max 22.000 de olması ve motorunun şanzımanının iyi olması

çok acill yardımlarınıza kıymetli fikirlerinize ihtiyacım var.düşüncelerinizi merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvar -- 5 Eylül 2011; 22:39:36 >

• Micra bu araçlarla aynı sınıfta değil. Bir üst sınıfta. Onu bi' not düşeyim istedim.
  • bizim bayan hostes vardı arkdasım suzuki alto aldı bir iki sefer kullandım otomatik vitesti belki bayan arabası oldugu için hiç hosuma gitmedi sert süspansiyon ve konfor bulamadım aracta. citroen c1 hiç sevmem çünkü transporter aracımla bir kere arka tamponuna dokundum yemin ederim tampon oldugu gibi aşagı düştü anlamadım gitti sadece dönerden dokundum. aralarında bence en iyisi micra ve i10 ikiside güzeldir. zaten i10 sınıfının en cok satan aracıymıs. micrada zaten kaliteli bir arac bence ikisi arasında tercih yap arkdasım pişman olmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan44

Micra bu araçlarla aynı sınıfta değil. Bir üst sınıfta. Onu bi' not düşeyim istedim.

nissan micra, suzuki swift, citroen c3, hyundai i20 ile aynı sınıftadır
  • up

c1 nasıldır onu tavsiye edermisiniz
    bir de alacağım micra 2006 model diğerleri 2010 model 2.el fiyatları da aynı buda göz önünde olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salvar -- 6 Eylül 2011; 15:05:56 >
  • c1 alma arkadasım. fazla güvenli bir arac degil micra-i10-kia picanto bu araclara yönel cok daha memnun olursun
  • up
  • hyundai i10, citroen c1, peugeot 107 gibi araçları pek tavsiye etmem. tamamen güvenlik sebebiyle. yoksa kullanan vardır memnundur orasını bilemem ama çok ufaklar, trafikte tehlike arz ediyorlar gibi, bir kazada sonuçları düşünmek bile istemem
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.