Şimdi Ara

2010'un En İyi 5 Oyunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sevgili arkadaşım sana birşey söyleyeceğim.Küçük fikrime katılıp katılmaman senin kararın ama konu başlığında ve mesajına "ps 3 te ki en iyi oyunlar"gibi yazmadın.Bu oyunlardan sadece iki tanesi tüm oyun konsolları ve pc için çıkmış.Haliyle starcraft vb.oyunun fanları diyeceklerdir neden bu oyun yok diye.Ben hem ps 3 hemde pc oyuncusu olarak bunları söylüyorum.Bana katılıp,katılmaman senin içinde olan birşeydir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Sevgili arkadaşım sana birşey söyleyeceğim.Küçük fikrime katılıp katılmaman senin kararın ama konu başlığında ve mesajına "ps 3 te ki en iyi oyunlar"gibi yazmadın.Bu oyunlardan sadece iki tanesi tüm oyun konsolları ve pc için çıkmış.Haliyle starcraft vb.oyunun fanları diyeceklerdir neden bu oyun yok diye.Ben hem ps 3 hemde pc oyuncusu olarak bunları söylüyorum.Bana katılıp,katılmaman senin içinde olan birşeydir.

Tabi ama Starcraft'ta PC'ye özel mesela :) yada Halo Reach XBox360 için çıkan bir yapım. Biz bu listeyi genelleme olarak yaptık. PC oyuncuları için bu listenin pek bi anlam ifade etmemesi son derece normaldir. Tamamen katılıyorum. Sizin fikrinizede saygı duyarım, tutarlı düşünceniz için teşekkür ederiz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: osipau

quote:

Orijinalden alıntı: ...F.E.A.R...

Sevgili arkadaşım sana birşey söyleyeceğim.Küçük fikrime katılıp katılmaman senin kararın ama konu başlığında ve mesajına "ps 3 te ki en iyi oyunlar"gibi yazmadın.Bu oyunlardan sadece iki tanesi tüm oyun konsolları ve pc için çıkmış.Haliyle starcraft vb.oyunun fanları diyeceklerdir neden bu oyun yok diye.Ben hem ps 3 hemde pc oyuncusu olarak bunları söylüyorum.Bana katılıp,katılmaman senin içinde olan birşeydir.

Tabi ama Starcraft'ta PC'ye özel mesela :) yada Halo Reach XBox360 için çıkan bir yapım. Biz bu listeyi genelleme olarak yaptık. PC oyuncuları için bu listenin pek bi anlam ifade etmemesi son derece normaldir. Tamamen katılıyorum. Sizin fikrinizede saygı duyarım, tutarlı düşünceniz için teşekkür ederiz :)

Ben teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

quote:

Orijinalden alıntı: osipau

quote:

Orijinalden alıntı: KingofEvil

Ne Mass Effect 2 var ne de Halo Reach.Berbat bir liste olmuş.Lütfen bir daha bu sitenin haberlerini paylaşma.BSC bize yeter,yetmezse de MK var.

Neyseki herkes sizin kadar dar görüşlü değil. O bana yeter, bu bana yeter :) ee sizin görüşünüz oysa bişey diyemem. Eğer vakti zamanında bir çok kişi sizin gibi düşünseydi, bugün oy verebileceğin 1-2 parti, geçip TV karşısında izleyebileceğin 1-2 kanal, açıp okuyabileceğin 1-2 gazete olurdu. Neden? Çünkü onlar size yeter :)

Ama neyseki bizim gibi farklı düşünceleri, farklı açılardan yansıtmak isteyen insanların, hakim oldukları alanlara yaptıkları hamlelerle her kategoride çeşitlilik sağlanmıştır. Türkiye'de oyun sektörü yeni yeni ayaklarının üzerinde durmaya başladı. Henüz durabilmiş değil ama yavaş yavaş duruyor.

Tamam GazeteOyun olarak henüz MK yada BSC kadar profesyonelleşmiş değiliz. Yazar kadromuz daha sınırlı, destekçimiz daha az vs. Fakat bu işi dalgasına ya da başka amaçlar için yapmadığımızda bir gerçek. Girin bakın bakalım GazeteOYun'a tek bir tane reklam görebilecekmisiniz. Yoktur. Çünkü şu an için ticaretten çok okuyucu kitlemizi oluşturmanın peşindeyiz. Ve inanın sizin gibi o bu bana yeter demeyenlerin sayısı bir hayli fazla.

Siz o zaman yarın bir gün bir Türk stüdyosu, PUSU gibi bir oyun yapsa, bu ne ya, Crytek bana yeter diyip aşağılayacaksınız. Çünkü sizin düz mantığınız bu yönde çalışıyor. İşte sizin gibiler yüzünden Türkiye'de oyun sektörü kalkınamıyor. Ne yeni yapımcılara, ne de yeni mecralara destek tam anlamıyla sağlanmadığı için.

Sonuç olarak, biz yolun başında bir siteyiz. 2 Aralık 2010'da açıldı GazeteOyun. Ve şu anda içerik olarakta son derece kaliteli bir düzeydedir. Kimisi beğenir, kimisi beğenmez, orası ayrı. Ama bu işi ciddiye aldığımızda bir gerçek. Saygılarımla;

GO Kurucusu

Osman Tufan

Her alanda dar görüşlü olduğumu nereden çıkartıyorsun?Türkiye'de doğru düzgün 3-4 tane oyun sitesi olduğu için ben böyle söyledim.Yeni kurulmuş olabilirsiniz,ama bu size saçma sapan bir liste yapıp bizimle paylaşma hakkı vermez.Yeni kurulmuş olmanız böyle saçma bir liste yapmanızı gerektirmez.

roman yazsaydın daha iyi olurdu okumadım bile YAPMA

• Sizin gibi insanlara roman da yazılsa az gelir masal da yazılsa az gelir...her konuya fütursuzca girip gereksiz yere gerginlik yaratanlara bu sözlerim....

Adam kendince bir şeyler paylaşmış.sırf muhalefet olsun diye ,sırf biraz mesajlarım çoğalsım diye insanları rencide etmeyin......madem gereksiz ,madem çöp bir konu peki çöplükte ne işiniz var padişahlarım

Neyse .....OSİPAU kardeş liste çok güzel

bence 1. sırada RED DEAD redemption olmalıydı...Çalışmalarınızda başarılar dilerim arkadaşım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asus1981 -- 23 Ocak 2011; 19:26:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asus1981

Sizin gibi insanlara roman da yazılsa az gelir masal da yazılsa az gelir...her konuya fütursuzca girip gereksiz yere gerginlik yaratanlara bu sözlerim....

Adam kendince bir şeyler paylaşmış.sırf muhalefet olsun diye ,sırf biraz mesajlarım çoğalsım diye insanları rencide etmeyin......madem gereksiz ,madem çöp bir konu peki çöplükte ne işiniz var padişahlarım

Neyse .....OSİPAU kardeş liste çok güzel

bence 1. sırada RED DEAD redemption olmalıydı...Çalışmalarınızda başarılar dilerim arkadaşım

Çok sağolun. Sizin gibi oyuncuların varlığını görmek sevindirici.

Arkadaşlar yazıdaki linkide kaldırıyorum. Zaten eskidi artık :) Ama bilinsinki GazeteOyun, herşeye rağmen çalışmalarına devam edecektir. Herkese bol oyunlu günler.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.