Şimdi Ara

2010 Yazı, Free Agents (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok. alaycı mesajımı mazur gördüğün için teşekkür ederim.
  • hahaha cumartesi hürriyetinde de yazıyor hatta , yok efendm 1 milyar dolara şu yat alınır , şu kat alınır gibisinden şeyler de yazmışlar..
    zaten benim hatırladıgım en pahalı klup 550 milyon dolarla mı ne lakers'dı . o zaman newyork lakers'ı 2 kere satın alsın
  • Nowitzki 4 yıl için 80 milyon dolara evet demiş. Mavericks için kârlı bir anlaşma oldu bu bana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bill Russell

Nowitzki 4 yıl için 80 milyon dolara evet demiş. Mavericks için kârlı bir anlaşma oldu bu bana göre.

en az 80 milyon diye geçiyor kaynaklarda.. 80 milyon da olabilir 1 milyar dolar da
  • Dirk gidecem gidecem diye zırlıyordu. Ne değiştirdi kararını merak ettim.

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Full#Throttle -- 4 Temmuz 2010; 12:10:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Full#Throttle

Dirk gidecek gidecem diye zırlıyordu. Ne değiştirdi kararını merak ettim.

Mark Cuban el altından para vermiştir
  • Dirk in gitmesi de yakışmazdı zaten en kötü zamanlarında bile Cuban yanındaydı hep ona destek verdi bide Dirki Dallas forması haric düşünebiliyormusunuz.???
  • Kaan Kural Twitter: "Şu anda NBA'de dağıtılan çılgın kontratlar gelecek yaz lokavt olarak dönecek. Bu yılı iyi izleyin çünkü muhtemelen 2011-12 sezonu olmayacak"

Joe Johnson, 6 yıl 119 milyon $ karşılığında Atlanta Hawks'la yeniden anlaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

Kaan Kural Twitter: "Şu anda NBA'de dağıtılan çılgın kontratlar gelecek yaz lokavt olarak dönecek. Bu yılı iyi izleyin çünkü muhtemelen 2011-12 sezonu olmayacak"

Joe Johnson, 6 yıl 119 milyon $ karşılığında Atlanta Hawks'la yeniden anlaştı.

Lokavt 1999 veya 2000'de de olmuştu sanki,küçüklüğümden hatırlıyorum bir şeyler.Eski lokavtın(şayet varsa) sebebi neydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 5 Temmuz 2010; 0:28:43 >
  • herkes kendi takımında kalıyor. hiç zevkli diğil..
  • Joe Johnsona o kontrat çok değil mi?Yazık günah nasıl veriyorlar o kadar parayı anlamış değilim.Joe johnson maks vermezseniz kalmayacam dese bile bunca freeagent varken kolay kolay maks. joe johnsona vereceğini sanmam üstelik diğer takımların verebileceği maksimum hawksın altında iken.Bence kumar oynayıp Fa piyasasında bulabileceğine yakın bi öneri yapmaları gerekirdi..

Blake hamlemizle oyun kurucu pozsiyonu için büyük bir iş başardık.Seneye de favori başlayacagız anlaşılan..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RccP -- 5 Temmuz 2010; 0:54:36 >
  • Nowitzki bile yıllık 20 milyon doları kabul etmişken, Pierce alacağının 6 milyon dolarını takımına kazandırmışken Joe Johnson'a max kontrat verilmesi hayal kırıklığı gerçekten. Seneye NBA yok, hayırlısı.
  • yuhunuz!!!!
    sen neymişsin be joe johnson , anan baban nereli nereden bu kaşın gözün temeli..
  • FA piyasası doluyken niye böyle bir hamle yapma ihtiyacı hissetti bu Hawks?İçip içip mi sözleşme hazırlıyor bunlar?
  • 6 yıl 60 milyondan fazlası yazık jj'ye. fakat nba'de ücretler koptu gitti. eleman hakettiğinin iki katına sahip olacak..
  • Yuh 6 yıl 119 milyon $ ne abi? Fuat'ın dediği gibi 6 yıl 60 milyondan fazlası haram bu adama.
  • bittiğim andır
    6 yıl 60 da abartı biraz neyse artık uzun yıllar hawks da olacağına göre formasını alabilirim
  • Atlanta yönetimi neden Lebron'a teklif götürmemiş ilk olarak çok merak ettim. madem paran var Lebron,Wade,Amare gibi adamlar dururken JJ'e o kadar para vermek ne demek?sanki JJ'i isteyen sürüyle takım varda adamlar ellerinden kaçırmak istememişler gibiJJ'de salak değilse kabul eder bu teklifi. düşünüyorum falan diyorsa muhtemelen "ben o kadar parayı hakedecek bi oyuncu muyum" diye düşünüyordur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Atlanta yönetimi neden Lebron'a teklif götürmemiş ilk olarak çok merak ettim. madem paran var Lebron,Wade,Amare gibi adamlar dururken JJ'e o kadar para vermek ne demek?sanki JJ'i isteyen sürüyle takım varda adamlar ellerinden kaçırmak istememişler gibiJJ'de salak değilse kabul eder bu teklifi. düşünüyorum falan diyorsa muhtemelen "ben o kadar parayı hakedecek bi oyuncu muyum" diye düşünüyordur

Cap'te yer olsa zaten götürürlerdi ama -başkası max vermezse- 15-20 milyon daha az versen kabul edecek JJ'e max vermek de Gay'e max vermek kadar aptal bir hareket.Gay potansiyelli olmasa 2.olurdu,hoş bence yine bir şey olmaz ondan.Bir de Amir Johnson var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Atlanta yönetimi neden Lebron'a teklif götürmemiş ilk olarak çok merak ettim. madem paran var Lebron,Wade,Amare gibi adamlar dururken JJ'e o kadar para vermek ne demek?sanki JJ'i isteyen sürüyle takım varda adamlar ellerinden kaçırmak istememişler gibiJJ'de salak değilse kabul eder bu teklifi. düşünüyorum falan diyorsa muhtemelen "ben o kadar parayı hakedecek bi oyuncu muyum" diye düşünüyordur

Cap'te yer olsa zaten götürürlerdi ama -başkası max vermezse- 15-20 milyon daha az versen kabul edecek JJ'e max vermek de Gay'e max vermek kadar aptal bir hareket.Gay potansiyelli olmasa 2.olurdu,hoş bence yine bir şey olmaz ondan.Bir de Amir Johnson var.

Yahu o 5 yıllığına 34 milyon $ diyorlar,doğru mu?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.