Şimdi Ara

2010 Yazı, Free Agents (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: J-Smoove

joe johnson yerine süpriz bir isim bi tanede sağlam uzun aldıkmı tamamdır

tamamdır derken şampiyon mu olacaksınız

quote:

Orijinalden alıntı: robertpires

cavs bosh'u yokluyomuş bu arada.

bu Lebron'u takımda tutmak için yapılacak bi hamle mi yoksa Lebron giderse diye düşünülen alternatif hamle mi?

• lebron için bence. hedo da dahil olabilir takasa. ayrıca başka bir takım da. 3 takımlı bir takas olabilir. çünkü bosh gelirse jamison'ı göndermek zorundayız. hatta mo'yu da. yoksa kontratlar karşılanamaz.
  • Sırf bu sene Boston karşısında duran hücum yüzünden Bosh'a yöneldilerse yanlış yapıyor Cavs, Bosh'la (belki dumur eder beni belli olmaz) siemensle olcak iş değil bu, onu almak yerine Amare'yi al en azından (Amare de savunma yapmıyor ama olsun) ve ya al Novitzki'yi pota altını çeksin dışarı Lebron için... ne bileyim Bosh'u zaten sevmiyorum ama adam birilerinin elinde patlayacak gibi geliyor bana
  • Hido Cavs'ta takasa nasıl dahil olacak yahu? Neyse, Bosh meselesi de ayrı bir gariplik. İstatistikler süperde, burdan bizler görüyoruz Bosh'un sistem oyuncusu olmadığını, takım kurtaran adam olmadığını, sertlikte yıldığını, savunma yapmadığını vs vs. Birsürü şey sayarsın, bizler görüyorken bu takımın patronları göremeyecek değildir herhalde. Eğer Bosh'u alırlarsa(Lebron kalsın, kalmasın) takım tarihinin en kolpa transferi olur.
  • yok en kolpa transfer jamison oldu bile. bosh onu geçemez. eleman ft bile sokamaz duruma geldi..

eğer cavs lebron'u tutabilecekse -ki bizim dışımızda gitmesini istediğim tek takım- yanına amare'yi koysun. en azından her sezon playoff oynamış, patlayıcı bi skorer. az çok şutu da var. tek eksiği ribaund ki cavs'ın böyle bi sorunu yok lebron zaten 10 civarı çekiyor. o açığı rahat kapatırlar..
    amare'nin bi spurs serisinde duncan'a yaptıkları gitmiyor aklımdan..
  • Bence Lebron ya Bulls'a gitsin yada Cavs'ta kalsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bence Lebron ya Bulls'a gitsin yada Cavs'ta kalsın

bencede,Bulls'a yar olmayacaksa kimseye yar olmasın kendi takımında kalsın

Cavs'ın Bosh hamlesi cidden gereksiz bi hamle olur. Cavs sert oynayan bi takım ve malum Bosh'ta fizik ve sertlik olarak daha çok WNBA'e uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anderson Varejao

Chris gelirse nasıl pislik yapılacağını ona öğretirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaMaM MaRiQuAnTe

quote:

Orijinalden alıntı: Anderson Varejao

Chris gelirse nasıl pislik yapılacağını ona öğretirim

bu güzeldi işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowz61

Bence Lebron ya Bulls'a gitsin yada Cavs'ta kalsın

Cavsda kalmalı bence
  • Miami Beasley'i şutlayabilirse Wade, Joe Johnson ve Bosh üçlüsü ile imzalayabilir. Beasley de giderse yıllık 900.000 dolara oynayan Chalmers dışında adamları kalmıyor. Wade ve Bosh'a maksimum verip Joe'yu alabilirler rahatça.
  • 3 oyuncu imzaladı. ilk mesajı editledim. kontrat detayları için ilk mesaja bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prerogative

NBA.com'dan 2010 Free Agent Tracker

>>> Gitmek için buraya tıklayınız <<<

her linke tıkla yazan yere tıklamam ben diyorsanız.

http://www.nba.com/freeagents/2010/

Nobrain yüzünden paranoyak olduk.

• Rudy Gay - Restricted F.A. - 5 yıl, $81.6. Memphis

roy 5 yıllık 80 alıyor, gay'den daha az.. harbi bu memphis gm'i ruh hastası
  • Celtics görüşmelerin başladığı saatte Ray Allen ile görüşmüş. Ayrıca Paul Pierce, Brad Miller, David Lee gibi oyuncularla da ilk görüşen Celtics olmuş.
  • biri şu gm'leri durdursun. çıldırmış olmalılar. hammond'a haksızlık etmişiz, gooden'a 5 yıl için 32 az bile. toronto amir johnson ile 5 yıl için 34milyon dolara anlaşmaya varmış. çüşünüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: drexler22

Rudy Gay - Restricted F.A. - 5 yıl, $81.6. Memphis

roy 5 yıllık 80 alıyor, gay'den daha az.. harbi bu memphis gm'i ruh hastası

Memphis kendi kendine atmış kazığı
  • Frye da 5 yıl 30'a anlaştı.
  • Paul Pierce bir hafta içinde anlaşmayı imzalıyormuş, Celtics'le tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bill Russell -- 2 Temmuz 2010; 13:00:28 >
  • keşke free agent olsaydım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.