Şimdi Ara

2010 Yazı, Free Agents (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
192
Cevap
0
Favori
5.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Lanore

Salak Orlando, aptal herifler, Hedo`yu tut elinde bu sene de Nowitzki`yi al ondan sonra efsane ol, götür yüzükleri hamuduyla... Ama nerdeee... popülist Otis seni, müstehak sana bu halin... Nah tutarsın Howard`ı sözleşmesi bittikten sonra o takımda...

iyide hedoyu tut , lewis e maximum kontrat ver howardı nelson'ı carter'ı nowitzkisi cap. yetmez.
    hedo'yu takımda tutamamak başarısızlık o ayrı..
  • Şimdide büyük ihtimal New Jersey ve ya Chicago'nun adı geçiyormuş lebron için New York yine mi hüsran yaşıyacak? Taraftarları tabiri caizse 2 senedir bu yazı bekliyor
  • New York'ta para çok,Lebron olmazsa Amare ve Wade'i alırlar aynı anda,pek farkı kalmaz. Lebron Bulls'a gelsin Bulls'a. Nets'e giderse Cavs'taki gibi takımın etrafına oyuncu toplamasını bekleyebilir. Bulls'ta hazır ortam varken gelsin gelecek sene şampiyonluğumuzu kutlarız beraber
  • Kanye West websitesine 6 numaralı Bulls forması koymuş.
  • yuhhh,Kaan Abi söylemişti Nba Stüdyoda,Lebron açıklamasında "merak etmeyin arkadaşlarımla çok iyi düşündük" falan demiş. hobaaaa
  • Bu nasıl bir Yaz mevsimi böyle aman Allah'ım

Wade Miami'ye yakışıyor yahu. Ben de kalmasını isterim fakat adam gibi bi takım olursa O nası takım öyle yahu satsan satılmaz atsan atılmaz herif harcanıyor cidden orada. O yüzden giderse kendisi için iyi olabilir ama takım güçlendirilecekse 'Adam Gibi' kalsın bence de. O renkleri Wade ile sevdim ben
  • Miami yönetimi "bak güzelim Wade, salary cap imiz boşalıyor, bi yıldız daha alabiliriz yanına" diye Wade'in aklını çelemezse yuh artık, takım zaten ilerisi için umut veren bir takım, Wade büyük hata yapar bence

Ekleme: Chicago çok can yakar Lebrose ikilisiyle çoook, takımın geri kalanıda ayrı bir + zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vandosa -- 27 Mayıs 2010; 8:46:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Miami yönetimi "bak güzelim Wade, salary cap imiz boşalıyor, bi yıldız daha alabiliriz yanına" diye Wade'in aklını çelemezse yuh artık, takım zaten ilerisi için umut veren bir takım, Wade büyük hata yapar bence

Her sene öyle diye diye bekliyoruz ama.. Hala umut yok Play-Off ilk turda süpürülüp gidiyoruz. Draft hakkı da adam gibi olmuyor haliyle.. Zaten Beasley de nası bi adamsa. Bi iyi oynuyor aha diyosun drafttan sağlam adam aldık. Bazen de afedersin içine sçıyor be birader

• Beasley'nin sorunu, güya iyi olan şutu, ben bu adamı ne zaman izlesem berbat bir şut yüzdesiyle oynuyor, şutunu geliştirirse çok yol kateder, savunması zaten geldiğinden beri gösteriyorki pek savunması iyi olan bir adam değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: vandosa

Beasley'nin sorunu, güya iyi olan şutu, ben bu adamı ne zaman izlesem berbat bir şut yüzdesiyle oynuyor, şutunu geliştirirse çok yol kateder, savunması zaten geldiğinden beri gösteriyorki pek savunması iyi olan bir adam değil

Savunma adamı değil, şut atamıyor. E önünü boş bırakalım alley-oop bassın o zaman bi de bu adamı deli gibi 'iyi oynuyo müthiş oyuncu' diye savunanlar da var. Yok kardeşim şu takımda Wade gibi bi adam daha. J.O'neal de zaten ilginç ona da star dedik Wade'den yüksek salary'si falan var bi de. O da bazen vasat bazen iyi gerisi boş bu takımın ya.

• Beasley biraz günümde olursa yakarım çıranızı adamı, 2-3 sene sonra olgunlaşınca tam görev adamı olarak aranacaktır. Lebron'da Chicago'ya gelsin çok güzel olur. Bir Lebron, Deng'i de yollayıp koy yanına Amare'yi. Kirk'üde takasla kullan istikrarlı bir oyuncu için. Ondan sonra 3-4 yıllık şampiyonluğu kutlayalım. Tabi takımın başına Mike Brown'un geçmeyeceğini düşünerek söylüyorum bunları
  • Beasley için;bu adamda nadir bulunun bi basketbol yeteneği var. uzun olması,solak olması,boyuna rağmen çevikliği hızı falan aslında her takımın isteyeceği türden bi oyuncu ama adamda bişeyler eksik. oyuna çok vermiyor kendini,bu şekilde devam ederse anca Lamar Odom gibi bi kariyere sahip olacak. çünkü Odom'da sahip olduğu yeteneklere göre olması gerektiği yerde değil.

Mahmut;abi Lebron gelirse Amare'nin hiçbir işi olamaz Bulls'ta. kaldı ki Amare gibi savunmayı takmayan bi adamla belli bi noktaya kadar gideriz malum artık NBA'de atarak değil savunarak şampiyon olunuyor. eğer Lebron gelirse Nets'teki Brook Lopez gibi bi oyuncu almamız lazım takasla. işte o zaman kimse tutamaz Bulls'u...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Mahmut;abi Lebron gelirse Amare'nin hiçbir işi olamaz Bulls'ta. kaldı ki Amare gibi savunmayı takmayan bi adamla belli bi noktaya kadar gideriz malum artık NBA'de atarak değil savunarak şampiyon olunuyor. eğer Lebron gelirse Nets'teki Brook Lopez gibi bi oyuncu almamız lazım takasla. işte o zaman kimse tutamaz Bulls'u...

Chosen One'ı alana Chosen Two bedava..

2010 Yazı, Free Agents

• Amare Stoudemire Twitter'ında
    "Hergün Free Agent'ı düşünüyorum. Phoenix'te mi kalmalıyım yoksa gitmelimiyim? Siz ne düşünüyorsunuz"
    diye bir tweet yayınlamış.

http://twitter.com/Amareisreal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos

Beasley için;bu adamda nadir bulunun bi basketbol yeteneği var. uzun olması,solak olması,boyuna rağmen çevikliği hızı falan aslında her takımın isteyeceği türden bi oyuncu ama adamda bişeyler eksik.

Kafa yok adamda. O eksik kalmış.
  • Bu yazın en meşgul konusu olacak çok aşağılara düşmüş
  • joe johnson yerine süpriz bir isim bi tanede sağlam uzun aldıkmı tamamdır
  • NBA.com'dan 2010 Free Agent Tracker

>>> Gitmek için buraya tıklayınız <<<

her linke tıkla yazan yere tıklamam ben diyorsanız.

http://www.nba.com/freeagents/2010/
  • tıklamayın beyler, dedeler çıkıyo.

cavs bosh'u yokluyomuş bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.