Şimdi Ara

2010 Yılında Yeni Bir Call of Duty (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Treyarch yine eline gözüne bulaştıracak aman ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrStark

quote:

Orijinalden alıntı: Doodlezz

Hersene yeni bir COD çıkacığına göre, 2011'de IW'den yeni bir MW göreceğizdir.

Zaten MW2 nin sonundada hayvani derecede sorular bırakarak çok sağlam bitiyo yani garanti MW3 gelicek ama ne zaman..

İyide dayı niye spoiler veriyon

• Treyarch yaparsa; havada yürüyenlere,haritanın altına girenlere,juggerdogs ve aşırı güçlü silahlara hazır olun
  • diziye çevirdiler, bir sene treyarch-bir sene iw
  • Evet bu sene treyarch yapıcak,ama abartıyorsunuz world at war gayet başarılıydı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolgay007

Evet bu sene treyarch yapıcak,ama abartıyorsunuz world at war gayet başarılıydı...

Katılıyorum hele dediğim gibi avrupa bölümleri süperdi hem atmosfer, hem grafik olarak. İncelemelerden de kötü puanlar değil aksine çok iyi puanlar almıştı
  • "2012'de Modern Warfare 3 çıkacak, bunu Infinity Ward yapacak, bu oyun 2012'de dünyanın sonunu getirecek. Bunu ben demiyorum, Mayalılar diyor." der bir kehanetinde Nostradamus.

Bir kehanetinde de:
    "2010'da çıkacak olan Call of Duty oyunu ise, Treyarch yapar, yine ortalama olur",der.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Martellos

"2012'de Modern Warfare 3 çıkacak, bunu Infinity Ward yapacak, bu oyun 2012'de dünyanın sonunu getirecek. Bunu ben demiyorum, Mayalılar diyor." der bir kehanetinde Nostradamus.

Bir kehanetinde de:
    "2010'da çıkacak olan Call of Duty oyunu ise, Treyarch yapar, yine ortalama olur",der.

dostum tarzını beyendım
  • Ya soğuk savaş olursa bare Splinter Cell gibi gizli ajan olup adamları falan susturalım.Körfez Savaşı fln olursa yuh artık 194~ yıl FPSlerinden gına geldi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.