Şimdi Ara

2011/2012 KIŞ LASTİĞİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.962
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir arkadaşın lastikçisine uğradım ve yokohama v902a kış lastiklerinin siparişini verdim. lastikler 2011 üretimli
    yokohomada kampanya var
    fiyata gelince 150*4=600 TL
    elden taksit yaptı sağolsun.6 taksit 100 peşin, ayda 100 tl
    balans,sökme,takma v.s. hepsi içinde.
    yazlık ve kışlık lastikleri saklama hizmeti de var
    lastikler 23 Ağustosta gelecek ama kasımın ilk haftası takılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedeneğitimci -- 29 Ağustos 2011; 17:07:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bedeneğitimci

bugün yine lastikçileri gezerken...
    bir arkadaşın lastikçisine uğradım ve yokohama v902a kış lastiklerinin siparişini verdim. lastikler 2011 üretimli
    yokohomada kampanya var
    fiyata gelince 150*4=600 TL
    elden taksit yaptı sağolsun.6 taksit 100 peşin, ayda 100 tl
    balans,sökme,takma v.s. hepsi içinde.
    yazlık ve kışlık lastikleri saklama hizmeti de var
    lastikler 23 Ağustosta gelecek ama kasımın ilk haftası takılacak.

Her gün o lastikçi senin bu lastikçi benim diye dolaşıyor musunuz ?
  • her gün değil de bir haftadır diyelim
    malum ramazan dolayısıyla 1 günde hepsini dolaşmak zor oluyor.
  • Bende alıcam da ha bugun ha yarın diyorum, ne alacağımıda bilmiyorum hepsinin fiyatı zayen aşağı yukarı aynı, yine arabamdaki dunlop tan alabilirim doğrusu bi problem yaratmadı daha vede 6 senedir kullanmama rağmen, biliyorum zamanını geçirdim ama araba daha 30bin de vede 60 civarı hızla sürüyorum lastikleri eskidi diye :) zaten fazlasına buralarda ceza yazıyorlar. en uzun yolda hız sınırı 50? dunlopu zonguldak ta bulmak zor gibi olmazsa fulda lassa filan alıyım...
  • bende çok araştırdım ama en sonunda yokohama almaya karar verdim
    uzun araştırmalarım sonucunda

yokohama. nokian ve goodyear lastikler son üçe kaldı

nokian: çok başarılı, kullananlar çok memnun, bulunması zor, fiyat da çok yüksek: 240 TL

goodyear: çok başarılı, testlerde 1., kullananlar çok memnun, bulunması kolay ama fiyat yüksek: 242 TL

yokohama: bu da çok iyi, kullananlar tavsiye ediyor, bulunması kısmen kolay fiyat yüksek: 210/200 TL

ama kampanya olduğu için ben 150 TLye aldım. kredi kartına 7 taksitte yapabiliyorlarmış...
  • HOCAM NEREDEN VE NASIL ALDIGINIDA YAZSAN SÜPER OLCAK ADRES BİLGİSİ LÜTFEN VE ORDA JANT TA VARMI ACABA
  • iyi almışsın gerçekten ben bridgestone turanza 300 aldım 185 ten...zonguldak
  • hayırlı ugurlu olsun da lastik ebati kac jant ebadı kac bunları belirtmemissin. Fiyat iyi gözüküyor fakat gecen yıla oranla bu yıl lastiklerin de fiyatları uçacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: gencemin

HOCAM NEREDEN VE NASIL ALDIGINIDA YAZSAN SÜPER OLCAK ADRES BİLGİSİ LÜTFEN VE ORDA JANT TA VARMI ACABA

kütahya tavşanlıda ikamet ediyorum oradan aldım. yokohama bayinden aldım koçyiğit oto lastik
    bütün bayilerde olan bir kampanya idi.
    bitti mi, devam ediyor mu bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

hayırlı ugurlu olsun da lastik ebati kac jant ebadı kac bunları belirtmemissin. Fiyat iyi gözüküyor fakat gecen yıla oranla bu yıl lastiklerin de fiyatları uçacak

liste fiyatları şimdiden çok yüksek ekim kasım aylarında daha da yükseleceğini sanıyorum
    lastik ebadı: 185/55/15
  • Evet fiyatlar gercekten yüksek hayırlı ugurlu olsun, bende Goodyear ultragrip+ almayı düşünüyorum lakin fiyatlar cok fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 038poyraz

Evet fiyatlar gercekten yüksek hayırlı ugurlu olsun, bende Goodyear ultragrip+ almayı düşünüyorum lakin fiyatlar cok fazla

bildiğim ve araştırdığım kadarıyla bayilerde ug7+ yok artık yeni üretimler ug8 olarak gelmiş
  • saol tş k ederim bayram sonu bayideyim bi soralım bakalım.iyi bayramlar
  • beyler ,şimdi lastık alınmaz,kasıtlı olarak fiyatları arttırmışlar bayram öncesi

bu arada michelin energy saver tavsiye ederim,125 lira
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

beyler ,şimdi lastık alınmaz,kasıtlı olarak fiyatları arttırmışlar bayram öncesi

bu arada michelin energy saver tavsiye ederim,125 lira

şimdi lastik alınmaz mı?
    michelin 125 lira demişsin ama ölçüleri ne...
    mesela yokohama 90 tl ye de var 300 tl ye de
    lastiğin ölçüleri çok önemli fiyatta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.