Şimdi Ara

2011 5.20D mi 2014 civarı 5.20i mi?(5.20D alınmıştır.Şu an satıyoruz.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
5.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 520i ile Gaziemir çevreyolundan mavişehir e 110 ortalama Cruise klima 22 auto ile 6,9 tüketim görürken 320d ile aynı şartlar altında 4,4 görüyorum. Dizel otm peugeot 2008 de aynı şartlarda 4,1 gösteriyor.

520d olsa o da 5 gösterir normaldir.

Her gün mavişehir Kemalpaşayı Çevreyolu kullanarak yapıyorsanız 7,5 - 8 litre ile gezersiniz. Çünkü 520d yi de zaten sakin kullanmışsınız belli tüketim değerinden.

Ama tempolu araç kullanıyorsanız 520i 11-12 altına inmez çok net. Ben 320d ile 7,5 civarı tüketiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sikisik trafikte kullandiginizda 13-14 litre yakiyor 520i. Millet videodan, katalogdan gordugu rakamlari soyluyor burda; ancak son kullanicida is oyle olmuyor. 520d tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

520i ile Gaziemir çevreyolundan mavişehir e 110 ortalama Cruise klima 22 auto ile 6,9 tüketim görürken 320d ile aynı şartlar altında 4,4 görüyorum. Dizel otm peugeot 2008 de aynı şartlarda 4,1 gösteriyor.

520d olsa o da 5 gösterir normaldir.

Her gün mavişehir Kemalpaşayı Çevreyolu kullanarak yapıyorsanız 7,5 - 8 litre ile gezersiniz. Çünkü 520d yi de zaten sakin kullanmışsınız belli tüketim değerinden.

Ama tempolu araç kullanıyorsanız 520i 11-12 altına inmez çok net. Ben 320d ile 7,5 civarı tüketiyorum.

O zaman kemalpaşadaydı işyerimiz şimdi ev Bostanlı iş Torbalıda yani otoyol daha fazla.Sanki 6.5-7 litre olabilir iş yeri 5.20i için.Babam çok sakin kullanır,120 cruise klima açık her zaman için.Temiz 5.20D mantıklı ama duygusal olunca yeni olsun diyip 5.20i ye dönüyor fikirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: b437

Sikisik trafikte kullandiginizda 13-14 litre yakiyor 520i. Millet videodan, katalogdan gordugu rakamlari soyluyor burda; ancak son kullanicida is oyle olmuyor. 520d tavsiye ederim

Babam orda 13 ü gördüğü anda bayiye geri bırakır satın bunu diye.O zaman hiç bakmayalım bile
  • 30 bin bakım aralığı mı emin msn?

• quote:

Orijinalden alıntı: ksk_kaan

quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

520i tüketim olarak sizi üzer şehir içi 11lt civarı yakar

2 kat neredeyse fark.3.20d'ye yönelmekte mantıklı ama 5 veya 7 istiyor babam.

5.20i'nin de bakımları 10.000 km, bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: İmportant

5.20i + Prins Lpg

İstediği kadar iyi,son teknoloji olsun BMW'ye LPG taktırmayız.

Yakıt kaygınız yoksa 520i alır paşa paşa binersiniz. Ben olsam lpg düşünürüm ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

30 bin bakım aralığı mı emin msn?

2011 de borusanin gozu acilmadan oyleydi.Sonra yazilimla 12-13 lere cekmisler.Biz 27 bin kmde hic bakima sokmadan satmistik cunku araci.

• LPG tavsiyeleri gelmiş ama f10 5.20i LPG sistemine uygun degildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Manhattan

LPG tavsiyeleri gelmiş ama f10 5.20i LPG sistemine uygun degildi.

İstediği kadar uygun olsun,bir şey değişmez zaten.BMW 5 serisi ile gidip LPG mi dolduracağız istasyondan
  • forum forumlukdan cıkmıs zehir hafiye gibi olmus amerikan dedektiflik buro gibi
  • Yılda 30 bin km yapmayı nasıl beceriyorsunuz arkadaş bu 520d sahipleri hep böyle doğru düzgün düşük kmli bi 520d bulamıyorum yüksek model
  • 10 litreyi gözden çıkarırsanız tabiki 5.20i ve bence buna değer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Yılda 30 bin km yapmayı nasıl beceriyorsunuz arkadaş bu 520d sahipleri hep böyle doğru düzgün düşük kmli bi 520d bulamıyorum yüksek model

Genelde babam gibi is adami tarzindaki tipler aliyor.Merkezde oturuyor hepsi,is yerleri sehir disinda.Kimi taniyosam boyle yani Is yerine zaten en az 60 km gitmek,arada cikip geziyorlar mecburen donusu de var bu isin.Araba az yakinca korkmadan tatile falan her yere onla gidiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

10 litreyi gözden çıkarırsanız tabiki 5.20i ve bence buna değer.

Psikolojik sinirimiz 8 litre.10 uzer bizi maalesef.

• o segment araçlara daha çıkamadım ama 3 serisi ve a4 2.0 tdi kullandım. 5 serisi yerine a6 177 lik 2.tdi da tercih edilebilir diyorum. Zira yakıtı oldukça makul
  • quote:

Orijinalden alıntı: freeman6161

o segment araçlara daha çıkamadım ama 3 serisi ve a4 2.0 tdi kullandım. 5 serisi yerine a6 177 lik 2.tdi da tercih edilebilir diyorum. Zira yakıtı oldukça makul

Almaz imkani yok Galeriye gidince bakmaya audiye hic bakmadi.Bak diyorum yok imkansiz Mercedes olabilir ama digerleri zor.

• quote:

quote:

O zaman inanılmaz sakin bir kullanım tarzınız yok ise 5 serisi benzinliye pek yaklaşmamnızı öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

O zaman inanılmaz sakin bir kullanım tarzınız yok ise 5 serisi benzinliye pek yaklaşmamnızı öneririm.

Her arabada fabrika verisine yakın tutturur babam ama bilemedim.Gidip deneriz olmadı,Borusan yabancı değil sonuçta

• 520i üzer sizi 520 d derim ama yeni derseniz başka alternatif düşünün s80 bakın yada farklı alternatif

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.