Şimdi Ara

2011 Aracımı Satıp 2001 Model Araç Almak Mantıklımı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Arkadaşınız arabayı alırken adam akıllı inceletip bakımlı araba alsaydı bidonla gezmezdi. Suç eski arabada değil, bakımsız araba alanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord Sparhawk -- 1 Aralık 2013; 22:04:25 >
  • Marka, donanım her şey tamamda 13 yaşındaki bir arabanın sorun çıkarma riski her zaman yüksektir. Honda'dan sonra sizi biraz yorabilir. Tabi imkanlarınızı, beklentilerinizi burada ki kimse bilemez, tercih meselesi ama ben böyle bir risk alamazdım.
  • yazılanlara kulak asma...alınır kardeşim alınır....
    gönlün hangisini istiyorsa al bin..bi daha gelmeyeceksin dünyaya..masraflarını karşılayabilirm diyorsan marcedes sana hondadan daha çok keyif verir..

2 ay 1995 mercedes 200e kiralayıp kullandım.. ondan inip 3 ay 2006 jettaya kiraladım mercedesi mumla aradım...

2007 combo ve 2011 punto evoyu verdim 2003 landcruiser aldım..severek isteyerek kullandım..sürerken bile keyif aldım...

• quote:

Orijinalden alıntı: peugeot-406

Mantık ve duygu işi...

Mantık - Honda

Duygu - Mercedes

Çok güzel özetlemişsin bende aynı durumdayım konuyu açan arkadaşla.

Mantık - Seat Leon

Duygu - Jaguar X-Type
  • Önden çekiş ve arkadan çekiş olayını da unutmayalım. Kışın karda kışta mercedesi unut. Araba kaydı mı tutamazsın. Arka taraf hafif olduğu için bagaj kısmında bişey yoksa ağır basmaz. Ama düz yolda, özellikle yazın asfaltta üstüne tanımıyorum. Tam bir canavar.

Çok da benzin yakar işin gerçeği. Gerçekten mercedes'e gönül verdiysen tercih edeceksin. Yoksa elinin altındaki araba 2001 mercedese on basar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Devran25

quote:

Orijinalden alıntı: K0rkunc

mantıklı olsa sen sormazdın yeni model araba herzaman iyidir.

Cevabın için tşk ederim. Fakat bu konu hakkında kafam baya bir karışık. Gönlüm mercedesten yana desem yalan söylememiş olurum herhalde Abi arabada yok yok konfor + güvenlik + yol tutuş + özellik desen saymakla bitmez..

saymakla bitmez ama arabanın yaşı da saymakla bitmiyor :) şaka bir yana 2 senelik arabadan inip 12 senelik arabaya binmezdim ben olsam , mercedes olsa bile.
  • Mercedeste olsa 13 yaşındaki bir araçtan bahsediyoruz burda 13 senede hangi parçalarının deforme olduğunu arıza yapma potansiyeli olduğunu bilmezsiniz hele birde şanzuman,motor sorun çıkartırsa ciddi masraflara gebe olur ben sizin yerinizde olsam hazırda yepyeni sorunsuz bir aracım varken böyle bir maceraya girmezdim.
  • New everythink is new
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Sparhawk

Arkadaşınız arabayı alırken adam akıllı inceletip bakımlı araba alsaydı bidonla gezmezdi. Suç eski arabada değil, bakımsız araba alanda.

forumda biraz araştırma yaparsanız o modellerdeki audi lerin büyük çoğunluğunun yağ eksilttiğini görürsünüz.
    Zaten her şekilde belli yaştan sonra araçların masraf çıkarmaya başlamasıda doğal dır.
    Alıcı sorun değil ben katlanırım diyorsa kendi bileceği şeydir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crepis -- 2 Aralık 2013; 13:38:04 >
  • Üst modelli bir Honda Accord ya da Mazda 6 alınır,ikisinin arası bulunmuş olur.
  • arkadasımın babası 96 yılında sıfır e200 almıs araç çok güzel tamam herseyi var fazla km ded yapmıyorlar 17 yasında araba ve 180.000 kmde ama artık ciddi anlamda sorunlar çıkarmaya basladı araba ve görseniz samimi söylüyorum sıfır dersiniz bir baskı balatayı 1000 liraya değistirdi artık onlar da satmayı düsünüyorlar 2011 lineayı verip 2001 mercedes almak evet mantıklı olabilirdi ama honda civic hem de en dolusunu verip almak bana asırı mantıksız geldi.
  • Arkadaşlar Hepinize Ayrı Ayrı Çok Tşk Ederim. Gerçekten Çok güzel Şeyler Paylaşılmış. Kararımı Verdim Hondayla Devam Edicem Şimdilik Dediğiniz qibi 2011 aracı verip 2001 model almak mantıklı gibi gelmiyor artık.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.