Yaklaşık 1 yıldır 2011 Model Honda Civic Premium Araca Sahibim. Artık sıkıldım bu araçtan. Aracımı satıp 2001 model Mercedes E 200 Kompressor Avangarde E2 Paket Olanından Almak istiyorum. Bütçem buna uygun şimdilik. Bir çok kişiye danıştığımda mantıklı olarak değerlendirdiler. Hondada olmayan baya bi özellik bu araçta var. Full + Full diye nitelendirdiğimiz çoğu özellik. Bu aracı kullanan yada iyi kötü bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
mantıklı olsa sen sormazdın yeni model araba herzaman iyidir.
quote:
Orijinalden alıntı: K0rkunc
Cevabın için tşk ederim. Fakat bu konu hakkında kafam baya bir karışık. Gönlüm mercedesten yana desem yalan söylememiş olurum herhalde Abi arabada yok yok konfor + güvenlik + yol tutuş + özellik desen saymakla bitmez..
quote:
Orijinalden alıntı: Devran25
quote:
Cevabın için tşk ederim. Fakat bu konu hakkında kafam baya bir karışık. Gönlüm mercedesten yana desem yalan söylememiş olurum herhalde Abi arabada yok yok konfor + güvenlik + yol tutuş + özellik desen saymakla bitmez..
Alıntıları Göster
Alınır paşa paşa binilir...Sonuçta 80-90 model araba almıyorsunuz...
quote:
Orijinalden alıntı: lewel123
Alınır paşa paşa binilir...Sonuçta 80-90 model araba almıyorsunuz...
Alıntıları Göster
Alınır yeter ki temizini bulmaya bakın konforu v.s güzel araçtır.
Yakıtı Honda'yı aratır, Parçası pahalıdır.
quote:
quote:
kararda senin parada snin arabada senin ama sana fikir vereyim
mersedes yakar arızası pahalıya patlar parçası pahalıdır. araç kullanan biri olarak aracın bu yönlerininde çok önemli olduğunu bilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
Alınır yeter ki temizini bulmaya bakın konforu v.s güzel araçtır.
Yakıtı Honda'yı aratır, Parçası pahalıdır.
Alıntıları Göster
Parçası pahalıdır sözü bir FIATa göre doğru ama çıkma parça bulma şansınız çok yüksek ve parça eskitmeme huyu vardır bunların:) Yakıtı da %20 fazla olur ama keyfini konforunu %200 den fazla alırsınız civic e göre.Milletimiz tutturmuş yeni olsun da Clio olsun v.s. diye.yılda 5.000 km yapacak adam ekonomik olsun diye 50.000e dizel Clio alıyo zevksiz ruhsuz oyuncak gibi arabalara biniyorlar.Petrolün yanında ömür de tükeniyor farkında değiliz yarın ölecekmiş gibi ahireti hiç ölmeyecek gibi burayı düşünmek lazım.
Parçası pahalıdır sözü bir FIATa göre doğru ama çıkma parça bulma şansınız çok yüksek ve parça eskitmeme huyu vardır bunların:) Yakıtı da %20 fazla olur ama keyfini konforunu %200 den fazla alırsınız civic e göre.Milletimiz tutturmuş yeni olsun da Clio olsun v.s. diye.yılda 5.000 km yapacak adam ekonomik olsun diye 50.000e dizel Clio alıyo zevksiz ruhsuz oyuncak gibi arabalara biniyorlar.Petrolün yanında ömür de tükeniyor farkında değiliz yarın ölecekmiş gibi ahireti hiç ölmeyecek gibi burayı düşünmek lazım.
Alıntıları Göster
yeni her zaman yenidir ;)
quote:
Orijinalden alıntı: infazci43
yeni her zaman yenidir ;)
Alıntıları Göster
yeni her zaman iyidir ama mercedes'de farklı bir sürüş konforu sunuyor
Ama fiyatıda aşırı şişiktir o paraya neredeyse c180 alabilirsiniz 2009-2010
quote:
Orijinalden alıntı: Narc0s3
yeni her zaman iyidir ama mercedes'de farklı bir sürüş konforu sunuyor
Ama fiyatıda aşırı şişiktir o paraya neredeyse c180 alabilirsiniz 2009-2010
Alıntıları Göster
Cebin sağlamsa neden olmasın.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
Cebin sağlamsa neden olmasın.
Alıntıları Göster
Mantık ve duygu işi...
Mantık - Honda
Duygu - Mercedes
Yakıtını düşün her şeyden önce...
quote:
Orijinalden alıntı: darüzzafer68
Mantık ve duygu işi...
Mantık - Honda
Duygu - Mercedes
Alıntıları Göster
Yürütmesi sıkıntı olmaz ise tabi ki merso ama orta gelirli,memur adama gitmez
quote:
Orijinalden alıntı: flyer_mig
Yürütmesi sıkıntı olmaz ise tabi ki merso ama orta gelirli,memur adama gitmez
Tam aklımdan w210 ise tabi alınır diyordum zaten öyleymiş. Piyasasının biraz üstünde pahalıya satılan çok iyi bakılmış temiz bir tanesini alın, araba neymiş görün. Benim diyen sıfır arabaları öttürür. Yeni araba her zaman daha iyidir olayı mercedese pek işlemiyor bakımlı araçsa. Onun için mercedes zaten. Buradan ziyade mercedes türkiye forumuna bakın derim, orada iyi bakımlı araçlar da bulabilirsiniz. Ayrıca w210'un çoğu parçası bugün 2011 ve üzeri yeni araçların parçasından daha ucuz artık.
quote:
Merhaba Arkadaşlar ;
Yaklaşık 1 yıldır 2011 Model Honda Civic Premium Araca Sahibim. Artık sıkıldım bu araçtan. Aracımı satıp 2001 model Mercedes E 200 Kompressor Avangarde E2 Paket Olanından Almak istiyorum. Bütçem buna uygun şimdilik. Bir çok kişiye danıştığımda mantıklı olarak değerlendirdiler. Hondada olmayan baya bi özellik bu araçta var. Full + Full diye nitelendirdiğimiz çoğu özellik. Bu aracı kullanan yada iyi kötü bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Hocam şun örnekhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-2001-e2-paket-gumusgri-tam-dolu-143350143/detay Siz bunu 186 ps liğini alın ve kesinlikle gri deri döşeme olsun ayrı tatlı bi hava katıyor En full ü bu arka koltuklarda dahi ısıtma vs var bi abimiz dede vardı bundan 300 bim km satmıştık ve hala en ufak bi ses yokdu şansumanda ama şu unutmayın Mercedes arabası hata boya götürmez değişenli olalını sakın almayın satarken fiyat ı çok kırarlar boya dada 1-2 parça ya kadar fiyatı pek etkilemiyor
Şirket aracım 2013 dizel Focus, özel aracım 2000 Range Rover, kıyas kabul etmez eski ama üst sınıf araçtan şaşmam. Tamam sorunsuz ve ekonomik ama buna ~60.000TL kim veriyor çok merak ediyorum, yarı fiyatına 1999-2003 modellerde ne arabalar var, kalanı da masrafa sayarsınız
quote:
Orijinalden alıntı: Emre
Şirket aracım 2013 dizel Focus, özel aracım 2000 Range Rover, kıyas kabul etmez eski ama üst sınıf araçtan şaşmam. Tamam sorunsuz ve ekonomik ama buna ~60.000TL kim veriyor çok merak ediyorum, yarı fiyatına 1999-2003 modellerde ne arabalar var, kalanı da masrafa sayarsınız
Ben yeni modeli tercih ederdim
quote:
Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak
Ben yeni modeli tercih ederdim
Alıntıları Göster
Yeni model araç daha iyidir.Araç mersedes ama sıkıntısı çok olur...
quote:
Orijinalden alıntı: SeLO_Tr
Yeni model araç daha iyidir.Araç mersedes ama sıkıntısı çok olur...
Alıntıları Göster
arkadaş 60 bindeki 2007 model honda city aracını satıp 2001 model audi aldı. tamam auidi güzel de bagajda yağ bidonu ile gezmek te hiç hoş değil....