Şimdi Ara

2011 astra hb 1.4 16v lpg önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracim 45 binde yeni aldim. Daha önceki araclarim dizeldi simdi yakit fazla geliyor. Antalyada yasiyorum marka ve bayi onerilerinizi bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BRC veya Landi Renzo o araca tasiye ederim.

Araç 1.4 Turbo mu? Hangi paket kaça aldınız?
  • u.f.u.k_XVI kullanıcısına yanıt
    Akdeniz sanayi sitesi uysal otogaz kardesim.

• okii_06 lpg kullanıcısına yanıt
    Uludağ ile görüştüm çok teşekkür ederim ama 2011 ve sonrası opellerde subap erimesi oluyormuş ve yağlamalı sistemin hiç bir faydası yok diyorlar, subap değişimi ise 2000 tl dediler....
  • 1.4 atmosferik enjoy paket.
  • u.f.u.k_XVI kullanıcısına yanıt
    Hayırlı günler
    Opel 1.4 atmosferik enjoy ve buna benzer araçlarda bu güne kadar Prins taktığımız hiç bir araçda
    sibop yakmış araçla karşılaşmadıkPrins silverline & vsı-2 taktırmanızı tavsiye ederiz Pins ile
    0km -5000km geçmeyen araçlarda motor garantisini İpragaz gücü ve güveni altında garanti veriyoruz
    isteyen araç sahiplerine 10bin km üstü araçlarda motor kaskosu ile güvence altınada garanti altına alıyoruz
    uludağotogaz 2000tl başka bir marka fiatı vermiş siz oraya gidiniz akdeniz sanayi sitesinde gökhan bey ile
    görüşünüz aracınıza rahatlıkla PRİNS taktırabilirsiniz bu konuda size hertürlü güvence verilecektir saygılar detaylı bilgi için Ramazan Usta 0532 579 1831

2011 astra hb 1.4 16v lpg önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çetinsayotogaz -- 7 Eylül 2016; 9:32:04 >

• Arkadaşlar kafama takılan bir soru var, doğru düzgün cevap bulamıyorum.
    Opel astra classic 3 aracım var,
    0 almıştım 2012 yılında ve suan 20 bin km oldu.
    Ortalama yıllık 5000 km kullanmışım.
    LPG taktırmak ne kadar mantıklı bu şartlarda, ortalama 2000-2500 TL masrafım olacak lpg montajı yaptırırsam. Bu para kendini kaç bin km de amorti eder ve ola ki aracımı sattım, satarken lpg li diye bu lpg kitine vermiş olduğum paranın farkını ekleyebilecekmiyiz?
    Yanı diyelim araç suan 40 bine satılıyorsa lpg kiti var, ruhsata isli diye 42 bine satılır mı?!
    Yardımcı olursanız sevinirim.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    yıllık 5000km de amortisman süresi uzun olur,satarken de fiyat farkı pek olmaz bazı kullanıcılar özellikle lpg siz araç tercih edip ya benzinli kullanıyor veya bazıları kendisi lpg taktırıyor
    bu tamamen bulacağınız kişiye bağlı,lpg kitinin fiyatı ne kadar düşükse avantaja dönüşmesi daha kısa sürede olacaktır 1100-1200tl lik kit ile 2000tl lik kit gibi mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.