arkadaşlar bende 10 gün içinde ücretsiz 3000km bakımına gidicem servise bu tıkırtı olayını özellikle söyleyecem gerekirse kavga da edebilirim deli oluyorum resmen çıtırdıyo durmadan yok böyle bişey ne gerekiyosa yapsınlar almanyaya kadar ulaşırım :) şimde de şöfor koltuğu her tümsekte gacırtı yapıyor ona da baktırıcam.servise gittikten sonra detaylı anlatırım herşeyi
evet o tikirti beni de cok ka$iyor. birsey tiki$tiriyorum biraz azaliyor ama sonra yine ba$liyor. servisin bunu halledemiyor olmasi acayip komik. plastik malzeme aralarini bali ile dolduracagim yakinda :D
bendeki tıkırtı direksiyonla göstergelerin arasından geliyor işin ilginci ses sadece hava sıcaklığı +-4 derecedeyken geliyor. Yaşadığım şehirde yetkili serviste yok malesef
quote:
Orijinalden alıntı: tanseltan
arkadaşlar bende 10 gün içinde ücretsiz 3000km bakımına gidicem servise bu tıkırtı olayını özellikle söyleyecem gerekirse kavga da edebilirim deli oluyorum resmen çıtırdıyo durmadan yok böyle bişey ne gerekiyosa yapsınlar almanyaya kadar ulaşırım :) şimde de şöfor koltuğu her tümsekte gacırtı yapıyor ona da baktırıcam.servise gittikten sonra detaylı anlatırım herşeyi
göğüs bölümünden gelen tıkırtı teybin üstündeki hava çıkış ızgarasının açıp kapama kapağından gelebilir açıp kapatıp bir deneme yapabilirsiniz.ordansa çözüm sunabilirim şun çıkmam lazım
quote:
Orijinalden alıntı: VeliSAYIN
quote:
Orijinalden alıntı: tanseltan
göğüs bölümünden gelen tıkırtı teybin üstündeki hava çıkış ızgarasının açıp kapama kapağından gelebilir açıp kapatıp bir deneme yapabilirsiniz.ordansa çözüm sunabilirim şun çıkmam lazım
saol dostum tıkırtının nerden geldiğini biliyorum teyp kısmıyla ilgisi yok göstergeler ile direksiyonun birleştiği kısımdan geliyor.göstergelerin direksiyon kutusuyla birleştiği yerdeki plastiği aşağı doğru bastırınca kesiliyor
slm arkadaşlar bugün 3000km ücretsiz bakımına gittim göstergenin olduğu yerden gelen sesi ustaya söyledim deneme sürüşüne çıktık,tarla yoluna girdik ses gelmiyor :) direksiyonu yukarı çok dayamışsın plastiklerin temasından kaynaklanabilir dedi,aşağı doğru indirdi biraz direksiyonu ufak tefek seslere fazla kulak asmamı söyledi.göstergenin olduğu yeri 2 civata tutuyormuş devamlı ses gelse zamanla daha çok artar ses ve gereken işlem yapılır,havalar soğuk normaldir dedi.bende üstelemedim fazla söktürmekte istemediğimden.kışın plastik sertleşmesinden dolayı çekicez sanırım bu sesi.sol sileceğin iyi silmediğini söyledim baktı kuru çalıştırmışsın heralde bozulmuş lastiği dedi ama sıfırıyla değiştirdi garanti kapsamında. Kauçuk paspas seti sordum orjinaline önlere 97tl arkalara 50tl falan dedi kalsın dedim :) yan sanayi varmış brees marka ama kestiler falan tam olarak oturdu araca güzel oldu fiyatı 75 tl worl karta 6 taksit yaptılar.internette zaten 65tl ,olucakmı olmaycakmı diye tereddüt ediyosun garanti olsun dedim aldım.
Tıkırtı sesi için, devam ederse agustosta yıllık bakıma geldiğinde erken gelirsin daha detaylı bakarız dedi.4 e randevu alabildim çok yoğundular bundan sonra bikaçgün önce arayıp erken randevu alıcam ders oldu bana. İzlenimlerim bunlar arkadaşlar paylaşmak istedim saygılar..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme