Şimdi Ara

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
298
Cevap
2
Favori
29.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: asll

arkadaşlar iyi günler 2011 de almış olduğum 46d8000 model tv de ekranda dikey çizgiler çıkmaya başladı. ama bu çizgiler yeşil ekranda ve saydam ekranda ortaya çıkıyor ve ekranı sağ tarafında genelde maç izlerken çıkıyor. youtube a video ekledim ama yüksek çözünürlükte izlenince belli oluyor. yardımda bulunun lütfen bulunduğum yerde servis bulunmamakta.

video

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU

yardımcı olacak kimse yokmu....

• çok teşekkür ederim değerli açıklamalarınızdan ötürü.
    çarşamba akşamı aileme ziyarete gideceğim o zaman annem ve babam için sıkıntı çıkartan bu durumu düzeltmek için verdiğiniz bilgiler ışığında yapacağım.
    yapar ya da yapamazsam yazacağım tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

arkadaşlar iyi günler 2011 de almış olduğum 46d8000 model tv de ekranda dikey çizgiler çıkmaya başladı. ama bu çizgiler yeşil ekranda ve saydam ekranda ortaya çıkıyor ve ekranı sağ tarafında genelde maç izlerken çıkıyor. youtube a video ekledim ama yüksek çözünürlükte izlenince belli oluyor. yardımda bulunun lütfen bulunduğum yerde servis bulunmamakta.

video

yardımcı olacak kimse yokmu....

bu tarz arızalar giderilmesi panel değişimi ile mümkün olan sıkıntılardır.
    garantiniz varsa acilen verin ürünü,
    paneli değişir veya panel değişimi masraflı olacak ise yeni tv verirler.
    yeni tv yoksa para iadesi veya muadil ürün verirler.
    bende hyundai marka hd ready 50 inç plazma vardı.
    siyah olmuştu panelin bir kısmı para iadesi yaptılar 1715tl çok uğraştım ama aldım paramı geri.
    teknolojix.com dan almıştım. güvenilir bir firmaymış.
    ordan aldığım paranın üzerine biraz ekleyerek 51d550 full hd 3d 600hrz plazma aldım. memnunuz halen kullanmaktayız.

• favoriteteam kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki garantisi bitti sorunum degisik bişey çizgiler sadece yesil ve saydam ekranda belirgin normal görüntüde bişey yok
  • quote:

tv açık iken, süratli bir şekilde sırayla [mute] [1] [1] [9] [enter] tuşlarına basıyorsunuz, ekrana bir menü gelecek, buradan da "hospitality" seçeneğinde sadece sağ veya sol tuşları ile değişiklik yapıp "on" konumuna getiriyorsunuz. ardından tv'yi power off tuşu ile kapatıyoruz. sonra yine hızlı bir şekilde ve sıra ile info, menu, mute, power tuşlarına basıp tv'yi açıyoruz. tv açılacak ve karşımıza servis menüsü çıkacak.

en son menüden çıkarken hospitality seçeneğini off yapın ve öyle çıkın, yoksa tv'yi açtığınız zaman network çalışmadığı gibi, menü içeriside de disable olur

cok sagol ustad
    yaptim oldu. cok da guzel oldu.
    samsung satis magazasinda calisanlarin dahi bilmedigi bir bilgiyi verdin bana.
    Allah razi olsun.
    simdi yasli anacigim tv yi rahat acacak. acabilecek.
    oglum bunu beceremedim demeyecek artik.

• birazda olsa yardımım olduysa ne mutlu bana...
  • asll A kullanıcısına yanıt
    Kardeşim aynı sıkıntı bende var.. sen nasıl hallettin bu durumu
  • Merhaba,
    benim banding test sonucum resimde, bilen bir arkdaş yorum yapabilirmi?
  • quote:

tv açık iken, süratli bir şekilde sırayla [mute] [1] [1] [9] [enter] tuşlarına basıyorsunuz, ekrana bir menü gelecek, buradan da "hospitality" seçeneğinde sadece sağ veya sol tuşları ile değişiklik yapıp "on" konumuna getiriyorsunuz. ardından tv'yi power off tuşu ile kapatıyoruz. sonra yine hızlı bir şekilde ve sıra ile info, menu, mute, power tuşlarına basıp tv'yi açıyoruz. tv açılacak ve karşımıza servis menüsü çıkacak.

en son menüden çıkarken hospitality seçeneğini off yapın ve öyle çıkın, yoksa tv'yi açtığınız zaman network çalışmadığı gibi, menü içeriside de disable olur

tv açık iken, süratli bir şekilde sırayla [mute] [1] [1] [9] [enter] tuşlarına basıyorsunuz, ekrana bir menü gelecek, buradan da "hospitality" seçeneğinde sadece sağ veya sol tuşları ile değişiklik yapıp "on" konumuna getiriyorsunuz. ardından tv'yi power off tuşu ile kapatıyoruz. buraya kadar yaptım .info, menu, mute, power tuşlarına basıp tv'yi açtım menü değil başka birşey çıktı.servis menüsü gelmedi ben de eskisi gibi yaptım çıktım,ikinci bölümü nasıl yapayım.

• option diye bir menü çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mugumrah

quote:

tv açık iken, süratli bir şekilde sırayla [mute] [1] [1] [9] [enter] tuşlarına basıyorsunuz, ekrana bir menü gelecek, buradan da "hospitality" seçeneğinde sadece sağ veya sol tuşları ile değişiklik yapıp "on" konumuna getiriyorsunuz. ardından tv'yi power off tuşu ile kapatıyoruz. buraya kadar yaptım .info, menu, mute, power tuşlarına basıp tv'yi açtım menü değil başka birşey çıktı.servis menüsü gelmedi ben de eskisi gibi yaptım çıktım,ikinci bölümü nasıl yapayım.

option diye menü geliyor

• asll A kullanıcısına yanıt
    Ayni problem bendede var cizgi sayisi artıyor. Lig TV başlattıktan sonra farkettim. Yeşil sahada çok net belli oluyor. Acaba ilk aldığından beri varmiydi. Garantisi de yeni bitti. Buna yapılabilecek birşey varmı dostlar

• Bu servis menüsünde Option > Front Color kısmına baktınız mı tam olarak ne olduğunu anlayamadım ama sorunun etkisini azaltabilir gibime geldi paylaşmak istedim.
  • Bu arada hospatility olayını yaparken bişeyleri bozdum galiba, şuan source tuşu işlemiyor kumandada ayrıca kumandadan tv yi kapatamıyorum.
    LüTfen YARDIM EDİN.
  • Birisi Hospitality penceresinin fotoğrafını paylaşabilir mi ben de o değerleri giriyim belki düzelir
  • arkadaşlar hort olacak ama sorunumu yazmak zorundayım .40d7000 tv var bugün sağ hoparlörden cızıltı gelmeye başladı sanırsam patladı.başına böyle bi durum gelen varmı ve bu bana kaça mal olur ?birde servis hoparlörü evde değiştirebilirmi?eğer servis tv yi götürecek olursa tamir ettirmeyi düşünmüyorum bi hoparlör yüzünde sağlam tv yi bozupta getirirler.ev sinema sistemim var olmadı onu kullanıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

arkadaşlar hort olacak ama sorunumu yazmak zorundayım .40d7000 tv var bugün sağ hoparlörden cızıltı gelmeye başladı sanırsam patladı.başına böyle bi durum gelen varmı ve bu bana kaça mal olur ?birde servis hoparlörü evde değiştirebilirmi?eğer servis tv yi götürecek olursa tamir ettirmeyi düşünmüyorum bi hoparlör yüzünde sağlam tv yi bozupta getirirler.ev sinema sistemim var olmadı onu kullanıcam.

arkadaşlar cevap verebilecek olan yokmu ?
  • 2011 yılında aldığım 55D7000 modelde problem var. TV nin görüntüsünden çok memnunum. Smart özelliğini kullanmiyorum zaten, Xiaomi mi box kullanıyorum. Şu sorunu çözsem 10 sene daha TV almam.

Var mı bunun çözümü hocalar

2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU  2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU
     2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU  2011 D SERİSİ SAMSUNG TV LERİN SORUNLARI İLE BOĞUŞANLAR ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi plsTR -- 19 Ekim 2018; 9:19:3 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.