Şimdi Ara

2011 - E90 Alınıyor - 90 Bin bütçe ile Hangi BMW hangi kasa (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Ali®

quote:

Orijinalden alıntı: sarget

Arkadaşlar henüz aracı almaya gitmedim, ama şuan piyasada eli ayağı düzgün e90 bulmakta pek mümkün değil. 200 bin km altında bir defa araç yok. Küçük bir kaç boya var deniyor altta expertiz raporuna bakıyorum araçta boya değmemiş değişmemiş yer olmuyor. 80 - 90 bin belki bmw için çok para değil ama kendi nezdimde tüm birikimim diyebilirim o yüzden ileride satarkende üzsün alıcılarla beni yüz göz etsin istemiyorum.

Önerdiğiniz bir ilan var ise araca gitmeden incelemek isterim.

İstanbula yakın illere gidebilirim şehir dışı olabilir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-acil-satilik-3.20-bmw-plus-isik-paketi-218133796/detay

bu aracı yorumlayabilir misiniz arkadaşlar ?

Uzak dur derim bu araçtan.

Orasına burasına sticker yapıştırılmış, saçma sapan modifiye edilmiş apaçilerden araba almamanda fayda var, hem dolandırılma ihtimalin yüksek hemde arıza çıkarması...

Birde bu araç makyajdan önceki 177 bg motor, bu motorla ilgili problem çıkardığına dair çok dedikodu var....

Sana tavsiyem 184 bg ve makyajlı kasa alman ve böyle apaçi arabalardan uzak durman.

VW ve Audi'den de vazgeçmen isabet olmuş.

jantları görür görmez uzaklaşılması gereken bir araç olduğu belli
    sticker lara diyecek söz yok zaten :)

ben 90-95 bine az km de orta dolulukta e90 bulunabilir diye düşünüyorum

bir de sunroof xenon dan birinden vazgeçebilirsiniz bence

bende ikisi de yok ama elli tane passata değişmem

• Arkadaşlar e90 için kapora verdim.

Bir kaç tane sorum olacak yarın noter satışını alacağım. Acil olarak yanıtlarsanız sevinirim.

Tanıdık vasıtası ile aracı buldum o yüzden bugün expertiz yaptırmadım ayak üstü arabaya baktım. Araba herşeyi ile dipdiri tertemiz görünüyor 78 bin km de.

fiyat olarak 80 bin peşin 12 bin vade olarak anlaştık ( 2 ay )

Premium xenon ve sunroof mevcut araçta.

Kazası yok fakat tramerde 600 500 200 120 gibi dört beş tane küçük rakam var.

Sizce bunlar neden ileri gelmektedir. Yarın detaylı expertize sokacağız aracı ama yine de insan merak etmeden duramıyor.

Aracın döşemeleri sunroof renk vs. çok güzel gerçekten yorulmamış bir araç.

Bu araca bakmadan önce 2010 model bir e90' a bakmaya gittim. Araç 150 bin km deydi sanki huzur evine yerleştirilmiş hayattan ümidi kesmiş yaşlı teyzeler amcalar gibi görünüyordu.

2011 76 binde araç için 92.000 TL nasıl ? Sizce şu küçük tramelr sorgularını kafama takmalımıyım ?

Satın almadan önce nerelere dikkat etmeliyim ?

Teşekkürler.

• Arkadaşlar son kez güncelliyorum, sabah aracı almaya gideceğim var ise bir iki akadaşın yorumunu merak ediyorum.
  • quote:

Arkadaşlar e90 için kapora verdim.

Bir kaç tane sorum olacak yarın noter satışını alacağım. Acil olarak yanıtlarsanız sevinirim.

Tanıdık vasıtası ile aracı buldum o yüzden bugün expertiz yaptırmadım ayak üstü arabaya baktım. Araba herşeyi ile dipdiri tertemiz görünüyor 78 bin km de.

Sizce bunlar neden ileri gelmektedir. Yarın detaylı expertize sokacağız aracı ama yine de insan merak etmeden duramıyor.

Bu araca bakmadan önce 2010 model bir e90' a bakmaya gittim. Araç 150 bin km deydi sanki huzur evine yerleştirilmiş hayattan ümidi kesmiş yaşlı teyzeler amcalar gibi görünüyordu.

2011 76 binde araç için 92.000 TL nasıl ? Sizce şu küçük tramelr sorgularını kafama takmalımıyım ?

Teşekkürler.

O tutarlar muhtemelen lokal boya, çekiçle düzeltme, tampon boyama vs vs olacaktır.

Arabayı kontrol ederken direksiyon kutusuna dikkat edin, BMW'lerde nadiren sıkıntı olabiliyor.
    Elektronik aksamı kontrol edin, geçmiş tüm arıza kayıtlarını çıkartıp inceleyin, hangi km'de hangi arızayı verdiğini gösterir. (patlayan lastiğe kadar...)
    Klima sistemini kontrol ettirin.
    Sanzıman testi için yola çıkın, motoru da gözden geçirin.
    Araba kaya gibi araba, kolay kolay mekaniği üzmez sizi..

vs vs.... Arabada kaza yoksa ve değişen bulunmuyorsa tramerleri çok kafaya takmayın, binin devam edin, temiz araç bulduğunuzu ümit ediyorum.

Hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ali®

quote:

Arkadaşlar e90 için kapora verdim.

Teşekkürler.

O tutarlar muhtemelen lokal boya, çekiçle düzeltme, tampon boyama vs vs olacaktır.

Arabayı kontrol ederken direksiyon kutusuna dikkat edin, BMW'lerde nadiren sıkıntı olabiliyor.
    Elektronik aksamı kontrol edin, geçmiş tüm arıza kayıtlarını çıkartıp inceleyin, hangi km'de hangi arızayı verdiğini gösterir. (patlayan lastiğe kadar...)
    Klima sistemini kontrol ettirin.
    Sanzıman testi için yola çıkın, motoru da gözden geçirin.
    Araba kaya gibi araba, kolay kolay mekaniği üzmez sizi..

vs vs.... Arabada kaza yoksa ve değişen bulunmuyorsa tramerleri çok kafaya takmayın, binin devam edin, temiz araç bulduğunuzu ümit ediyorum.

Hayırlı olsun.

rakamlar çok çok küçük. onları kafaya takmaya pek gerek yok işin ilginci o kadar küçük kayıtar tramere geçririlmeyip cepten ödenir ki temiz kalsın
    tramer kaydı olmasa belki 95 e satabilecekti

araç kaç kere el değiştirmiş onu biliyor musunuz?

• Ben ikinci sahibinden aldım. İlk iki sahibide oldukça yakın arkadaş, bugün araca komple ekspertiz yaptırdım. Sol tarafta iki yerde lokal boya vernik bir tanede boya çıktı. Motor % 90 performans gösterdi diğer aksamlar fren amortisor vs. on numara çıktı, tek kusurlu yanı lastikleri onları yenilemekte bana düştü. 80 + 12 vade olacaktı 90 bin peşin para ile aracı satın aldım ruhsat işlemlerini tamamlayıp çok şükür evimin önüne kadar getirdim.

Kaskosunu 2050 liraya ankara sigortadan kestirdim. Eski aracımdan 1100 tl kasko iadesi vardı bana 900 TL ye mal oldu. Trafik sigortası için ise 645 TL ödedim.

Aracın kasko bedeli yaklaşık 110.000 TL.
  • Güle güle kullanın. Gerek yakıtı gerek performansı ile sizi tatmin edecektir. Yukarıda arkadaş belirtmiş, Kaya gibi araba e90 lar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Güle güle kullanın. Gerek yakıtı gerek performansı ile sizi tatmin edecektir. Yukarıda arkadaş belirtmiş, Kaya gibi araba e90 lar.

Yakıt olayı çok erken ama yol bilgisayarında gördüğüm rakamın gerçek olmayacağını ümit ediyorum. 11.4 gibi bir rakam görünüyor şuan için.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ridleyscott

Güle güle kullanın. Gerek yakıtı gerek performansı ile sizi tatmin edecektir. Yukarıda arkadaş belirtmiş, Kaya gibi araba e90 lar.

Yakıt olayı çok erken ama yol bilgisayarında gördüğüm rakamın gerçek olmayacağını ümit ediyorum. 11.4 gibi bir rakam görünüyor şuan için.

Yok hocam o yeni sıfırlanmıştır rolantide durmuştur ondan öyle görünüyordur. 320d ye 11 litre yaktırmak imkansız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.