Şimdi Ara

2011 Fiesta 1.4i x pkt benzinli aldim,ama??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.685
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba,araci kuzenimden aldik,araci ben gormeden aldirdim babama,guvendik gectik...
    Neyse lastikler sifir vs dun ilk defa bindim,yol tutus vs cok hosuma gitti fakat arac hoc seri degil,yokuslar zor cikiliyor(kangoo 1.5dci den sonra)vsvs...

-Tabi titanium x diye fazla bakmadim ful diye,fakat bir park edeyim dedim,sensor yok???
    -nette bakiyorum genelde 2011 tit x lerde immobilizer var bende yok???
    -bazi ilanlarda goruorm esp olanla var olmayanda...
    -aux girisi var ama usb bulamadim???

Simdi benim arabam tam olarak nesir,ne icerige sahiptir,nasildir nerden ogrenirim?

Bu yilin modellerini tam olarak nerden gorebiliriz?

51000km,ful bakimli,firtina gri,kaput degismis,ic dosemeleri bordo modeli 28000tl te aldim...nekadar zarar ettim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mefairo -- 23 Eylül 2012; 7:55:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bi kere aracı çok çok uyguna almışsın. Bunda değişen kaputun etkisi büyük tabi. İnşallah aracı bi ustaya falan göstermişsindir. Aldığın araç titanyum başlıca özellikleri:15" alüminyum alaşımlı jantlar
    Elektronik İklim Kontrollü Klima (EATC),Elektrikli arka camlar,3 kollu deri kaplı direksiyon simidi,Deri kaplı vites topuzu,Estetik aydınlatma paketi,Krom çerçeveli ön alt ızgara, Krom çerçeveli ön sis farları,Yan cam altında ve bagaj kapağında krom çizgi. Şimdi my fiesta modeline ek olarak diye bu özellikler geçiyor. Ama hız sabitleyici seninkinde var mı ya da bu pakete mi dahil oluyor onu bilmiyorum. USB girişi aux girişinin hemen yanında ve tüm modellerde var diye biliyorum (trend,my fiesta II, titanium). Yol tutuşu güzel ama bi önceki arabanla kıyaslarsan tabi bir takım performans değişiklerini algılayabilirsin buda normal bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnytbg

Hocam öncelikle hayırlı olsun.Bi kere aracı çok çok uyguna almışsın. Bunda değişen kaputun etkisi büyük tabi. İnşallah aracı bi ustaya falan göstermişsindir. Aldığın araç titanyum başlıca özellikleri:15" alüminyum alaşımlı jantlar
    Elektronik İklim Kontrollü Klima (EATC),Elektrikli arka camlar,3 kollu deri kaplı direksiyon simidi,Deri kaplı vites topuzu,Estetik aydınlatma paketi,Krom çerçeveli ön alt ızgara, Krom çerçeveli ön sis farları,Yan cam altında ve bagaj kapağında krom çizgi. Şimdi my fiesta modeline ek olarak diye bu özellikler geçiyor. Ama hız sabitleyici seninkinde var mı ya da bu pakete mi dahil oluyor onu bilmiyorum. USB girişi aux girişinin hemen yanında ve tüm modellerde var diye biliyorum (trend,my fiesta II, titanium). Yol tutuşu güzel ama bi önceki arabanla kıyaslarsan tabi bir takım performans değişiklerini algılayabilirsin buda normal bence.

Çok teşekkürler arkadaşım,açıkçası içimi rahatlattın bi nebze,zira ben anlamıyorum,bencede fiyat iyi,forumda herkes çok pahalı almışsın,anca kerizler alır o paraya diyor :D oysa bugun baktığımda sıfıt titanium x benim model 36 milyardan fazla ediyor.Titanium x özelliklerini net öğrendim.

-15" alüminyum alaşımlı jantlar
    -Elektronik İklim Kontrollü Klima
    -Elektrikli arka camlar
    -hız sabitleyici
    -USB girişi yok AUX var sadece
    -3 kollu deri kaplı direksiyon simidi
    -Deri kaplı vites topuzu
    -Estetik aydınlatma paketi ki gece mükemmel bir kokpit oluyor araba...
    -Krom çerçeveli ön alt ızgara
    -Krom çerçeveli ön sis farları
    -Yan cam altında ve bagaj kapağında krom çizgi
    -ESP yok o ayrıca titanium x plus güvenlik paketindeymiş.

Aracıma sıfır orjinal Dunlop lastiklerinden taktım.Yol sürüş keyfi mütiş.Karting arabası gibi çok çevik ve yol tutuşu mükemmel...savurma çok zorlamama rağmen çok az...Hemen toparlıyor kendini...

Kaput konusu dersekde,araç kuzenimin,kendisi icralık olduğundan bildiğim arabayı almış oldum.İcrasındanda kurtulmuş oldu.O açıdan rakamı bu seviyede tuttum.
    Varsın pahalı almış olayım,aracımı okadar sevdimki,üçü beşi düşünemeyeceğim,çünkü neyi var neyi yok çok net biliyorum aracın...
    Akraba dahi olsa tabiki hemen ful expertize soktum,hiçbir sorun çıkmadı.

• Bende de my fiesta II var 1 ay oldu alalı. Araçlarımız bence mükemmel.Kim ne derse desin, yok ucuzmuş yok pahalıymış. Akrabalardan tut da arkadaşlara kadar hep bi olumsuz yorumlar girer cümlelerin içine. Kafanı rahat tut kimseyi takma. Senin bindiğin arabaya binmek isteyen çok kişi var onu da unutma. kedi ciğer misali hani :)
  • Hayırlı olsun usb girisi 2012 modellerde cıktı o yuzden yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: anesto80

Hayırlı olsun usb girisi 2012 modellerde cıktı o yuzden yok

Aslinda 2011 lerde var ama benim arac 2010 ekim cikisli ondan 2011 geciyor,ama kasa 2010 ...2011 uretimlerde usb basliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csungu

quote:

Orijinalden alıntı: anesto80

Hayırlı olsun usb girisi 2012 modellerde cıktı o yuzden yok

Aslinda 2011 lerde var ama benim arac 2010 ekim cikisli ondan 2011 geciyor,ama kasa 2010 ...2011 uretimlerde usb basliyor

benım aracım 2011 nısan da aldım dedıgını hıc gormedım 2011 modellerde sadece 2012de var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.