Bildirim
2011 fiesta. kontağı bir tık çevirince ses gelmesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba bende 1 hafta once sifir olarak aldim dediginiz gibi bi ses duyamadim isterseniz servise gosterin.. -
tşk ederim. öyle yapacağım -
Arkadaşlar,
O ses bir problem değil.. Klima ünitesinin (ringe çıkmış boksör gibi) kendini hazırlama sesi. Kontak tam kapalı iken, her açışınızda duyacağınız bir ses ve sistem içeride her ne yapıyorsa, 8-10 sn. sürüyor. Bunun bitmesini beklemenize gerek yok. Marşa bassanız bile, süreç devam ediyor.
Havalandırma ya da klima açıkken kapatırsanız, benzer bir ses duyuyorsunuz ama sadece 1-2 sn. sürüyor bu sefer.
İçerde bişeyler yapıyor alet işte.. -
quote:
Orijinalden alıntı: ksiyasal
Arkadaşlar,
O ses bir problem değil.. Klima ünitesinin (ringe çıkmış boksör gibi) kendini hazırlama sesi. Kontak tam kapalı iken, her açışınızda duyacağınız bir ses ve sistem içeride her ne yapıyorsa, 8-10 sn. sürüyor. Bunun bitmesini beklemenize gerek yok. Marşa bassanız bile, süreç devam ediyor.
Havalandırma ya da klima açıkken kapatırsanız, benzer bir ses duyuyorsunuz ama sadece 1-2 sn. sürüyor bu sefer.
İçerde bişeyler yapıyor alet işte..
30 sn devam ediyor benim ses. servisle görüştüm klima motorunun değişmesi gerek dediler -
evet onu bende farkettim ve normal bir durumoldugunu anladım.. sanırım kapakların açık veya kapalı konuma gelmesi ile ilgili bir durum.. aracı stop ettikten sonra araç içinde sessizce 5 dakika bekleyin kapakların kapandıgını duyacaksınız -
bu ses bende de var ben de klima havalandırma olduğunu düşündüğüm için pek igilenmemiştim ama göstermek gerek mi servise dersiniz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidolgoo -- 14 Haziran 2011; 2:37:17 > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X