focus123 hocam öncelikle çok özür dilerim çok geç cevap yazıyorum.işlerden dolayı internete giremiyorum aylardır belki sorununuzu çözdünüz bile ben o günlerde çok uğraşmıştım,acayipte kafaya takmıştım.hatta en son istanbula aldığım servisede götürdüm aracı.ama dyno testine sokmadım.yani araca hiçbir işlem yapılmadı o olaydan sonra.ama araç istanbula gidişim esnasında başlamak üzere bi düzelme sürecine girdi.kazadan sonraki ilk hali ile şuan arasında epey bi fark var.ama araç sıfır aldığın gibimi diye sorarsan onu tam net söyleyemiyorum.çünkü kafam o kadar yorulduki şuanki haliyle ilk aldığım hali arasında bi bağlantı kuramıyorum.eğer birgün fırsat bulabilirsem ve yerinide bulabilirsem dyno ya sokabilirim aracı.ama açıkçası artık kafaya takmıyorum.ve çok bariz bi düşüşte kalmadı.sadece kafamda takılı olan araç ilk aldığım (sıfır) ki gibimi. ustalardanda en mantıklı gelen açıklama şöyle oldu.bu araç rodaj zamanı böyle bi kaza geçirdiği ve değişenler olduğu için,parça değişimi sonrası değişenlerin birbirine uyum sorunu yaşanmış olabilir demişti ustanın birisi eğer sende sorununu çözmüşsen veya çözememişsen seninde bilgilerini almak isterim.yardımcı olabildimmi bilmiyorum.tekrardan kusura bakma geç yazdığım için
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme