Arkadaşlar bu yıl hava kuvvetleri sözleşmeli astsubay alımı yapıyor. Bu konuyla ilgili forumda açılmış bir konu göremedim eğer daha önce açılmıssa şimdiden özür diliyorum!!
Şimdi arkadaşlar ben bu yıl hava kuvvetlerinin bu sınavına gircem fakat bu ilk girişim yani hava kuvvetlerine ilk girişim olcak. Daha önce kara kuvvetlerinin yaptığı astsubaylık sınavına girmiştim ama havanın sorularını duyduğuma göre ÖSYM hazırlıyormuş yani konular açısından ne tür farklılıklar var yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada matematik filanda soruyorlarmı yada coğrafyadan söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler!!!
Arkadaşlar yokmu kimse yardımcı olcak? Bi gircek ben varım heralde!!!
Sakın bulaşma Sözleşmelileri TSK %90 ını İşten çıkarttı . Örnek Verim 2003 Yılında Sözleşmeli subay olan bir asker 4 sene Güneydoğuya gönderildi. sonra Batıya Tayinin Çıkınca KAdro Fazlalığı Adı Altında Sözleşmeleri FESH edildi. Geleceğini göremezsin bence uzak dur.
Fakat Muvazzaf (Kadrolu) olursa Daha Bir şey isteme. Muvazaflıkta işten Çıkartılamazsın kolay kolay
arkadsım benden soylemesı 2 kere dusun derım bak gecen hafta yaklasık her 3 kısınden 2 kısıyı cıkardılar karsılıksız olarak sozlesmesını fesh ettıler 2003 devresını... o yuzden 2 kere dusun derım ıyıce arastır hatta sınava gıdıceksn orda sor dekı pekı 2003 luler ne oldu dıe
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme