Şimdi Ara

İZMİR GAZİEMİR PERSONEL OKULU VE PERSONEL YEDEK SUBAY EĞİTİMİ HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Askerlik görevimi personel yedek subay olarak yapacağım.Eğitim 2.5 ay sürecek .İzmir Gaziemir Ulaştırma ve Personel okulu ,personel yedek subay öğrenciliği ile eğitimi, dikkat etmemiz gerek hususlar,birliğin özellikleri vs. okul ve personel yedek subay öğrenciliği eğitimi hakkında bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgi ve deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtkbnr -- 22 Ocak 2017; 23:58:24 >

• merhabalar hocam, mayıs celbi için bana da acemilik "ULŞ., PER.OKL. VE EĞT.MRK.K.LIĞI PER.OKL.K.LIĞI KURS, EĞT.DES. VE TATB.TB. KH./İZMİR GAZİEMİR" çıktı

MUV. ÖZELLİĞİ : ASAL
    SINIFI : PERSONEL
    HİZMET ŞEKLİ : YD.SB. ADAYI şeklinde yazıyor, hocam bilgi verebilir misiniz nasıl bir yer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0299B8CF8 -- 27 Nisan 2017; 14:57:48 >
  • Bende kasımda oraya gideceğim. Yerim belli oldu ama tekrar tecil etmiştim. Biraz bilgi verebilirmisiniz. Özellikle Evci izin hakkında ve nerelere kura çıktı l.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidayettkose.

Bende kasımda oraya gideceğim. Yerim belli oldu ama tekrar tecil etmiştim. Biraz bilgi verebilirmisiniz. Özellikle Evci izin hakkında ve nerelere kura çıktı l.
    Hocam sira bende

Nasil bir yerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.