Şimdi Ara

2011 HYUNDAİ SONATA (İ45) VE 2011 KİA OPTİMA (MAGENTİS) GAZİANTEP YOLLARINDA !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

Çamurluklar niye sarı?

Sanırım taksi oldukları belli olsun diye. Çünkü saadece Suriye konsolosluğunun önünde bekleyen ve Halep Gaziantep arası yolcu taşıyan araçlar bu renkteler. Oysa Gaziantep içinde hergün onlarca Suriye plakalı araç ile karşılaşıyoruz. Bir çoğu ülkemize getirilmeyen modeller. Kendi orijinal renkleri ile muhteşem görünüyorlar. İlginç olarak çoğu uzak doğu kökenli, güçlü motorlu ve benzinli araçlar. BMW ve Mercedes gibi çok lüks araçlar dışında pek avrupa kökenli araç görmedim. Örneğin bugüne kadar hiç Suriye plakalı VW görmedim.
  • İkiside birbirinden güzel teşekkürler fotolar için. Koreliler hızla ilerliyor. Zamanında kurtardığımız insanlar bunlar, örnek almalıyız teknoloji konusunda.

http://www.hyundaiusa.com/sonata/

Sayfada bir çok bilgi var.

http://www.kia.com/#/optima/explore/

Not: Abd sitesidir bunlar.

Hyundai de 2.4 lt ve 2.0 lt turbo motor sunulmuş abd de.

2.0 lt turbo 274 bg 2.4 lt atmosferik ise 200 bg. Aynı motorlar kiada da var.

Sonata hybridde var abd de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fss1403 -- 24 Mart 2011; 18:21:58 >

• kia megantis resimlerde ciddi manada güzel gözüküyordu ama anlaşılan vasat bi tasarıma sahipmiş..

sonata daha güzel gözüküyor ..
  • bu sonata cok canlar yakacak gercekten ülkemizde cok tutulacak buna inanıyorum tasarım harikası bişey bu arac ya her bakmamda heyecanlanıorum gelsede yakından incelesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9997

bu sonata cok canlar yakacak gercekten ülkemizde cok tutulacak buna inanıyorum tasarım harikası bişey bu arac ya her bakmamda heyecanlanıorum gelsede yakından incelesek

Aynen katılıyorum. Bu Sonata gerçekten çok canlar yakacak ama maalesef bizim canımızı çok çok fena yakacak. Çünkü Hyundai Assan müşteri temsilcisi bu aracın (yeni sonata/i45) ülkemize gelmeyeceğini söyledi. Dün beyaz olanından bir tane daha gördüm. Gözden kayboluncaya kadar aracı takip ettim. Peugeot 407 kullanıcısıyım. 1 yıldır 508' i bekliyordum. Ama bu aracı görünce herşey değişti. 508 bu aracın yanında tasarım faciası. Umarım bu aracı bizden mahrum etmezler.
  • kia nın önü bu resimlerde de bile olsa daha güzel tartışmasız, ama diğer bütün hatlarda yandan kapı kollarından gelen çizgiler, arka taraf ve stop grubu hyundai de daha güzel malesef, kia da güzel ama ikisini birbiri ile kıyaslayınca hyundai yan ve arka olarak daha güzel, artık kararı aracların iç tasarımı verdirecektir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: drmehmetkoo

quote:

bu sonata cok canlar yakacak gercekten ülkemizde cok tutulacak buna inanıyorum tasarım harikası bişey bu arac ya her bakmamda heyecanlanıorum gelsede yakından incelesek

Aynen katılıyorum. Bu Sonata gerçekten çok canlar yakacak ama maalesef bizim canımızı çok çok fena yakacak. Çünkü Hyundai Assan müşteri temsilcisi bu aracın (yeni sonata/i45) ülkemize gelmeyeceğini söyledi. Dün beyaz olanından bir tane daha gördüm. Gözden kayboluncaya kadar aracı takip ettim. Peugeot 407 kullanıcısıyım. 1 yıldır 508' i bekliyordum. Ama bu aracı görünce herşey değişti. 508 bu aracın yanında tasarım faciası. Umarım bu aracı bizden mahrum etmezler.

Hyundai bu aracı öyle veya böyle getirir satış listesinde olmayan araçları bile sattıkları oluyor ve dolayısı ile kimse kesin bir bilgiye sahip değil ancak getirecekleri yönünde ümitliyim nitekim geçen yılda assan toplantısında d sınıfındaki eksikliklerini giderecekleri yönünde açıklama gelmişti bu eksikliği i40 Sw ile gideremeyecekleri aşikar dolayısı ile D sınıfında koskoca bir sedan sürpriz yapacaktır bu da yeni sonata olur umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

quote:

Hyundai bu aracı öyle veya böyle getirir satış listesinde olmayan araçları bile sattıkları oluyor ve dolayısı ile kimse kesin bir bilgiye sahip değil ancak getirecekleri yönünde ümitliyim nitekim geçen yılda assan toplantısında d sınıfındaki eksikliklerini giderecekleri yönünde açıklama gelmişti bu eksikliği i40 Sw ile gideremeyecekleri aşikar dolayısı ile D sınıfında koskoca bir sedan sürpriz yapacaktır bu da yeni sonata olur umarım.

Sanırım D sınıfı sedan olarak i40' ın sedan versiyonu gelecek. Şu ana kadar sedan versiyona ait bir foto bulamadım. Ama yetkilikerin açıklaması sedan versiyonunun da çıkacağı yönünde. i40 avrupa pazarına yönelik bir araç. Öncelikle SW çıkması da bunu destekliyor. Çünkü ülkemizin aksine SW avrupalılarının tuttuğu bir tasarım. Hyundai Assan yetkilisi de bana haziran 2011 ve kasım 2001 olmak üere iki ayrı tarih verdi. Sanırım sedan versiyonu kasımda gelecek. Ama umarım gelen araç i40 sedan değil de i45 olur. Araç muhteşem !!

• kia optima reklamlarındaki kadar etkileyici durmuyor şaşırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: electrostatic

kia optima reklamlarındaki kadar etkileyici durmuyor şaşırdım

Yinede dikkat çekiyor. Farklı bir tasarım.
  • Dün Ilgaz'da Azerbaycan plakalı Kia Optima gördüm. Beyaz. Çok şık bir arabaydı gerçekten. İnşallah Türkiyeye gelir.
  • Kurşunlanmışlar nazar değmiştir nazar
  • quote:

Bence bunun şu anki motorlarla gelmeyeceğini belirtmiştir; benzinlisi 2.4 litre, dizeli 1.7 litre. Türkiye'de bu motorlarla iş yapamazlar tabii ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Concrete Jungle

quote:

Bence bunun şu anki motorlarla gelmeyeceğini belirtmiştir; benzinlisi 2.4 litre, dizeli 1.7 litre. Türkiye'de bu motorlarla iş yapamazlar tabii ki.

Umarım dediğiniz gibi olur. Aracın tasarımı harika..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sonatave6

quote:

quote:

Sanırım D sınıfı sedan olarak i40' ın sedan versiyonu gelecek. Şu ana kadar sedan versiyona ait bir foto bulamadım. Ama yetkilikerin açıklaması sedan versiyonunun da çıkacağı yönünde. i40 avrupa pazarına yönelik bir araç. Öncelikle SW çıkması da bunu destekliyor. Çünkü ülkemizin aksine SW avrupalılarının tuttuğu bir tasarım. Hyundai Assan yetkilisi de bana haziran 2011 ve kasım 2001 olmak üere iki ayrı tarih verdi. Sanırım sedan versiyonu kasımda gelecek. Ama umarım gelen araç i40 sedan değil de i45 olur. Araç muhteşem !!

İ40 ın sedanı ile ilgili foto bulamamanız gayet doğal çünkü ben de ne zamandır takip ediyorum sedan olarak şu meşhur sonatadan başka D sınfında araba resmi göremedim çünkü öyle bir araba yok nitekim daha öncede söylediğim gibi isimleri karıştırıyoruz sonata ülkemize yine aynı isimle gelebilir eğer assan sw olarak i40 getirecekse ki onun adı i40 olur i40 ın sedanı yoktur.Bu i40 muhabbeti nerden çıktı sorusunun cevabı:Sw olarak bildiğimiz i40 ın aslından sadece avrupaya özel üretildiği için avrupada bu ismin kullanıldığı yine sedn bir model gelecek olursa Azerbeycan,Orta Doğu,Abd ne isimle kullanıyorsa biz de aynı isimle kullanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonatave6 -- 29 Mart 2011; 17:23:33 >

• Hyundai' ye ait resmi bir site midir bilemiyorum amawww.hyundaii40.net adresli sitede bu araç ile ilgili bilgiler mevcut. i40 SW bizim bildiğimiz Station Wagon olarak değilde Sport Wagon olarak adlandırılmış. Aracın sedan versiyonu olarak da yukarıda fotoğraflarını paylaştığım yeni sonata, Avustralyadaki adıyla i45' in fotoğraflarına yer verilmiş. İncelemenizi tavsiye ederim..
  • quote:

Hyundai' ye ait resmi bir site midir bilemiyorum amawww.hyundaii40.net adresli sitede bu araç ile ilgili bilgiler mevcut. i40 SW bizim bildiğimiz Station Wagon olarak değilde Sport Wagon olarak adlandırılmış. Aracın sedan versiyonu olarak da yukarıda fotoğraflarını paylaştığım yeni sonata, Avustralyadaki adıyla i45' in fotoğraflarına yer verilmiş. İncelemenizi tavsiye ederim..

Kia'da cee'd modelinde bu tabiri kullandı. Cee'd sw olarak, i30 ise cw olarak çıktı.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.