Şimdi Ara

2011 Jetta Almak Üzereyim ??? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayırlı uğurlu olsun.. Yıllık 10 bin km için çok daha doğru bir seçim yapmışsınız .. bende olsam aynısını yapardım..Hemde 1 sınıf üst bir araç almışsınız,İst. Otoshowda yeni jettayı inceleyenler çok beğenmediklerini söylemişlerdi zaten.
  • Forumda VW konusu görmesin insanlar demedikleri kalmıyor (!) Halbuki ben ve bir çok insan VW'yi değil Doğuş Otomotiv'in fiyat politikasını eleştiriyoruz.
    Bu arada Jetta derim ben yeni kasa Jettanın Passattan çok daha tutacağını düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkseburt

quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Forumda VW konusu görmesin insanlar demedikleri kalmıyor (!) Halbuki ben ve bir çok insan VW'yi değil Doğuş Otomotiv'in fiyat politikasını eleştiriyoruz.
    Bu arada Jetta derim ben yeni kasa Jettanın Passattan çok daha tutacağını düşünüyorum

son cümlene katılıyorum,yenı passatta kötü degıl ama jettanın ustunde bıraz daha durmuslar gıbı

Banada öyle geliyor geçen gün iki adet gördüm birisi beyaz birisi metalik gri Jettaydı eski Jettadan çok daha kaliteli ve Passatımsı bir havası vardı. Ancak önceki kasa Jetta '' Sedan Golf '' izlenimi veriyordu yeni Jetta ise önden bakınca '' Sedan Polo '' izlenimi veriyor gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stand Alone -- 28 Ekim 2015; 17:24:32 >

• DSG şanzımanlar sorunlu şanzıman değilmiydi hatta bu forumda çok rahatsız edici olan ses sorununda bayaa bi bahsedilmiş.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.